Jump to content

miwok

Üye
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

506 profile views

miwok's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

31

Reputation

  1. kasanın ön kısmında wifi açmak için çentikli bir tuş olması lazım. touch pad in sol tafında alt kasa üzerinde.
  2. bölümleri silip yeniden oluşturabilirsiniz. bir kere biçimlendirin yeterli olur. format flash ını başka pc de hazırlayın ama mutlaka. sorun olan programı sildiğinizden emin olun sadece. yoksa flash a bulaşma ihtimalide oluşabilir.
  3. çok geçmiş olsun zor bir zamanda olmuş. kısa zaman içerisinde çözüm bulmak zor bilginiz olsun. maalesef sıfırdan başlamak zorunda kalacak projeye herhangi bir yerde yedek yok ise eğer.
  4. ben Bogdan ile iletişime geçmiştim. sizden .txt dosyasını istiyorlar onda şifreleme kodu bulunuyor. o kod üzerinde çözüm için çalışıyorlar. ama hemen sonuç vermeyebilir. sanırım yeni bir varyant. ayrıcı burayı da inceleyebilirsiniz. geçmiş olsun. sınav ve teslim zamanıdır muhtemelen 😢😢
  5. kesinlikle dosya uzantısını değiştirerek işlem yapmayın. kalıcı olarak dosyayı kaybetme ihtimaliniz var. fidye virüsü yemiş ve muhtemelen fidye notu da olması lazım onları .txt olarak onları da sakın silmeyin. daha önce bende maruz kaldım bu duruma biraz araştırma ile 3-4 ay gibi bir süre de çözüldü. ilk yapmanız gereken iş tüm dosyalarınızın yedeğini alıp pc ye temiz format atmanız gerekiyor. buna virüs bulaşan tüm dosyalarınız ve fidye notu da dahil. sonrasında virüsü hangi program ile bulaştırdı ise o dosyayı silip format atın. yedek alıp temiz kurulum yapmanız şart. unutmadan geriye yükleme ihtimaliniz de var ama kesin sonuç vermeyebilir.
  6. tercihler konusunda kesinlikle haklısınız. ben zamanında denedim sistemleri ve maalesef kasmalar mevcut birde windows 7 ve üzeri çözünürlük konusunda yüklendikten sonra sorun yaratıyor. bilginiz olsun istedim.
  7. abi bende şimdi denedim attı açılış sayfasına geçti. tekrar deneyince giriş yaptı.
  8. karantina sonrası negatif gibi düşünülüyor ve test yapılmıyor. özele gidip yaptırmanız gerek. ama mecburen yalan söyleyip hiç olmamış gibi test yaptırmamış gibi tat ve koku kaybım var öksürüyorum deyince yapıyorlar. sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama karantina sonrası arkadaş böyle yaptırdı mecburen. filyasyonda olanlar içinde aynısı geçerli eve gelip test yapılmadıysa karantina sonrası belirtileri söyleyip test yaptırabiliyorsun. muhtemel sonuç negatif çıkıyor. sürüntü testi pozitif olup pcr tesiti negatif çıkanlar bile oluyor. eğer test yaptıracaksan hiç test yaptırmamış gibi gidip belirtileri söyleyip test yaptırmak isteyebilirsin. aksi halde yapmayacaklardır zaten.
  9. evet yapılıyor. ama pozitif çıktığını söylemeden belirtiler var olarak söylersen yaptırabilirsin ancak. pozitif çıktın 10 gün sonra test vermek istediğinde yapmıyorlar ki sağlık bakanlığının yayınladığı bildirice 10 gün sonra iş başı yapabiliyorsun veya 14 gün sonra kesin iş başı yapılabileceği yazıyordu.
  10. telefon için olan apk sı da mevcut ben kullanıyorum müzik dinlerken performansı gayet güzel.
  11. volume boost ile daha da yükseltebilirsin. equalizer ile biraz oynayınca kendine göre ses denetimini en iyi seviyeye getirebilirsin. kullandığım ayarlar bu şekilde benimde. 6+1 ses sistemi ile çok güzel sonuç veriyor. sadece bazı filmlerde konuşma sesleri düşük çıkıyor.
  12. pili yenilediniz mi? yenileyip sonra jumper ı deneyebilir misiniz? jumper dan başka bir çözüm bios un yeniden çipe yüklenmesi olacaktır. onuda bilgisayarcı yapabilir ancak. bios çipini söküp modüle takıp harici olarak yüklemek. pil dolu olmadığı için sıfırlama yapmıyor olabilir.
  13. bende aynı sistemi eternet kablosu ile çözdüm. en azından kablonun görüntü sorunu çözülmüş oldu. içine 4 hat olarak çekince sıkıntı kalmıyor. (bende tavsiye etmiyorum)
  14. adobenini full sürümü yapıyor veya pdf dönüştürücüler var. onları dene tüm dönüştürme yapınca sorun olmuyor.
×
×
  • Create New...