Jump to content

YILDIZ23

Üye
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by YILDIZ23

  1. Ellerine sağlık diğer ustalardan olduğu gibi senin her paylaşımından yeni şeyler öğreniyoruz.paylasimlarinin devamlı olması dileğiyle.
  2. Usta ellerine sağlık, gerçekten son zamanlarda gerek görsel gerekse de performans olarak kullandığım en iyi sistem.Başarılarının devamını dilerim.
  3. Tr_by hocam açıklamış resimlerle.Siz yanlış sekmeleri işaretlemişsiniz kabahat sizde.
  4. Halen flatlite v2 versiyonunu kullanıyorum çok memnunum performansi gayet yerinde bir sistem; ama en kısa zamanda bu sürümü deneyeceğim paylaşım için teşekkürler usta.
  5. https://www.tnctr.com/topic/746860-windows-10-flatlite-ltsc-v2-2020-x64-tr/. Konu burda istersen incele memnun kalacaksın
  6. Mr Rush ustanın flat 2018 ltsc v2 serisi dene memnun kalacaksın.
  7. Akif hocam öncelikle ellerine sağlık.yapacağın çalışma bu sürüm üzerinden olursa güzel olur şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar diliyorum.
  8. Ben de ücretli uygulamayı doğru bulmuyorum bir zamanlar paralı sistem satan birisi vardı bu sitedeki üyelere sistemlerini satıyordu kendisi burada çok eleştirilmiş, hatta siteden paylaşımlarını silerek ayrılmıştı Ben Emre ustanın paylaşımlarını severek kullanıyorum ama bence bu ücret uygulaması yanlis oldu isteyen arkadaşlar tabiki yine de siteye yardımda bulunabilir.
  9. Bugüne kadar kullandığım en performanslı Windows sürümü,tavsiyedir.Dj Rush ellerine sağlık.
  10. Paylasim için çok teşekkür ederim. alternatif link imkanı olan varsa eklerse çok memnun olurum.
  11. Mert hocam ellerine saglik gerçekten cok emek verilen,kapsamlı bir çalışma hazirlamissin.İnş kisa zamanda bizler de faydalaniriz bu güzel çalışmandan.
  12. Murat Bey gerçekten performansın üst düzeyde olduğu bir sistem yapmissiniz ellerinize sağlık.Kucuk exe dosyası da performansı en üst seviyeye çıkarıyor.İsletim.sistemini indirecekler gönul rahatlığıyla indirip kursunlar.Tekrar ellerinize sağlık
  13. Merhaba hocalarım bu sürüm mü Windows 8.1 Embedded_Industry-2021_x64 daha performanslı calısır yoksa yukarıdaki yeni paylasılan sürüm mü ? Bir de Embedded_Industry ve Bing sürümleri arasında bir fark var mı simdiden cevaplarınız için tesekkür ederim
×
×
  • Create New...