Jump to content

alper520

Üye
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alper520

  1. hsynh, 21 saat önce yazdı:

    Gigabayt h610 anakart var win 11 yüklü açılışta direk win açılıyor biosa giremiyorum.

    Gelişmiş başlat seceneklerini seçince de win kapniyor tekrar açılınca siyah ekranda kalıyor 

    Bu sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olursanız sevinirim

    harddisk sata kablosunu çekip başlatın kendi girmesi gerek

    • Like 1
    • Thanks 1
  2. nefhaa, 04.04.2023 - 10:31 yazdı:

    TOSHİBA SATELLITE S70-A-11E PSKNEE-02K032TE LAPTOP DRIVER BULUNAMIYOR.

    LAPTOP DYNABOOK OLARAK HAYATINA DEVAM ETTİĞİ İÇİN ESKİ BİLGİSAYARLARIN DRIVERLERİ YOK NASIL BULABİLİRİZ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

    toshiba etiket - Kopya.jpg

    windows 10 x64 içinse eğer (belirtmemişsin)   https://driverpack.io/tr/laptops/toshiba/satellite-s70-a?os=windows-10-x64   

    windows 10 x86 için  https://driverpack.io/tr/laptops/toshiba/satellite-s70-a?os=windows-10-x86

    8.1 x64 için https://driverpack.io/tr/laptops/toshiba/satellite-s70-a?os=windows-8.1-x64

    8.1 x86 için https://driverpack.io/tr/laptops/toshiba/satellite-s70-a?os=windows-8.1-x86

  3. Senkron2, 15.01.2023 - 19:08 yazdı:

    Cevap için teşekkür ederim ama siz rufusa kaydettiğimi düşünerek veya isoyu flasha yazdırdığımı düşünerek yorumlamışsınız. Multibootlar yapısı gereği isoyu direk cd rom a takılmış bir cd mantığıyla çalıştırır. Sizin bu editlediğiniz kalıbın iso yapısında ki boot kısmı sıkıntılı gibi geldi bana. Power iso ile veya Nero ile yapı dosyaları tekrardan iso haline getirilirken ayarlanan yerlerin yeniden düzenlenmesi gerekiyor diye düşünüyorum fakat buna müsait değilim belki başka zaman bakacağım saygılar sevgiler.  

    iso kalıbında boot özelliği yok. power iso vs programla bakıldığında  önyükleme siz kalıp diye belirtiyor. benzer bi çalışmanın iso sundan boot kısmını buna aktardım ama test ettiğimde hata verdi. flash diske yazıp kullanmaktan başka çare yok gibi şuan için

  4. ismlcyrl, 01.06.2022 - 17:17 yazdı:

    Tarayıcada oturum falan açtınızmı ? senkronize edilen yazılımlar gelebilir çünkü başka bilgisayar falande demişsiniz. Eklentilerinizi kontrol edin bence 

    yok oturum kapalı. ads ayarlarından kapatın demişler forumlarda ama öyle bi ayarda yok. çoğu sitede karşıma çıkıyor bu vignette. sitede veya forumda gezerken her 5 veya 6. linke tıkladığımda  tekrar tekrar çıkıyor ve sinir ediyor insanı.

  5. herkese merhaba 

     

    bilgisayarımda veya başka bilgisayarlarda ve herhangi bir tarayıcıda bir linke tıkladığımda sayfa linkinin sonuna google vignette ekleyip reklama yönlendiriyor. her türlü ads block denedim ama işe yaramıyor. bundan nasıl kurtuluruz? forumda da arattım ama bişey bulamadım. çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

    resim_2022-06-01_151135373.png

  6. Batocera.linux, herhangi bir bilgisayarı/nano bilgisayarı oyun sırasında veya kalıcı olarak oyun konsoluna dönüştürmek amacıyla bir USB belleğe veya SD karta kopyalanabilen, açık kaynaklı ve tamamen ücretsiz bir retro oyun dağıtımıdır. Batocera.linux, bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik gerektirmez.

    https://batocera.org/download   buradan sisteminize uygun olan imajı indirip kurabilirsiniz.

    usb ye yüklemek için https://www.balena.io/etcher/   adresinde bulunan programı indirebilirsiniz.

    usb diski hazırladıktan sonra ister live ister harddiskinize  kurup oyunları açabilirsiniz. ayrıca gamepad desteğide mevcut.

    maxresdefault.jpg

    batocera.JPG

  7. fransızca denedim olmadı. bölge ayarları ile ilgili hata verip kuruluma geçmiyor.(win7)

    karadurak, 08.08.2017 - 15:29 yazdı:

    İlk sürümlerde de yanış hatırlamıyorsam hiç 2 ye ayırma yapmadım. kmboot projesi ile karıştırıyor olabilirsiniz.  UEFİ de bir sıkıntı olmaz eger olursa flash bellegi rufus ile biçimlendirirken fat32 olarak biçimlendirin.

    uefi de sıkıntı eski uefi yani fat32 destekli lerde var. ntfs i görmüyor. bunun için flash ın ufak bir bölümünü fat32 olarak ayırıp sistem dosyalarını içine atınca eski tip uefilerde görmeye başladı.

    • Like 1
  8. imkanın varsa ekran kartını başka laptopta dene . eğer sadece temizlik yaptıktan sonra böyle olduysa temas yüzeylerini kontrol et. leke kalmış olabilir yada bacakları zedelemiş olabilirsin.  birde temizliği ne ile yaptın ? selülozik tiner haricinde bişey kullandıysan ve kurumadan laptopu çalıştırdıysan ilgili çipi bozmuş olabilirsin.

  9. PASCALV3.JPG

     

     

     

    Görüş ve Düşüncelerinizi beklerim neler olmalı neler olmamalı...???

    öncelikle ellerine sağlık diğer versiyonlarını indirmiştim kullanıyorum. tabi bazı ekleme ve çıkarmalar yaparak. bence sade xp yani driversız olanı win 7 ve 8 in eski pc olanları ve ubuntuları kaldırsan veya böyle bi versiyonu ayrı yaparsan bizim için download sıkıntımızı azaltmış olursun. kolay gelsin.

  10. laptop ta tavsiyem her zaman lenovo dur özellikle thinkpad modelleri en sağlam olanıdır. ama oyun oynamaksa amacın laptop almanı tavsiye etmem bence masaüstü al. 

    dünyanın en pahalı laptobunuda alsan belli bir süre sonra ekran kartını yakarsın yarım saat  1 saat kadar oynarsan sıkıntı yok .. bu süreyi aşarsan ekran kartının yanacağına garanti veririm.. 

    ekran kartı konusunda uzak durman gereken laptoplar başta hp sonra toshiba acer. vs vs..

  11. evet benide aradılar istanbul merkezden..iptal ettikten sonra hemde yarım saat adam yalvardı telefonda. kandırmak için tabi.
    baya bi muhabbetten sonra adama şöyle dedim hesap numarama 200 tl yatırın kullanmaya devam edeyim..
    biraz düşündükten sonra hemen yapamam ama dilekçe yazarız dedi. neredeyse kabul edecekti... keşke 100 tl isteseydim dedim kendi kendime... yani bu ttnet firması işi ticarete döktüğünün ve hizmetin onlar için ne kadar önemsiz olduğunun kanıtıdır.
    sizi her arayan müşteri hizmetleri yetkilisiyle pazarlık yapabilirsiniz ve tavsiyemde yapmanız yönünde .. bu domuzlardan ne kadar koparırsanız o kadar karlısınız..bilginiz olsun..
×
×
  • Create New...