Jump to content

Ray

Üye
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

2326 profile views

Ray's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

46

Reputation

  1. Güzel görünüyor, elinize sağlık. Konuyu takipteyim, kolaylıklar dilerim.
  2. Vay be neredeyse 2006'yı yakalıyormuşum. 12 Ocak 2007 görünüyor. Kendi sitemi kapattığım dönemde keşfetmiştim, zaman ne çabuk geçmiş... ne ara bu kadar yaşlanmışız... Ah be abi.
  3. 2 slot, bütçe müsaitse soğutmalı bir model en mantıklı çözüm. 2x8 ya da 2x16. 4 slot ben de önermiyorum. 32 üstü bile tamamen gereksizken 128Gb rami ne yapacaksın merak ettim hocam. 2K'da oyun altta 7-8 grafik trade sayfası açık 16GB ramin yetmediği bir durumla karşılaşmıyorum. Bu yüzden fazladan bir 16 daha almadım, bence ölü yatırım. Fazla ramin sistemin rahat çalışması dışında sana hiçbir getirisi yok. Bunun yerine cpu, mobo, gpu gibi bileşenleri yükseltmeye yönelsen performans anlamında çok daha mantıklı bir iş yapmış olursun.
  4. Hayırlı olsun. 4 kesinlikle alt sınır ve 8 de yetersiz olabilir kullanım şekline göre. Ancak 16GB 2K'da hatta 4K'da oyun için bile yeterli. Son 10 senedir topladığım her sistemde 16 GB kullandım, en ufak sorun yaşamadım. İndirim kovalayıp uygun fiyatlı DDR4-2666 (2x8) ramleri çaktın mı sistemin 10 numara olur.
  5. Flatlite v3'ü uzun süre birkaç pc'de kullanmış biri olarak bu yeni sürüme dair de şüphem yok. Eline, emeğine sağlık ustam, seriyi devam ettirmene sevindim.
  6. Bizdekiler arasından ben de FlatLite önerebilirim. Dili sorun etmem ya da kendim TR eklerim dersen Ghost'un Superlite'ı, FBConan'ın BlackStar X-Pro'sunu (19H2) öneririm.
  7. Mesela sadece yeni güncelleme entegresi ve birkaç yeni ayar gibi ufak değişikliklerde v3.1-v3.2 şeklinde ara sürümler çıkartıp ana sürüm değişikliklerinde v4-v5 gibi devam edebilir seri hocam. Hem baskıdan kurtulmuş olursunuz, hem de konu sürekli güncel kalır. Herkes rahatlar. 😃
  8. Katılıyorum. Güncel sayılabilecek orta-üst seviye bir donanımım var ancak W11'i her kurduğumda pişman oluyorum. Dev, Beta, Release hepsini denedim, başlarda yeni özellikler cezbetse de sistemin hantallığı bir süre sonra rahatsız ediyor. Daha hızlısı varken ne gereği var diye düşünüyor insan.
  9. Ben 5600X işlemci ve MSI B550 (Tomahawk) anakart ile hiçbir sıkıntı yaşamadım arkadaşım. Alttaki linkten senin modele de baktım, bios adı modelden dolayı farklı olsa da aslında aynısı. TPM'i de aktif edersen anakart kaynaklı bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. 2600X konusunda pek bilgim yok ama biraz araştırdım, bununla W11 kullanıp performanstan memnun olan epey insan var. Tabii yazılanlara istinaden söylüyorum, kendi deneyimim değildir. Karar senin hocam. Selamlar. B450M PRO-VDH PLUS (msi.com)
  10. [quote name='istanbul82' date='05 April 2011 - 21:41 ' timestamp='1302039699' post='988316'] [b]işte bu testır kimlikleri yüzünden sızamıyor karalanan kısım.7973 den fotolar. win8 de sanal dvd rom var artık demiond v.s çöpe atın iso ve vhd mount edebiliyor.[/b] [/quote] Süper olmuş. Dahili pdf okuyucu da geliyormuş. Adobe ya da Foxit reader kurmaya da gerek kalmayacak artık.
  11. Crack yok henüz. İndirseniz de beklemek zorundasınız. Skidrow-Reloaded falan kırar 1-2 gün beklemek lazım.
  12. Arkadaşlar bu yeni bir şey midir emin değilim ancak; aşağıdaki adreste şu an Microsoft Office Professional Plus 2010 (Orijinal Türkçe) x86 ve x64 sürümler 60 günlük keyle beraber indirilebiliyor. http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/ee390818.aspx Bağlantı açılıp ''Get started now'' a tıklandığında, live hesabınızla giriş yapmanız isteniyor. Sonrasında ise key ve indirme bağlantıları veriliyor. Ancak sanırım sadece MS'un kendi indirme yöneticisi ile indirilebiliyor dosyalar. Benden x64 sürüm için bir ekran görüntüsü vereyim;
  13. Tarihte bir yanlışlık olmalı, KB971033 çıkalı 3 aydan fazla oldu arkadaşım. Resimden bakabilirsiniz. (indirmiş olduğum tarih görünüyor) Aynı şekilde RemoveWat 2.2.5 çıkalı da 2 aya yakın oldu, yazılım sahibinin konusuna aşağıdan bakabilirsiniz; http://forums.mydigitallife.info/threads/10895-RemoveWAT-A-safer-activation-solution.[/CODE] Bios mod kullandığım için işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum maalesef.
  14. Neler söylenmiş paylaşan arkadaşa, inanamıyorum. Simple dns plus harika programdır, crack'lisini arıyordum, eski bir versiyon da olsa iş görür. Teşekkür ederim. Ekleme: Arkadaşlar Windows'un kendi Dns İstemcisini kapatmadan kullanan var mı yazılımı? Ben o şekilde kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamıyorum. Yazılımı iki şekide de kullanıp aradaki farkı test eden oldu mu acaba? (yani hem dns istemcisi kapalıyken hem de açıkken)
  15. Hepsinin Türkçe'si çıktı dün gece arkadaşlar, duyrulur. Master Collection, Web Premium, Design Premium, Photoshop'da dahil. Türkçe'yi de barındıran grup, East Europe olarak WZOR tarafından sunuldu. Şu diller destekleniyor: CZ - Чехия (чешский язык). HU - Венгрия (венгерский язык). PL - Польша (польский язык). RO - Румыния (румынский язык). RU - Россия (русский язык). TR - Турция (турецкий язык). UA - Украина (украинский язык). http://wzor.net[/CODE]
×
×
  • Create New...