Jump to content

ByKayseriLi

Üye
  • Posts

    227
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1658 profile views

ByKayseriLi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

157

Reputation

  1. 11MB nedir Benim 3-4 sene önce aldığım Sony flash bellek 30 küsür yazıyor
  2. Tam aradığım türde temalar saydam ve pürüzsüz. Bakayım bunlara. Eyvallah rush reis Bakacağım hepsine hocam tşk ederim.
  3. Hocam ben sade aero ağırlıklı tema arıyorum ama bulamadım bir sürü site dolaştım diğer arkadaşların da verdikleri dahil hep böyle abuk subuk rengarenk temalar var bunlardan istemiyorum ben aero ağırlıklı abartı olmayan tema yok mu acaba?
  4. Teşekkür ederim petro reis Youtube linkine baktım da öyle istemiyorum ben diğer verdiğin siteye baktım şimdi sadece klasöre atıp kişiselleştirden seçip kullanmalık tema arıyorum burada var sanırım bayağı biraz bakınayım ben. Teşekkür ederim. Bir de bunun sanırım patch'i vardı tema kullanabilmek için onun da linkini atma şansın varmı? Uzun yıllar oldu unuttum tema işlerini.
  5. Windows 7 için sadece Aero ağırlıklı temalar kurmak istiyorum nereden bulabilirim acaba? Böyle theme pack falan istemiyorum sistemin her yerini değiştirenlerden değil de sadece themes klasörüne tema atıp kişiselleştirden seçip kullanmak istiyorum yardımcı olurmusunuz?
  6. Elinize sağlık fakat programların bir çoğu gereksiz geldi bana. Sadece Chrome yada Edge kurulup bırakılabilirdi bence.
  7. Çözdüm ben sorunu zaten. Sistemi komple söktüm en baştan topladım düzeldi.
  8. Ayarları var bir iki tane açıyorsun sadece sonra giriyor her siteye ben hep bunu kullanıyorum. Toplasan 1-2 ayarı var zaten oda sadece butona basıp açık hale getiriyorsunuz o kadar youtube de videosu var açın 2 dk sürmüyor aslında. Hocam bende tıkır tıkır çalışıyor son 1 senedir bunu kullanıyorum sadece. Ethernet bölümünden yani en alttan ethernet kutusunu seçiyorsunuz değil mi?
  9. Ben farklı bir şey mi söyledim acaba? %50 de etkilemez o kadar da değil. Sata 2 sistem de SSD kullandım çünkü çok fazla fark olmuyor.
  10. Tamam. Kaliteli bir çok marka var samsung'da iyi ama sadece samsung yok tek bir markaya gebe kalınmaz.
  11. Home premium seviyorum hocam o bakımdan kurdum. Zaten bir tane araç buldum lisansladı sorunsuz şekilde.
  12. Ben demiyorum dostum kullanan insanlar da söylüyor. Aklına gelecek her forumda üyeliğim var senelerdir araştırırım bakarım incelerim konuları okurum kullanıcı yorumlarını falan okurum james donkey markasının her 10 ürününden rahat 6 tanesinde olumsuz yorumlar geri dönüşler var kimse beğenmiyor bu markayı. Tamam sen almış kullanıyorsun eyvallah belki sana iyisi denk gelmiştir elektronik şans işi ama bu markanın bir çok ürünü DANDİK. Bazı kulaklıkları var mesela fena değil oyuncu fareleri var berbattır kimse memnun kalmaz. SSD olarakta güzel ürünleri yok.
  13. Herkese selamlar. Bilindiği üzere uefi windows 7 sistemler de chew wga isimli araç haricin de diğer aktivasyon araçları çalışmıyor. Sanırım daha sonra uefi için de bir çok yazılım yapıldı. Chew wga haricinde sorunsuz aktivasyon yapan bir aktivasyon aracı var mı acaba link atabilirmisiniz? Aslında aktivasyon aracı kullanmadan key girerek halledecektim ama google'da ki keyler çalışmıyor. Mecburen aktivasyon aracı kullanacağım. Öneriniz var mı? Sistem home premium bu arada x64 uefi.
×
×
  • Create New...