Jump to content

uykuda

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About uykuda

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

uykuda's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Elimde bir windows 10 var, nereden indirdiğimi vs. hiç hatırlamıyorum. Boyutu 1.2GB ve oyunlarda en stabil, yüksek fps veren bu oldu. Şöyle ki bu windowsa media feature pack ekleyemiyorum. bu benim edit programı ve kayıt programı kullanmamı engelliyor. nasıl ekleyebilirim?
  2. hocam hiçbir hata çıkmıyor ekrana sadece sesi geliyor ama çözeriz diyorsanız geri dönebilirim windows 7'ye. Canım çok fazla kullanmak istiyor.
  3. Dediklerinizin hepsini uygulamıştım olmayınca ben de windows 10 geçtim. Nostalji amaçlı kullanmak istedim ama olmadı.
  4. Reis eline sağlıkta transparan kayboldu nasıl aktif ederim?
  5. windows 7 home basic kurdum gerekli updateleri driverları her şeyi kurdum ama valoranta girdiğimde oyna tuşuna basıp bekliyorum windows 7 hata sesi çıkıyor ve oyun açılmıyor. anytime upgrade ile win 7 ultimate yaptım onda da aynı ne yapsam düzelir?
  6. Herhangi bir uwp paket fakat sonradan tüm windows sürümlerinde böyle olduğunu fark ettim kusura bakmayın.
  7. Merhaba Windows çok güzel ama UWP uygulama kuramıyorum, LTSB sürümünü de 2 gün kullandım o sürümde Discord bozuktu ne yaptıysam çözemedim bu versiyona geçtiğimde düzeldi. UWP Hatası; Microsoft.Service.Engagement Paketiyle alakalı gibi ama çözemedim bilmiyorum. Bütün paketlerde bu hatayı veriyor, PowerShell üzerinden de bu hatayı veriyor. Discord Hatası; Bir de zoom hata veriyordu TRAFFIC.DLL bulunamadı hatası. DLL'yi gerektiği yerlere attım ama yine de o hatayı veriyordu. Son olarak LTSB'deki temayı nasıl buna kurabilirim? Usb belleksiz kurulum yaptığım için dediğiniz uxthemes.dll seçme yeri gelmedi. Saygılar, iyi günler.
×
×
  • Create New...