Jump to content

1mak1mak

Üye
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Kadıköy - &#304

Recent Profile Visitors

753 profile views

1mak1mak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Teşekkürler Ellerine Sağlık   NET Framework lerde eklenseymiş harika olacakmış bir tek onlar kalmış.
  2. Teşekkürler yalnız boyut çok büyümüş. 4.12 Gb   Sadece Word Excel PP Olarak Türkçe olsa çok iyi olurdu. Sitede var boyutuda gayet iyi 535.MB ama İngilizce  Türkçe olarak bekliyoruz.
  3. Türkçe WinRar 3.92 Final Portable olarak hazırlayacakmısınız ? Yağmuradam kardeşime ithaf olunur
  4. Ya arkadaş özledik programlarını iki aydır ortalarda yoksun ne oldu bir ses ver.

  5. Amaç zaten kuş kadar sürekli kullanılmayan programların Portable sini yapmak gereksiz yere Bilgisayara kurmamak için. Antivirüs programları sistemde devamlı bulunması ve güncellenmesi gereken programlardır. Bu yüzden sisteme kurulu olmaları gerekir. Portable olmaları kullanışlı değildir. Bu yüzden bulamıyorsun. Heralde anlamışsındır bu kadar açıklamadan sonra aramazssın artık.
  6. Teşekkürler Ancak Acronis True Image da aynı işi yapabiliyor acaba niye tekrar böyle bir programa gerek var anlayamadım.
  7. jv16 PowerTools 2008 v1.8.0.459 Final (Multilingual) 21.Dil Desteği var ama (Multilingual) yazısına aldanmayın Türkçe Dil Desteği yok....
  8. Gerçek Portable ye (Tek *.EXE) hasret kaldığımız son günlerde bu çalışması için Yerdenizden kardeşimize çok teşekkürler. Ellerine Sağlık
  9. çok teşekkürler ama kırma işleminden birşey anlamadım çok uzun ve detaylı.
  10. Alttaki Siteden indirebilirsiniz. Link Çalışmıyor http://www.majorgeeks.com/download4660.html
  11. Daha önce yazmıştım ama gene yazayım. Bu işlemler doğrudur ama IE7 kullanıyorsanız BAT dosyası çalıştırıldığında IE7 buna izin vermez. bu yüzden Opera ile kullanın derim Operada BAT dosyası çalıştırıldığında bir uyarı penceresi açar ve onay ister bu uyarıya Tamam derseniz Operayı kapatmadığınız sürece bir daha onay istemez ve işleminizi sürekli CryptLoad gibi programlarla bilgisayar başında durmadan mesela gece uyurkeen RapidShare den dosyaları sürekli indirebilirsiniz. Ben Sürekli kullanıyorum hatta şu anda gene film iniyor ben hiç bir işlem yapmıyorum. Bunun için ben aşağıdaki BAT Dosyasını yazdım Modemim ZoomX5 start Opera.exe -new http://admin:[email protected]/doc/dosave.htm?WINDWEB_URL=%2Fdoc%2Fitem.htm admin yazan yere ; kullanıcı adınızı xxxxx yazan yere modeme giriş parolanızı yazın
  12. korkma ben denedim problem yok. Nero daki sorun neronun portable yapılması sıkıntılı olduğundan her program portable olmaya müsait değil nero da bu tip programlardan bu yüzden problem yaşamışındır.
  13. Çok Popüler ve kullanışlı bir program herkese tavsiye edrim. Üç senedir kullanıyorum 20.nin üzerinde dil destekliyor. ama malesef Türkçe yok bunca yıldır bir Allahın kulu çıkıpta bu program için Türkçe dil paketi hazırlamadı yazık.
×
×
  • Create New...