Jump to content

Aksoy2005

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Aksoy2005

  1. Aksoy2005, 18 saat önce yazdı:

    Selamın Aleykum Foruma yeni katıldım ve çok yardımcı gerçekten usta kişiler tarafından olusturuldugu cok belli elinize saglık basarınızın yardımlarınızın devamını dilerim..

    Bir Sorum olacaktı size bu programların bir arayuz uzerınden secılerek kurulma gıbı bır secenegı varmı yada hepsini tekbir link uzerınden ındırme sansımız varmıdır ? iyi akşamlar

     

    forjest, 6 saat önce yazdı:

    Opera chrome tabanlı ve eklentileriyle tamamen uyumlu olan oldukça kapsamlı ve aranılanlar olarak , içeriğinde reklam engelleyicisi VPN uygulamaları,whatsapp,facebook vd. sosyal ağlarla etkileşim sağlayan tools'larıda barındıran oldukça işlevsel bir tarayıcısı aslında opera'ya negatif yaklaşımınız biraz haksızlık olmuş nacizane fikrim. Ancak Google chrome ve Firefox son sürümlerinde her pc'ye göre farklı kimlik ID oluşturduğundan dolayı,yapılan özelleştirmeler sabit olarak gelmemekte yöntemler var elbette ancak bu durumdan kaynalı olarak opera'da yoğunlaşılmıştır.Zaten herkesin neredeyse kullandığı bir eklenti paketleri hesapları vb. olduğundan dolayı günümüzde çok fazla aranılan bir özellik geriye bırakmamaktalar özetle bahsi geçen durumdan kaynaklı olarak hazırlanamamaktadır. Kolay gelsin.

     

    Aleyküm selam hoşgeldiniz merhabalar uygulamalar tek elden yüklemek istiyorsanız elinizdeki mevcut olan tüm uygulamaları forum içerisinde popüler ve işlevsel kendimde kullandığım software setup platform uygulamasını kullanabilirsiniz içerisine atılacak olan tüm programları seçmeli özelleştirmeli şekilde kurdurabilirsiniz. >>Konulinki

    İndirme şansı konuda kategorilere ayrılarak düzenleme yapıldı,yandexdisk üzerinden kategorilerden orn Internet araçları diyelim altında bulunan yüklü olan programları tektek indirmeniz gerekecek bu diğerleri içinde geçerli.Yandexdisk üzerinde hepsini indirecek bir özellik yok maalesef.Bununla ilgili  ancak feedback yaparak e-mail yoluyla yandex yöneticilerine özel olarak bildirmeniz bu tarz bir özelliğin eklenmesi hususunda istekte bulunulursa belki yaparlar şimdilik bu tarz bir özellik yok.Şu olabilir belki tüm uygulamalar tek dizin içerisinden verilebilir ancak,düzen anlayışında hazırlandığından bunu arzu etmem doğrusu şu haliylede yeterli isteyen zaten istediğini seçip indirebilmekte yandexdisk'te taktir edilirki diğer bir cloud bulut dosya barındırma sitelerine göre en pratiği ve kolay indirilebilirliliği olan sitelerden.

    Kolay gelsin.

     

    ılgınız ıcın cok teşekkur ederım bu siteyi youtube uzerınden kendıme multıboot ayarlamak ıcın bakmaya başladım gercekten en verımlı ve en olanaklı forum aranıza katıldıgım ve sızın gıbı ınsanlarla tanıstıgım ıcın cok sevındım . Kıbrıstan selamlar :)

  2. Selamın Aleykum Foruma yeni katıldım ve çok yardımcı gerçekten usta kişiler tarafından olusturuldugu cok belli elinize saglık basarınızın yardımlarınızın devamını dilerim..

    Bir Sorum olacaktı size bu programların bir arayuz uzerınden secılerek kurulma gıbı bır secenegı varmı yada hepsini tekbir link uzerınden ındırme sansımız varmıdır ? iyi akşamlar

×
×
  • Create New...