Jump to content

asi_ruhx

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About asi_ruhx

Recent Profile Visitors

544 profile views

asi_ruhx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. @ONBUKA Hocam size ait yıllar önce Windows 7 performans editon yüklemiştim ara ara format atıp tekrar yüklüyorum. Sizden bir ricam var ; Windows 7 artık güncelleme almıyor diye biliyorum. Bizlere sade, stabil bütün ayarları yapılmış , gereksiz hizmetlerin devre dışı olduğu ve gereksiz şeylerin silindiği bir performans sistemi tekrardan yapmanız mümkün müdür ? Tamamı ile performans üzerine kurulu online oyunculara yönelik bir windows 7 beklemekteyiz İyi forumlar.
  2. Hocam teşekkürler cevabınız için. Elimde 2 ayrı gamer mouse var. İkisini de denedim. Hatta birininde yazılımını yükledim denedim, seçeneklerden farklı hz seçmeme rağmen 125 hz olarak tepki vermekte. Bu mesajı okuyan ve gamer moususe olan arkadaşlar aynı sorunu yaşıyor mu acaba onlar da deneyip geri dönüş sağlarlarsa sevinirim. Ayrıca driverboster ile bütün sürücüleri güncelledim. Makine yağ gibi oldu. Gel gelelim mouse sıkıntısı oldu 3 kere format atıp denedim sorunu çözemedim, google başvurdum bir çözüm bulamadım. ?‍♂️ Teşekkürler, iyi forumlar.
  3. Hocam oyuncu mousem var. Online oyunlarda mouse ayarlarında bulunan 125hz 500hz ve 1000hz seçeneklerinden sadece 125hz aktif oluyor. 500 ve 1000 hz ayarlamama rağmen ve 2 3 kere format atıp denememe rağmen malesef mouse hertz ayarını değiştiremedim. Bu sebeple oyun oynamakta güçlük çektim, çünkü 125 hz mouse ayarı çok eski şuanda profesyonel oyuncular 500 ve 1000 hz kullanmakta. Onun dışında sistem mükemmel elinize sağlık. Bu problem hakkında desteğinizi rica ediyorum. Şuan windows 7 kurmak zorunda kaldım malesef Mouse programından 1000Hz ayarlamama rağmen, ikinci bir programdan kontrol ettiğimde mouse 125hz görünmekte ve tepkiside o şekilde. Daha önce windows 8.1 yüklemeiştim bir problem yoktu. Sizin sistemnizi kullanmak istiyorum lütfen yardımcı olun.? @forjest
×
×
  • Create New...