Jump to content

EmirOuTLaW

Üye
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

698 profile views

EmirOuTLaW's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • One Year In Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

18

Reputation

  1. bunlar dediğim gibi yapıyor mu kendi progrmımı var yoksa mobil etkin noktayımı kullanıyor
  2. Arkadaşlar interneti ethernet ile alan masaüstü pc den (mobil etkin nokta ile değil) usb bağlantılı adaptör tavsiyesi verir misiniz. Elimde Xiaomi Taşınabilir 150Mbps Mini USB Kablosuz Router Wifi Adaptörü WI-FI Verici var ama çok sıkıntılı her defasında yetkilendirme istiyor ve kopma oluyor.
  3. bu sıkıştırma yöntemleri nvme m2 ssd ye zarar verir mi. 11 ile 10 arasında performans farkı var mı sizce. Özellikle 22H2 sürümünde
  4. Arkadaşlar iso dosyasınsan 1889 sürümüne yükseltme yaptım düzeldi. Teşekkür ederim konu kapanabilir. Çünkü başka çözüm yolu yok bende ki bu sorunun.
  5. I'm on Windows 10 X64 latest version. There is no Airplane Mode in the settings network connections section. Airplane mode is still active and I can't get out of airplane mode. I have made all the settings on the internet, but it does not activate. The TP-Link TL-WN321G USB antenna that worked yesterday is no longer working. (Another PC is also running Windows 7) Maintenance programs don't work after changing 360 Total Security and services.msc settings that I don't remember. I reinstalled the driver. I have defaulted many services that I think are related in services.msc, but it does not work. System restore is turned off and I can't format
  6. Only, After doing maintenance with Advanced system care and 360 Total Security, it stopped working.
  7. @MamLeterkardeşim ilk aklıma gelen yöntem bu hatta iso setup dan bile güncelleme yükseltme yapamayı düşündüm ama bunu yapmaya çekiniyorum özel programlar açılmazsa büyük sıkıntı olur binada. Ve servis en küçük 800 euro dan başlıyor. Dosya ve programlara bir şey olur mu acaba. I've already brought them to stock settings. Even all the services. :))
  8. Setup dosyasından dosyaları sakla seçeneği ile yükseltme yapmak geldi aklıma ama pc de ki programlar bozulmamalı binanın tüm sistemleri ona bağlı. O yüzden çekiniyorum. Windows system32/drivers klasöründen bahsediyorsun sanırım. Driverları silip tekrar kurdum çok defa olmadı.
  9. Usta o driver ları belki 50 defa abartmıyorum kaldırıp kurdum odada aynı sürüm 5 tane pc var hepsinde sorunsuz çalışıyor. Onlardan 4 farklı backup programı hatta cmd ile bile backup yapıp bu pc de kurdum olmadı. Ustad tüm regedit ve services.msc ayarlarını stock yaptım diğer pc dekilerle aynı yaptım olmadı. Ayarlar menüsün deki wifi uçak modu hiç yok nasıl. Çalıştığı zamanda yoktu gerçi orası. Hatta O zaman kablolu kullan yazdı. O yorumu silindi site tarafından. Cevap verip Ban yememek için zor tuttum kendimi. Çünkü çok ağır konuşacaktım.
  10. Usta tüm services.msc listesi ek' te serviceslist.txt
  11. Radio hizmeti otomatik çalışıyor zaten ayrıca regedit te radioenable ayarını 0 yaptım 1 yaptım olmadı aynı versiyon diğer pc de bunlar hiç yok ama sorunsuz çalışıyor bence bununla ilgili değil bende ayarlarda gözükmüyor.
  12. Windows 10 X64 son sürümdeyim. Ayarlar ağ bağlantıları bölümünde Uçak Modu hiç yok. uçak modu aktif kalmış bir türlü uçak modundan çıkamıyorum. internet teki tüm ayarları yaptım fakat aktif olmuyor bir türlü. Dün çalışan TP-Link TL-WN321G USB anten artık çalışmıyor. (Başka PC de hatta Windows 7 çalışıyor) Bakım programları, 360 Total Security ve hatırlamadığım services.msc ayarlarını değiştirdikten sonra çalışmıyor. Driverını tekrar kurdum olmadı. Services.msc de ilgili olduğunu düşündüğüm birçok hizmeti default yaptım ama olmuyor. Sistem geri yükleme kapalı ve format atamam.
  13. Sıfırlama yaparken herşeyi sil dediğimiz zaman böldüğüm hdd nin yedek D diskide silinir mi
  14. bunu kurup uzun üse güncelleme yapmayacağım iş yeri bilgisayarı zaten disable yapan uygulama gördüm ama yinede uyarı veriyor komple kaldıran uygulama biliyorsanız eğer link verme imkanınız var mı.
  15. defender tamamen nasıl kaldırırım pasif olsa bile arada bildirimi çıkıyor
×
×
  • Create New...