Jump to content

hamza_akman

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hamza_akman

  1. 18 minutes ago, hasan835 said:

    PC'nizin Windows 11'i çalıştırıp çalıştıramayacağını kontrol etmek için Windows PC Health Check uygulaması ile kontrol edebilirsiniz.

      Reveal hidden contents
    Microsoft Windows 11 Bilgisayar Sağlık Kontrolü

    Microsoft bugün PC Sağlık Kontrolü adlı yeni bir araç yayınladı. Bu yeni PC Sağlık Kontrolü, bilgisayarınızın Windows 11'i çalıştırıp çalıştıramayacağını kontrol etmek için kullanılabilir. Yukarıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi, Windows 11 PC gereksinimleri kontrolüne ek olarak, bu uygulama yedekleme ve senkronizasyon durumunu, Windows Update durumunu ve daha fazlasını kontrol etmenizi sağlar.

    Windows PC Health Check uygulamasını buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

    indirme linki : https://download.microsoft.com/download/1/d/d/1dd9969b-bc9a-41bc-8455-bc657c939b47/WindowsPCHealthCheckSetup.msi

    Kaynak: Microsoft  aracılığıyla: Walkingcat

    kaynak https://mspoweruser.com/microsoft-windows-pc-health-check-windows-11-2/

     

    Hocam önceden win11'i 2 kere sanal makinada denemiştim. ilk dendediğimde vwmareden orjinal iso dosyasından  home sl x64 kurdum bi yavaşlık takılma vs yaşamadım 2. deneyişimde virtual box dan forjest hocamın editlediği windows 10 pro x64'ü denedim ondada bi sıkıntı yaşamadım. ama uygulamayı çalıştırdığımda Bu bilgisayar windwos 11'i çalıştıramaz diyor.  laptopumda 4gb ram 250 ssd 1tb hdd 2,5 ghz amd işlemci var. Uzun lafın kısası Laptopum win11'İ kaldırır mı kaldırmaz mı?

×
×
  • Create New...