Jump to content

BOR

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Banned

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BOR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. @forjest olarak devam ediyor,yanlış hatırlamıyorsam. 🙂
  2. @deli_petro06 Hatırladığım kadarı ile syrep vb uygulamada sorunun nedeni winreducer ile regedit birleştirme ve log kaydını silmekten dolayı winpe yapımda da hata veriyordu.
  3. Winsxs syrep için gerekli dosyalar silinmemişse çalışır.(çok nadir de olsa winsxs eksik dosya yüzünden çalışmayan program olmuştu.Genelde Microsoft ait programlar böyle hatalar veriyor.)
  4. internetten indirdiğiniz .wccf uzantılı dosyayı notepad ile aç kullanmış olduğunuz sürümü ex100 altındaki satırda galiba değiştiriniz.
  5. Orbit halen çalışıyor. Son sürümlere reklam girmiş sonlandırılmış proje. Get özelliği tüm tarayıcılar tanır. https://www.mediafire.com/file/5n9gz4ltbvc9l1v/NouS_Orbit.Downloader.4.0.11_Addon.7z/file
  6. Arkadaşlar hepsi aynı kapıya çıkıyor. Zaten yapay zeka ses ve mesajları analiz ederek sizin hakkınızda bilgiye sahip oluyor. En tehlikeli telegramdır. 3-5 seneye kalmaz yasaklanır yada zorla sattırılır. Google Android API olayı vardır her güncellemede. Sizden kurulu izin isteyen uygulamadır WhatsApp,sonra kamera ses ister. Diğerleri kurulumdan sonra tek tek izinleri ister. Windows da aynı uygulama.exe ise ne izin aldığını bilemiyoruz genelde port açar amacına ulaşır. Bip vs tutmaz kendi ülkesinde yapılmış uygulama kullanıcıda korku yaratır. Tek yapabileceğiniz uygulama kurulumu sonrası mutlaka mesaj ve telefon izinleri kapatmak olacaktır. En tehlikeli izinler bu ikisinde mevcuttur.Hangi uygulama istiyorsa kapatın kapatinizda çalışmıyorsa offline kullanın hafıza sifirlayin yada alternatif uygulama kullanın. Telefon izni root yetkisinde farkı yoktur sim kartın içeriğini tamamen klonlama iznine sahiptir örnek. Bence en masum şimdilik Signal yada WhatsApp da kalın. Not; Telegram da var. Forum gibi 🙂
×
×
  • Create New...