Jump to content

enohpnezsusa

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

enohpnezsusa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. @selokan
    durum güncellemenize bakın, mesaj attım.

  2. → Birebir yaşadığınız sıkıntı bizzat konu içinde mevcut. Sanal makinaya kurmak için olmadığı, normal kurulum için hazırlandığı yazılmış. Ayrıca sanal makinadaki eksiklerden kaynaklı bir hata almışsınız. → Aynı mesajı bizzat aynı cevap içinde ikinci kez yazmışsınız, düzenleme yapsanız güzel olurdu. İki kez aynı mesajı tek bir gönderide okumak hem yorucu hem faydasız hem de zaman kaybı. Forum kurallarına göz gezdirin lütfen.
  3. Firefox ayarlar kısmından sıfırlama yazıp arayın. Firefox u sıfırlayın, çözülür. (Sekmeler vs silinmez. Bu durum sadece ayarlardaki hataları çözer)
  4. Bu sistemler gayet ilgi çekici oluyor. Yabancı elinden değil de bizzat buradan birinden yerli yapım bu şekilde bir sistem lazım. Ne okursa olsun, mavi ekran vs. Benim için önemli değil, gerekli eksikleri ben tamamlarım, benim için olabilecek en lite sistem lazım. Silinebilecek ne varsa silinsin. Bunu kim yapar da paylaşırsa şimdiden eline sağlık...
  5. Anlamadığım şey şu, konu başlığında ve içeriğinde bastıra bastıra katılımsız kurulum denmiş asla key sormayacağı (o işlemin kaldırıldığı) belirtilmiş. Acaba bunu nasıl becerdiniz de ısrarla key olayını soruyorsunuz sayın @conveys16 ? Sayın @AdnanGumus sabırla ve tekrar tekrar sabırla cevap vermiş, daha niceleri de. . Sistem katılımsız kurulumdur, bir şey yapmanıza gerek yok. ISOyu yazdırın, kuruluma başlayın, zaten 1 dakika sürmeden kurulup masaüstü açılıyor. Gerçekten hata ile karşılaşmak için büyük bir beceri lazım..
  6. Hocam özenle seçilmiş 1500 resminizi paylaşabilir misiniz? Çok makbule geçer. Ben de sizin gibi düşünüyorum, belli süre ile değişen güzel resimleri severim.
  7. Aslında dediğinizin tam tersi oldu. Şu anda son güncellemeyle birlikte, isteğe bağlı güncellemeler seçeneği kalktı. Artık tüm güncellemeler önemli ve zorunlu olarak yüklenecek şekilde ayarlanmış vaziyette.
  8. SM (VM)'de android üzerinde uygulama geliştiriyorum da, playstore olmaması nedeniyle uygulamaya nereden erişebilirim? Fdroid'de var mı? Ya da github veya gitlab'da? https://hizliresim.com/KiVwwr Kendi yorumuna sahip bu resim yorumsuz şekilde sunulmuştur. 😄
  9. Bunca konu ve mesaj niçin kullanılmayacağını açıklıyor. Hatta tüm dünya bunu konuşuyor. Hepsini geçtim, kaç yıldır kullanmayın diye anlatıldı binlerce kez.. Telegram whatsapptan bin kat iyi. Telegram = whatsapp + facebook + Twitter + blogger gibi düşünün. Signal ise herkesin istediği şeyi veren tek uygulama. Açık kaynak. Baştan sona.
  10. @deli_petro06Tüm yazdıklarınızı ve diğer paylaşımdaki sözleşme metnini değerlendirerek, 1) Eski ya da yeni sözleşme olması önemli değil. Önemli olan o sözleşmenin gerçek olup olmaması. Gerçekse sıkıntı. Eski yeni farketmez. Bir kere o yola girilmiş mi o önemli. 2) Turkcell ile Lifecell ayrı şirketler. Kuruluşları, işletmeleri, işleyişleri hepsi ayrı. 3) Turkcell %kaç yerli? Ne zamandır yerli olmuş? Ne zaman yerliydi? 4) Bu soruların cevabını en iyi siz biliyor olmalısınız. Çünkü eski Turkcell çalışanıyım diyorsunuz. - Hemen Turkcell'deki o kıdemli arkadaşlarınız ilgileneceğine göre, konu hakkında en güzel açıklama sizden gelmeli değil mi? 5) Anılan sözleşme (gerçekse diyelim) ne değiştirecek? İnternet ortamında verilerin burada ya da orada yahut uzayda olması önemli mi? Sen oradasın ama adam taa Amerikadan senin cihazına erişip verilerini elde edebiliyor. Bu konuları konuşmaktan gına geldi, az olsun teknolojiden anlayan biri dahi veri güvenliği ve gizliliğin hayal olduğunu bilir. Yerlisi de yerli olmayanı da aynı. 6) Signal'den daha güvenli bir alternatif bulunmamakta, BiP yerine dumanla haberleşmek her zaman daha güvenlidir. Birkaç mesaj yukarıda moderator bir arkadaş açıklama yaparak son noktayı koymuş ve konuyu gereksiz uzatmayın demiş. 7) Altı üstü konu whatsapp alternatifleri için açılmış ve bisürü alternatif de sunulmuş. Satın moderatörlerimizden talebim, konu içinde süregelen tartışma ortamına son vermek adına, amacına hizmet etmiş bu konuyu sonlandırmalarıdır.
  11. Tümünü büyük harf yazmışsınız, okumak göz yorucu oluyor. Acaba düzenleyebilir misiniz tekrardan? (Okudum fakat yeni okuyacak kişiler için zorluğu kaldırıp kolaylık yapmak için)
×
×
  • Create New...