Jump to content

çekirdek

Üye
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

546 profile views

çekirdek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Harici hdd den boot edebilirmiyim (wd 120 gb)
  2. Bu portable programlar live cd ye de eklebebilir mi?
  3. Benim ulaşmak istediğim makinaların hepsi xp pro ulaşmak istediğim makinalara true image agent yüklenmesi gerekiyor; yüklediğim halde acronis console ile makinaya ulaşamadım firewalldan kaynaklanabilir mi? True Image Agent hangi portu kullanıyor, port numarasını bilirsem belkide problem çözülür. SkyMan Acronisin kullandığı port numarasını biliyor musun?
  4. Ben uzaktaki bilgisayar için pcanywhere host kurup gerekli şifre, ip ayarlarını girdikten sonra pcyanwhere host programını ayarlı şekilde katılımsız yapmak istiyorum autoit ile bu mümkünmüdür, mümkün değilse nasıl yapabilirim?
  5. Arkadaşlar bulunduğum şirkette uzaktaki makinalara rdp ile rahatlıkla bağlanabiliyorum. Acronisle uzaktan imaj alabilirmiyim veya restore edebilirmiyim, tüm makinalar xp pro. Tşkler..
  6. Garip bir virus: Nod32 d:\Games.exe w32/fujacks uyarısı veriyor ve karantinaya alıyor, belli bir müddet tekrar çıkıyor. Nod32 bu virüsün etkisiyle gerekli exe dosyalarımı sildi. virüsle alakalı Hiç bir iz bulamadım yardımcı olur musunuz?
  7. Tek bir programı kurmakta no problem; fakat 2 program birden kurmak istediğimde sadece bir tanesini kuruyor start /wait wrar33b5tr.exe /s winamp521_pro.exe /S[/CODE]
×
×
  • Create New...