Jump to content

asi_ruh1903

Üye
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1022 profile views

asi_ruh1903's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. Format attım sistem kendine geldi bilginize.
  2. Dediğiniz gibi yarın ilk işim başka pc den format usb olusturmak olacak. Sistem geri yükleme noktası olsaydı bir nebze kurtabilirdim benim suçum. İnşallah format atmaya izin verir. format attıktan sonra geri dönüş sağlarım. İyi forumlar.
  3. Ben bunu uyguladım sistem geri yükleme noktası oluşturmayı unutmusum. Daha öncekilerde silinmiş.. Pc çoğu programı açmıyor "Bu uygulama sistem yöneticiniz tarafından engellendi" hatası veriyor. Denetim masasında her hangi bir ayara girince paralo istiyor. Sistemi sıfırlamak istediğimde pc ye girerken girilen paraloyu hatalı diyor ama yeniden başlat yapıp windows masaüstüne girerken paralo doğru görüyor. Ayrıca format usb oluşturmak istiyorum ama rufus ve diğer usb araçları hata veriyor engel yiyor. Ne format atabiliyorum ne sıfırlayabiliyorum ve bir çok program engel yedi. Pc de cd yeri yok usb den başka format atma şansım yok varsa bilgisi olan atayım. Denetim masası Kullanıcı hesabları "hesap türünü değiştir yada diğer ayarlara girdiğim zaman" Bu program grup ilkesi tarafından engellendi. Daha fazla bilgi için, sistem yöneticinize başvurun" hatası veriyor. Ne oluduysa kullanıcı değiştikten sonra oldu. Hiç bir şekilde izin vermiyor. Klavye çalışıyor yalnız yeni hesap eklemek istediğimde microsft hotmail girilen yerde klavye yazmıyor. Lütfen D diskin deki bilgilerim gitmeden c diskine format atmam için yardımcı olun. Yada kullanıcı nasıl siler eski haline getirip izinleri açabilirim. Lütfen ! Hata benimdir kimse üstüne alınmasın, direk uyguladım. Sizden sadece yardım talep ediyorum.
  4. Üstatlardan bir ricam var ; Oyunculara özel Windows 10 ve 8.1 çalışma yapmaları. Forumda göremedim. Yabancı kaynaklar da var ama ben açıkçası burada görmek isterim. Her iki sürüm içinde home versiyon kullanmalarını rica ediyorum. Şimdi bazı arkadaşlar modifiyeli sistemler var diyebilir. Lakin oyuncu Windows’ların da bileşenlerin silinmesinden yada kapatılmasından ziyade sistemin atik, gecikmenin en düşük olduğu, ram kullanımı minimum atak performans bir sistem olması gerekiyor.
  5. Tekrar dan merhaba açmış olduğum konuyu tamamlamak için yazıyorum. Windows 10 deneyimini yazacağım. Windows 10 diğer sürümlere göre daha güncel ve daha kullanışlı. Performans anlamında da gayet iyi. Ufak ayarlarla gayet stabil ve akıcı oluyor. Tek dezavantajı oyunlarda klavye ve mouse de ara ara anlık donmalar yapıyor, masaüstünde pek farkedilmiyor ama oluyor. (PC ile alakalı da olabilir ama bazı yorumlarda Windows 10 larda donma sorunu yaşanıyormuş diye okudum.) Ayrıca latency değerleri 8.1 göre bir tık yüksek. Sonuç olarak; Windows’u benim gibi %95 online oyun oynamak için kullanan arkadaşlara 3 tavsiyem var. 1 - Hangi Windows sürümü kullanırsanız kullanın mutlaka home sürümlerinden birini tercih edin, pro vs. arka planda home sürümlerine göre daha fazla sistemi yormakta. 2- Windows 8.1 gayet akıcı sorunsuz şuan en kullanışlı sürüm bana göre. 3- Windows 10 da akıcı fakat ara ara drop anlık takılmalar gereksiz bir çok özellik olması kullanışsız hale getiriyor. Gerekli ayarlamalar yapılır birde latency düşük drop yapmayan bir sürüm yakalarsanız eski yada yeni sürüm olabilir farketmez mutlaka Windows 10 derim. Latency (Gecikme) Latency kastım oyuncu arkadaşlar bilir, dpc latency programı idi sanırım. Burada mouse hareket ettirdiğiniz zaman Windows 7 ve 8.1 sürümlerinde 500 Windows 10 sürümlerinde 1000 gösteriyor. Bunun düşük olması daha iyidir.
  6. Hocam denedim olmadı teşekkür ediyorum. Yabancı bir kaynaktan bulduğum reg kaydı ile sorunu çözdüm. Sorun yaşayan olursa diye çözümü paylaşmak istiyorum. Windows 10 Mikrofon Enable_Let_apps_access_microphone.reg
  7. Hocam şuan işe gidiyorum akşam eve geçince mutlaka deneyeceğim şimdiden teşekkür ederim. Sonucu paylaşırım.
  8. Konu hakkında yardım edebilecek var mı acaba 🥺
  9. Hocam çok teşekkür ederim bunların kurulum detaylarını özelden yazar mısınız bana nasıl yapılıyor 0 bilgim var. İndirdiğim dosyayı USB yükleyip tv yemi yüklemem gerek acaba
  10. Bu reg dosyasını Windows 10 da kullanabilir miyim uygun mudur. Yoksa sadece 11 için mi.
  11. Merhaba, Windows 10 pro üzerine bir kaç ince ayar yaptım Privacy sexy üzerinden daha sonra Windows ayarlar mikrofon bölümü kitlendi. Hiç bir şekilde müdahale edilemiyor aç kapa yapamıyorum. Bu sorunu format atmadan yada sistem geri yükleme yapmadan nasıl çözebilirim. https://www.hizliresim.com/4ttzx06
  12. Merhaba, 4K Android tv için (şifreli kanallar maç vs.) hangi programı indirmem gerek tavsiyeniz nedir en kaliteli Ayrıca nasıl yapılıyor detaylı bilgi verebilir misiniz özelden yada buradan ?
  13. Sağlık problemleri nedeni ile konuya yazamadım ama o arada bir kaç denemem oldu. Windows 10 deneyemedim. 7 ve 8.1 tecrübeleri mi yazacağım. Sistemim gereği yeni ve orta nesil oyunları pek oynayamıyor. Eski nesil oyunlar oynadığım için Windows 7 en akıcı yüksek fps değerleri veren sistem oldu. ( Sistemimin parçaları %95 Windows 7 driverlerine uygun) Yalnız Windows 7 çekirdeği zamanla şiştiği için bir süre sonra stabilite ilk format gibi olmuyor zamanla hatalarla karşılaşıyorsunuz ayrıca driver sorunları olabiliyor. Windows 8.1 tarafında ise 7 ile hemen hemen aynı ama 7 de akıcılık biraz daha iyi kendi sistemim için söylüyorum. 8.1 de driver sorunu yaşamıyorum otomatik kuruyor bir çoğunu ayrıca stabilite bozulmuyor çok kurcalamazsanız, ilk format attığınız gibi kullanabiliyorsunuz.
  14. Birde anakartım en son 8.1 desteği var ama herhangi bir driver indirme seçeceği yok. Sadace Windows 8.1 seçilebilirler. Ama Windows 7 seçtiğimde bir sürü driverları var. Acaba en son 7 mi destekliyor. Ekran kartı Windows 10 desteği var. 10 yüklemek sanki sıkıntı yaratacak driverler arasında yanlış mı düşünüyorum. 7 yada 8.1 yüklesem bütün sistem driverları ile bütün halde çalışacak. https://www.asus.com/tr/SupportOnly/M4A88TD-M EVO-USB3/HelpDesk_Download/ Siz üstadlara bir şey sormak istiyorum bu linkde benim anakart uygun driverlarım var. Format attıktan sonra linkte yer alan lan internet Audi chipset USB vs driverlarını yüklemem gerek mi yoksa Windows kurulurken otomatik yüklenen driverler kalmalımı. Çünkü linke bakıyorum driver tarihleri çok eski ama Windows kurulurken yüklenen driverler daha yeni. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
×
×
  • Create New...