Jump to content

Bugrayilmaz

Üye
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bugrayilmaz

  1. denedim fakat iso dosyalarının çalışmasını sağlayamadım hem modifiyeli hem msdn iso denedim
  2. cevabınız için teşekkür ederim benim için disklerin silinmesinin önemi yok kurumda olan kullanıcılar yedeklerini nas sürücüsüne almakta zaten
  3. Herkese Merhaba, Acronis ile imaj alındığında tarih saat vs gibi seçenekler var bunları nasıl atlayabilirim tarih saat seçilmesini istemiyorum ve bunun haricinde yedeğin yükleneceği diski, yedeği yüklenmesini nasıl otomatik yapabilirim ? bilgisi olan var ise destek olursa sevinirim.
  4. teşekkür ederim hocam ilginize teşekkür ederim.
  5. hocam merhabalar çalışmanız için elinize sağlık. sizlerden bir isteğim olacaktı ben sağ tık menüsüne kullanıcının ip adresini öğrenebildiği bir yer oluşturmak istemekteyim. yardımcı olabilir misiniz ?
  6. hocam cool install programı resmi sitesine ulaşamıyorum elinizde varsa upload etme şansınız var mıdır ?
  7. merhabalar emeklerinize sağlık, katılımsız kurulum yapabilmek için autoUnattend.xml dosyası oluşturma yeri de ekleyebilir misiniz ?
  8. merhabalar hocam donanım olarak farklılık yoksa ve illa iso dosyası olarak yapmak istemiyorsanız bir bilgisayara kurup daha sonra acronis veya aomei programlarının winpe sürümleri ile yedek alabilirsiniz. eğer iso olarak yedek almak istiyorsanız yine bilgisayarları hazırlayıp sitede bulunan winpe sürümlerinin birisiyle makineyi acip dism++ ile yedek alabilirsiniz. dism ile oluşturduğunuz install.wim dosyasını iso içerisine atıp kurulum yapabilirsiniz. ama iso olarak oluşturmanız elzem değil bence yukarda bahsettiğim yedekleme programlarını kullanıp alabilirsiniz. bu konuları inceleyebilirsiniz yada forumda dism++ ya da sysprep diye aratıp bulabilirsiniz.
  9. not defterinde sağ üstte bulunan ayar yerine gir orda mevcut.
  10. yeni güncelleme geldi. bu güncelleme ile gözle görülür bir hızlandırma gözlemliyorum https://windowsxlite.com/WSA/ bu siteyi inceleyebilir misin android subsystem için ben bunu kullanıyorum sorun yok uzun zamandır. apk kurulumu içinde store de wsa tools var onu kullan
  11. bendeki durum böyle insider güncellemeleri açık
  12. merhabalar deneme şansım oldu fakat aynı iso dosyasını usbden ventoy ile (aynı pcde) boot ettiğimde hddleri görürken iventoy da ise hdd leri görmüyor. disk bulunamadı hatası alıyorum
  13. hocam ellerinize sağlık ağ destek meselesini biraz daha açmamız mümkün mü ya da @crasadure üstat bize bir video hazırlar mı ?
  14. cool install için türkçe dil dosyası silinmiş kontrol etme şansınız var mı ?
  15. Hocam hastanede çalışıyorum çok fazla bilgisayar olduğu için ve en önemlisi ekran kartı sürücüsü çünkü sekreter bilgisayarları çift ekran çalışıyor o yüzden bütün modelleri entegre edersem karışıklık çıkar mı sistem sorunlu olur mu ? Benim istediğim sadece kurulum sonunda driverpack exe çalışsın otomatik kursun oem dosyası içinde setupcomplete olarak yapamadım bi türlü
  16. Merhabalar, İşim dolayısıyla günde bir çok bilgisayara format atmaktayım. Sysprep ile imaj hazırlıyorum kendime. Eğer mümkünse kuruluma driverpack, sam drivers gibi programları entegre edip otomatik sürücü seçilmesi ve kurulmasını arzulamaktayım. Windows 7 ve Windows 10 için bilginiz varsa benimle paylaşabilirseniz sevinirim.
  17. hocam merhaba öncelikle ellerine kollarınıza sağlık bizleri gururlandırdınız çalışmanızla. sizden bir isteğim daha olacaktı acronis sitesinden indiremiyorum setup dosyasını elinizde mevcut ise başka bir siteye yükleme şansınız mevcut mu ?
  18. Merhabalar, Windows Server 2022 Datacenter için lisanslama işlemini tamamlayamadım. önerebileceğiniz bir yöntem var mı acaba ?
  19. Sizlere benim kullandığım yöntemi söyleyim belki fikir olur. 1 yöntem aynı ağ içerisindeyse bu bilgisayarlar kendi bilgisayarına uzak masaüstü bağlantısı ile bu işlemi gerçekleştirebilir. zaten kendi bilgisayarına şifre ile bağlanıyor. Eğer aynı ağ üzerinde değilse de bir vpn yazılımı ile o ağa katılabilir sadece vpn programını kurması yeterli olur. Hatta anydesk ile o sürekli yanında taşıdığı bilgisayara uzaktan bağlanması bile ihtimaller arasında any deskin şifreleme yöntemi var uzaktan adresi girip şifreyi girip bile bağlabilir. 2. yöntem ise vhd diske işletim sistemi kurabilir bunuda ventoy ya da rufus ile gittiği bilgisayarda boot edip açabilir. Bu yöntem için memphistoo üstadın taşınabilir Windows 10 konusu vardı inceleyebilirsiniz
  20. bluetooth ile paylaşım seçeneği açık ama wifi yine etkin olmadı format sanırım en sonu işin teşekkür ederim
  21. ilginize teşekkür ederim. Fakat yine sorun devam etmekte
×
×
  • Create New...