Jump to content

yyhy

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About yyhy

Recent Profile Visitors

354 profile views

yyhy's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Merhabalar, Dosyayı ekleme şansınız var mı? Dosyaya erişemiyorum. Teşekkür ederim.
  2. Sayın Azerbeycan82 emeğiniz geçti çok teşekkür ederim. Yapmış olabilsem sizlere yazmazdım. Ben Konyadan yazıyorum. Kamu Emeklisiyim. Burada BurnAware Professional 16.3 ile ön yükleme iso'su hazırladım hata verdi. Benim daha önce verdiğim Link: https://www.turkhackteam.org/konular/pascal-multiboot-usb-exterme-edition-v1-0-turkce-teklink-2013.865482/ linkten indirdiğim dosyalar rar şeklinde indirdim. Bunları bir klasöre çıkardım. MB_USB.EXE isimli ( https://www.sordum.net/14336/multiboot-usb-2-1-kolayca-multiboot-usb-hazirlayin/ ) linteki program ile flash belleği yapılandırdım. Flash belleğin içerisinde görünen dosyaları silip, Klasöre çıkardığım dosyaları yapılandırdığım flash belleğin içerisine yapıştırdım. Sistemi boot ettiğim zaman sorunsuz bir şekilde boot yapmakta ve kurulumları gayet güzel bir şekilde yapmaktadır. Ben iki adet Wentoy flash belleği hazırladım. 1. Ventoy mbr düzeninde hazırladım. Eski tip bilgisayarlara mbr düzeninde kurulum yapıyorum. 2.Ventoy gpt düzeninde hazırladım. Yeni tip bilgisayarlara gpt (uefi) düzeninde kurulum yapıyorum. Aşağıdaki resimde 1 ve 2. yöntemle iso hazırlayabildim ama boot ettiğimde yine hata alıyorum. 3. yöntemde programın o bölümünü çalıştıramadım.
  3. Dosyaları dosya indirme sitesine yükledim. Bende bulunan klasör içerisindeki klasörler, altklasörler ve dosyaların isimlerini de listeleyip ekledim. https://dosya.co/d126vj9v8p0r/WINSETUP.PNG.html https://dosya.co/ztftenm1jhhv/Dosya_ve_Alt_Klasör_İsimleri.txt.html Görseldeki şekilde flash bellekten çalışmaktadır. Bu dosyaların tamamını önyüklenebilir iso yapıp hazırladığım ventoy flash belleğe atıp oradan lazım oldukça kullanmak istiyorum. Aşağıdaki linkteki gibi görsel olarak boot ediyor oradan ilgili programları kullanıyorum. Link: https: //www. turkhackteam.org/konular/pascal-multiboot-usb-exterme-edition-v1-0-turkce-teklink-2013.865482/ https: den ve www. dan sonra boşluk bıraktım. Sorun olmasın diye. Teşekkürler.
  4. Sayın; Azerbeycan82 deneyip bilgi vereceğim. Başka bir iso programı ile yapmıştım ama bunu da denerim. Emeğinize sağlık. Sayın; Azerbeycan82 bir sorun oluştu; resim olarak ekledim ne yapabilirim? Resim olarak ekledim. https://www.hizliresim.com/e0vcx8a
  5. Sayın senkron elimde bulunan ve kullandığım ayrı ayrı yaptığım flash belleklerdeki sistemleri bir araya toplayarak flash bellek ve sistem yoğunluğunu düşürerek el altı taşınabilir bir araç yapmak istiyorum. Sayın amd_turkey ilgi ve alakanız için öncelikle teşekkür ederim. Flash belleğe yazdırmış olduğum sistem bilgisayarda boot edebilmektedir. Bu flash belleğe yazdırdığım sistemi isoya çevirerek ventoy olarak hazırladığım flash belleğin içerisinde çeşitlendirmek gerektiğinde hepsibirarada olarak kullanmak istiyorum. İyi günler. İyi çalışmalar.
  6. Merhaba, konuyu doğru alana mı açtım bilmiyorum, yanlış ise şimdiden özür dilerim. Multiboot dosyalarını önyüklenebilir ISO olarak hazırlayarak Ventoy ile hazırlanmış flash belleğime atmak istiyorum. Pascal Multiboot Usb Exterme Edition V1.0 Türkçe Teklink 201 linkindeki Multiboot'u flash belleğime yazdırdım kullanıyorum. Yapmak istediğim Ventoy flash belleğime bu linkte bulunan dosyaları önyüklenebilir bir ISO hazırlayıp Ventoy flash belleğimden boot etmek istiyorum.
×
×
  • Create New...