Jump to content

Tugi136

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tugi136

  1. Malesef Maual yapıp Set AHCI Mode Disabled yaptım yine olmadı. Sanırım yanlış anlaşıldım sorun sizin sistemlerde demedim. Sorun PC de ve çözüm bulamıyorum. Bu cihazla ilgili çok araştırma ve deneme yaptım başarılı olamadım.
  2. Merhaba arkadaşlar Samsung np355e5c-a02tr model eski bir bilgisayar var elimde. Üstünde 120 GB SSD var. GPT. Bilgisayar Win 10 64 ve Win 8.1 64 Bit ekran kartı sürücüsünü düzgün yükleyemediği için HDMI ve VGA çıkışları çalışmıyor. Win 7 64 Bit (UEFI) ve Win 10 32 Bit sistemlerde bu sürücüleri tanıyor. Ancak bu seferde pc açılmıyor. Her seferinde F10 a basıp Windows boot managere tıklamam gerekiyor. Ne yaptıysam olmadı. Kullandığım sistemler @forjestve @TR_by ın yaptığı sistemler.
  3. Merhaba Windows Fotoğraf Görünteliyici yok sistemde.
  4. fotolar çalışıyor ama gözükmüyor konuda ?
  5. Hepsini yaparım sıkıntı yok ama 2 sorum var. 1- Neden wim yerine ESD oluşturduk. 2- Normalde ISO yu açıp wimi eski yerine koyacaktık ama ESD yi nereye koyacağım ?
  6. Arkadaşlar merhaba, içinde sadece win10 pro x64 ve win11 pro x64 olan bir iso oluşturmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Ayrıca UEFİ sistem kullanmaktayım.
  7. @forjestmerhaba. Win 10 pro ile Win 11 proyu aynı ISO ya koymak mümkün mü ?
  8. @köylü önce FAT32 olarak sonra da NTFS olarak usb oluşturdum ama kurulum SSD yi görmüyor.
  9. Merhana Win 10 kurulu bilgisayara 2. sistem olarak kurulur mu ?
  10. Beyler adguard dan indirdiklerim UEFI destekli değil neden böyle ?
  11. Beyler adguard dan indirdiklerim UEFI destekli değil neden böyle ?
×
×
  • Create New...