Jump to content

POWERFUL333

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

512 profile views

POWERFUL333's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

15

Reputation

  1. Eline sağlık, güzel bir paylaşım. Tabi ki genel olarak uyarımızı yapalım. "Bu işlemler sırasında bilgisayarınızdaki sürücülere erişemeyebilirsiniz, önemli dosyalarınızın yedeğini alın." Verdiğin "Windows ADK indirme linki" Korece. Ben sadece kolaylık olsun diye Türkçe indirme sayfası ekliyorum. Windows ADK indirme linki (Türkçe) https://learn.microsoft.com/tr-tr/windows-hardware/get-started/adk-install Paylaşımlarını takip ediyorum. 👍
  2. Kurdum, denedim, gayet güzel bir sistem olmuş. Lite sistem ancak bu kadar sade olur, daha lite si bir şeye yaramaz. Teşekkürler.
  3. Haziran 2021 de de bir şey çıkmaz. Yapanın yanında kar kalır. Birkaç sene önce yine böyle dediler. Güya firmalar müşteri istemiyorsa SMS atamayacaktı. Ne oldu adamlar mesaj atıyor birde yazıyor " sms istemiyorsan red yaz filanca noya sms gönder." Arkadaşların dediği gibi gitmediğim görmediğim şehirden bana gönderilen sms için (bir değil binlerce) red yazacakmışım. Oysa benim gelen mesaja evet istiyorum demem lazım. Demezsem bir daha mesaj gelmemesi lazım. Ama hala mesaj geliyor. Belki 10 sene önceydi. Güya kanun çıkmıştı. TV de ve Radyoda reklam başladığında ses otomatik olarak yükselmeyecekti. Ne oldu hala TV ve Radyo reklamlarında ses bangır bangır artıyor. Birde anlamadığım, sanırım 850 li telefon numaralarını parayla ne idüğü belirsiz kişilere sattılar. Bu ne idüğü belirsiz kişiler her gün "yeni abonelere ..." diyerek otomatik ses kaydı dinletiyor ve dsl-adsl-fibernet-uydunet her neyse müşterisi arıyor. Belki 50 tane 850 li numarayı kara listeye aldım her gün başka bir 850 li numara arıyor. Yani kısaca kimse kontrol etmiyor denetlemiyor, uğraşmıyor. Baksana hala Emniyet Müdürlüğü SMS gönderiyor "...kendini polis diye tanıtan..." diye devam ediyor. Yani ne yaparsan yap. Ceza yok, dinleyen yok.
  4. Ellerine sağlık usta. Bu arada WinRAR nihayet 6.00 Final versiyonuna geldi. Ben sistemlerimde WinRAR hemde 7Zip birlikte kullanırım. Teşekkürler.
  5. Merhaba, Siz ve Çözüm için önerisi getiren arkadaşların hepsi çok basit bir hususu gözden kaçırmışlar. IDM programınızda bir hata yok. Çünkü indirmek istediğiniz dosyanın uzantısı bilinen bir dosya değil. Yani, indirmek istediğiniz dosyanın uzantısı .ps01 Yani siz ve çözüm getiren arkadaşlar burayı atlamışlar.(.zip.ps01) Çözümü; IDM - Seçenekler - Dosya türleri buraya ps01 ps02 ps03 ps04 (indireceğiniz dosya adına göre) yazıp tamam demeniz gerekir. Yani, IDM nin indireceği dosya türleri içine ps01 eklemeniz gerekir. Bu işlemi yaptıktan sonra bu dosyayı sorunsuz indirebilirsiniz.
  6. Şu Corona zamanında EBA ve uzaktan Eğitim için iyi düşünülmüş ve tercihleri iyi olmuş bir çalışma. Ben daha önceki sitemlerinizi hep beğenmişimdir. Umarım kullananlar beğenir. İndiriyorum öğrenci ve öğretmen kardeşlerimize lazım olur.
  7. Adağın adak olarak yerine getirilmesi gerekir diye biliyorum. Örneğin bugünkü değerle adak karşılığı 1.000.-TL tutuyorsa ve sen adağı keserek yerine getirmeyip 10.000.-TL yardım vs. yapsanda adak yerine gelmez diye biliyorum. Kısacası, adağın kesilmesi gerekir diye biliyorum. Günümüzde kurtla kuzu biribirine karışmış vaziyette, Kimse yanlış anlamasın ben kızılay dahil hiçbir vakfa, derneğe güvenmiyorum. Benim bağışımı niye yurtdışında dağıtsınlar ki. Ülkemizde ihtiyaç sahibi kimse yok mu ki. Bazı arkadaşlar bence doğru söylemiş, her şehirde kurban, adak satan ve kesim yapan yerler var. Kendi gözünün önünde kestir, halisane niyetinle kendin dağıt. Allah kabul etsin.
  8. Elinize, emeğinize sağlık. Üzerinde uğraşılmış, emek harcanmış bir sistem. (Daha önceki çalışmalarınızda öyleydi) Teşekkürler, indirip deneyeceğim. Geri dönüş yaparım.
  9. 2014-2015 yıllarında ucuz laptoplarda hazır kurulu geliyordu. Yani 2 GB RAM ve 32 GB SSD (eMMC) intel anakart ve atom işlemcili ucuz sistemler. Microsoft bu sistemi bugüne kadar ISO olarak dağıtmadı diye biliyorum. Yine bildiğim kadarıyla https://8.enpedi.com/2015/02/bing-ile-windows-81-turkce-temiz.html#gsc.tab=0 bu sayfada ilk olarak Türkçe ISO paylaşıldı. Tabi ki orijinal ISO değil.
×
×
  • Create New...