Jump to content

ElvisRhyme0

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ElvisRhyme0

  1. a

    Azerbeycan82, 03.02.2022 - 16:32 yazdı:

    Sayın üstadım "köylü",

    Öncelikle bu güzel çalışma için en içten teşekkürlerimi sunarım. Bu değerli çalışmayı ben "AIO Creator" USB Multi Boot System üzerinden kullanıyorum. Google Eart ve Microsoft Ofis dışında 50 ye yakın çok gerekli programlar entegre ettim. Ha bu arada "karadurak" üstadın çalışmalarını da bu sistem üzerinden kullanmaktayım. Ayrıca bu sistem üzerinden taşınabilir Windows 10 ve Windows 11 ri "VHD" formatıyla bu sistem üzerinden kullanıyorum. Adı geçen sistem Toshiba notebook tan çıkarılan (bad sektörlüydü) 320GB lık USB HDD  üzerindedir.

    Sizden ricam, sizin çalışmanız sistem üzerinde windows 10PE olarak gözükmekte ise de bence herhangi bir önemi yok. Masa üstü görüntüsünü değiştirmek istedim,system32 içerisinde bulunan "winpe+winre" dosyalarını değiştirdiğim halde orjinal masaüstü görüntüsünde herhangi bir değişiklik olmadı. Winpe+Winre JPG dosyalarının dışında değiştirilmesi gerekenler ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?

    Teşekkürlerimle. Kolay gelsin.

    abi entegreyi nasıl yapıyorsunuz ? 

     

  2. Selam-ın Aleyküm.

    Öncelikle konu Aio boot ile yaşadığım bi sorun.

    Aio boot'tu uzun süredir kullanıyordum V0.9.8.17   ile harici harddiskkime kurmuştum en son gelen güncelleme  olan  V0.9.9.19 sürümü ile harici hard diskimdeki aio boot kullanamıyorum silip tekrardan yüklüyorum V0.9.8.17'dide sorun yok lakin V0.9.9.19 kullanamıyorum vede V0.9.17'de   ben .vhd  dosyalarımı kullanamıyorum  AİO BOOT'un en son sürümü açıyor sadece buna bi çözüm varmıdır ? kısaca en güncel sürümü kurmak istiyorum  bi çare varmıdır ? 

  3. ByKayseriLi, 14.02.2021 - 05:30 yazdı:

    Bu sorun şuan bende de var. 8GB ram var 4GB kullanılıyor ama kullanılabilir miktar 3.95GB olarak gösteriyor ben anlam veremedim. Bios'ta 8GB'ın tamamını görüyor ama. Windowsa geçince böyle oluyor. Bazen windows'ta 8GB'ı tam kullanıyor çok saçma bir sorun.

    Ekran kartı olarak kullanıyo olabilir ya da ramlerden biri sorunlu 

     

    eryas35, 13.02.2021 - 20:33 yazdı:

    Herkese merhaba, uzun zamandır kullandığım bilgisayarımda bugün fark ettim ki 16 GB ram olmasına rağmen kullanılan ram aşağıdaki gibi 7,93 GB görünüyor. BIOS güncelledim fakat düzelmedi. Yıllardır her sorunumu çözen TNCTR bu sorunumu da çözer diye düşündüğüm için buraya yazmak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    ram.png

    Ekran kartı yoksa onun için kullanabilir ya da varsa ona destek olmak için çalabilir veyahut ramlerden biri sorunlu

    • Like 1
×
×
  • Create New...