Jump to content

ylcn001

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ylcn001

  1. ByKayseriLi, Şimdi yazdı:

    Dostum o sistemi birine satıpta sakın günahını alma arkandan fena söverler. GPU fırınlarım falan demişsin 2 gün sonra yine aynısı olur bu tarz arıza olduğu zaman tek ilacı reballing yaptırmaktır. Garantili yaptırırsan senelerce arıza vermeden çalışan bir sürü GPU gördüm senin yaptığın fırınlama işlemi ömrünü kısaltıyor. Keşke yapmasaymışsın. Bu bilgilerden sonra bence satma o sistemi. Kim ister ki fırında közlenmiş baharatlı ve soslarıyla ısıtılmış gpu'lu sistemi? 

    kardeşim sadece ben fiyat öğrenmek için yazdım fiiyat sordum diye satacak değilim. dönütlerin için teşekkürler

     

  2. ByKayseriLi, 11 saat önce yazdı:

    İntel HD3000 ile ne oynamayı düşünüyorsun acaba? Super Mario falan mı? GPU gidik reballing yaptırmak istesen şuan en düşük 250₺ alırlar. Bataryası da yok bir de batarya ekle buna. Ayrıca işlemci 2.nesil 9-10 senelik. Bu laptop'a 500₺ veren çıkarsa anında versin arkadaş.

    ben kendim imkanlarımla fırınladım gpu yu düün. gpu yanıt verdi sorunsuz çalışıyor bilgisayarda tek srun bataryanın olmaması

  3. forjest, 9 saat önce yazdı:

    Nvidia ve Ati harici olan ekran kartlı hp'lerin çoğunda neredeyse kronik bir sorun bu. Çözümü ekran chipset'ini fırınlayarak düzeltiyorlar ancak fazla uzun sürmüyor sorun tekrar'dan devreye giriyor (bende de aynı benzeri nvidia chipsetli olan vardı tanıdığım bana hediye etmişti "boşuna etmemiş doğrusu. :)  " 

    Geçmişten bugüne, hp'lerin laptop cihazlarında ısınma vb. sorunlarının olduğunu aşağı yukarı hepimiz bilmekteyiz. Cihazın entegre intel kartı sorunu yoksa fazla masraf etmeden , temiz bir sistem yükleyip satın kurtulun derim. Donanımları zorlamayacak günlük iş ofis işlemleri için masaüstü android ve linux işletim sistemleri bu tarz durumlarda iyi bir seçim olabilir (Isı,ram,işlemci ve anakart minimal kullanım bakımından vs.. )

    1000 tl'den aşağı vermeyin. online satış mağazaları üzerinden hızlı şekilde satabilirsiniz. Kolay gelsin.

    hocam yanıtınız için teşekkürler.Ben firinladım gpu yu ama yine aynı hatayı verdi onun için driverını kurmadan kullanıyorum

  4. arkadaşlar benim hp pavilion g6 1170st kodlu bir laptopum var. Leptobumun tek sıkıntısı 1 hafta önce 2. dahili olmayan ekran kartı amd redeon hd 7400m yanması.Onun dışında 2gb intel hd 3000 dahili ekran kartım var.Bilgisayarın başlıca özelliklerri şunlardır:

    *intel hd 3000 dahili ekra kartı

    *amd radeon 7400m dahili olmayan ekran kartı(kullanılamıyor)

    *intel core i3 2310m 2.10ghz işlemci

    *4x2 8 gb 1333 mhz ram

    *240 gb sandisk plus ssd

    *pili tükenmiş durumda fişe bağlı çalışıyor

    cevaplarınız benim için değerli.Şimdiden teşekkürler.

×
×
  • Create New...