Jump to content

MaXRaweN

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

325 profile views

MaXRaweN's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

5

Reputation

  1. Merhaba Güncel Linkler yokmudur kimsede
  2. Eline Sağlık teşekkürler. Şöyle dili İngilizce olan güncel bir sürüm paylaşmanızıda bekliyorum. Windows Store uygulamalarının olmadığı, Farklı kullanıcılar ile açılsa bile tekrar store uygulamalrının yüklenmediği, Sadece bir sürüm.
  3. Buradan bakabilirsin kardeşim. https://tb.rg-adguard.net/public.php
  4. https://tb.rg-adguard.net/public.php sistesinde link eklenmiş durumda.
  5. Bu alan adları satın alınmış durumda. boşta değil yani.
  6. Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Aslında ben yukarıda yazdığım alan adlarından birini alıp kullanmak istiyorum. Bu doğrultuda, sizce hangisi daha dikkat çekici.
  7. Teknoloji ve oyun içeriği genellikle teknoloji ağırlıklı, inceleme gibi içeriklerin yer alacağı bir forum kuracağım. Evet bu alanda çok fazla bu tarz forum var. Tek başına olduğum bir ekip yok, şuanda aktif olarak içerik üretecek 5 arkadaşım mevcut. Bir şeyler denemek istiyoruz, Tabi zamana ihtiyacımız var belki 2 belki 5 sene. Ama zaten çoğu zamanımızı forumlarda geçiriyoruz. Bu zamanı ve bilgi birikimi, kendi kuracağımız forum içerisinde harcayalım dedik. Bazı alan adları var aklımızda, sizlere de danışmak istedim. Oylamadaki isimlerden hangisi sizce daha güzel duruyor. teknotopic.net dijitalkutu.net dijitalarena.net
  8. Geri yükledim sildim, tekrar windows 11 yükselttim. Ama bir şeyler kaldı demek yine aynısını yapıyor. @deli_petro06 Geri yükleme yaptım olmadı. Olmayınca tekrar windows 10 geri döndüm. Baştan kurmam gerekecek windows 11'i, artık ilerleyen zamanlarda yüklerim saldım. Destek olan herkese teşekkürler.
  9. Merhaba, Aslında başlat menüsü filan istemiyorum. Yani windows 11 olduğu gibi kullanmak. Benim sorunum tam olarak şöyle, Windows 10'da kurulu olan Startisback vardı. Windows 11 güncelleme yaptım. Makina açılırken uyarı verdi ve devamlı yeniden başlayıyor explorer.exe'yi. Görev yöneticisi açıp oradan denetim masasına gittim, program ekle kaldırdan Startisback sildim. Fakat yine olmadı hala aynı şeyi yapıyor. 1 saniyede bir explorer.exe kapatıp yeniden başlatıyor. Görev çubuğu gelmiyor.
  10. Denedim olmadı, maalesef. Öneri için teşekkürler.
  11. Merhaba arkadaşlar, StartIsBack Winmdows 10 kurulu iken yüklüydü, Windows 11 sürümüne yükseltme yaptım, fakat açılışta StartIsBack uyumlu değildir dedi, ve pc 2 saniyede bir explorer.exe yeniden başlatıyor, masaüstü gelmiyor. Çöüzüm hakkında bilgisi olan var mı ?
×
×
  • Create New...