Jump to content

Posedion

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

600 profile views

Posedion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bizim mahallenin internet cafesinde kamera sistemi var Sizinkinde de varsa dükkan sahibinden rica et bi baksın. Yoksa zor senin o adresleri geri alman. Arkadaşım msn şifresini unutmuştu ve ingilizce olarak windows live team'e hesabının çoğu ayrıntısını vermesine rağmen şifresini geri alamadı...
  2. Arkadaşlar 1 aydır bu siteyi kullanıyorum ben. gayet sağlam. bi şans daha verin... firefox adblock kullanırsanız görmezsiniz reklam... download manager ile 500 KB/s çok rahat gördüm ve indirme yarıda kesildiğinde devam edebiliyorsunuz.
  3. WeeklyWorldNews adlı sitedeki diğer haberlere baktınız mı ? http://weeklyworldnews.com/celebs/4783/megan-fox-is-a-man/ Megan Fox'tan erkek olur mu? http://weeklyworldnews.com/headlines/25951/michael-jackson-spotted-on-the-moon/ Michael Jackson ayda görülmüş Zaman beni öldürdü =)
  4. Bu programı birkaç yıl önce kullanmıştım başlarda güzeldi ama sonradan harddiskte yer kalmama sorunu çıktı.. sürekli doluyordu ve içine doğru düzgün dosya atmıyordum. neden olabilir diye kafayı yerken rollbacki suçlamaya karar verdim . kaldırdığımda her şey normale dönmüştü
  5. Arkadaşlar ingilizce sitelerde gezerken "VOATK Tools " diye bir programa rastladım. Bütün crackleri kaldırabiliyormuş söylenildiğine göre. Paradox filan... ne kadar doğru bilmiyorum. Deneyeceğim. SP1 yükleyip crack yapamayanlardanım Bakalım sistemin son halinin yedeğini alıp bu programla cracki kaldırıp deniycem bu sefer. Boot ekranında istemedikleri şeyler gören arkadaşlar deneyebilirler belki. Virustotal.com'da üç antivirüs virüs olarak gördü. Panda "şüpheli dosya" dedi. virusscan.jotti.org'da ise 2 antivirüs virüslü dedi. Ben Nod32 kullanıyorum, virüs görmedi. işte: http://depositfiles.com/en/files/1460469 İngilizce açıklama veren bir site var ama reklama girer sanırım google'a "How to Remove and Uninstall Vista Activation Cracks with VOATK Tools" yazarsanız siz de bulabilirsiniz. Ben sonucu iki güne kadar buraya yazarım.
  6. www.diino.com 2GB alan veriyor. Beraberinde indireceğiniz download ve upload programı var. Bende firewall'a takılmadı şimdiye kadar. İndirme yaparken bağlantı kesilirse uyarıp "tekrar bağlanmak ister misiniz?" diye soruyor. evet dediğinizde bağlanıyor ve indirmeye devam ediyor. dosyalarınızı programla upload ettiğinizde klasör içinde upload edebiliyorsunuz. Ben iki hesap açtım ve fotoğraf backup için kullanıyorum. Örnek: Klasör adı : Çamlıca Fotoğrafları... içinde 100 foto var. yükleme yapıyorsunuz ya da yüklemiştiniz indiriyorsunuz... bağlantı kesildi ya da işiniz çıktı diyelim 50 tanesini yüklediniz... ertesi gün aynı klasörü aynı yere yüklemeye devam ettiğinizde sizi "DSC100 adlı dosya var üstüne mi yazayım yoksa kalsın mı?" diye uyarıyor... "bu işlemi bütün dosyalara uygula" seçeneği sayesinde kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. beraberinde mail adresi geliyor vs. program içindeki dosyalar direkt olarak internette çıkmıyor. Paylaşıma verirseniz herhangi bir explorer'dan indirebiliyor. herkesin görmesini istemiyorsanız linki "mail ile gönderme" seçeneği var. Klasörlere şifre koyabiliyorsunuz. Eksi yönü site ve program dilinin ingilizce olması.
×
×
  • Create New...