Jump to content

tomyblack

Üye
  • Posts

    188
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tomyblack

  1. Evet bundan once TR_by kardesimizin sunumlarindan istifade ettim sagolsun yuregi guzel paylasimci arkadas, lakin oyle bir yorum yazmissiniz ki sen yoktun yoklugunda kimsecikler sistem paylasmaz oldu tarzindaki yaklasiminiz sitede diger sistem paylasanlara karsi pek hos bir yaklasim olmamis. Senin paylasimlarin haricindeki paylasimlari almiyorum deseydin kabul olabilirdi. Ayrica Windows 10 Iot Enterprise Ltsc - Windows 11 Iot Enterprise Ltsc bu calismalar sitede daha yeni paylasildi, sizede onerebilirim ben Windows 10 Iot Enterprise Ltsc 2021 kullaniyorum. Gayet guzel. Multilang olanida var sadece Turkce olanida mevcut, yani sistem paylasimi diledigin kadar var. Demek ki siz MOD lu sistem tercih ediyorsunuz. TR_by bu isi basariyla yapiyor. Ben bir turlu basaramiyorum yaziciyi kullanamadigim icin artik modlu sistem maalesef indirmiyorum. Iyi geceler hayirli sahurlar.
  2. Eyvallah çok müteşekkir oldum. Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 - 21H2 built 19044-4170 Multilanguage Sistemden her hangi bir bilesen, ekleme veya cikarma vs olup olmadigini konu basliginda vermemissin ama orijinali bozmuyorsun diye biliyorum.
  3. Selamünaleyküm, yahşi adam yapmış yapacağını, Mübarek Ramazan fitresini bu şekilde karşılıyor gibi, işin latifesi bir yana inanınız hem ülkemiz, hem yurt dışı kullanıcılarının hizmetine sunulmuş, genele hitap edecek BÜYÜK EMEK ve TİTİZLİKLE SERVİS edilmiş harika bir paylaşım karşımızda, Eyvallah kardesim, emeklerin icin, harcadigin zaman icin hakkini helal et. Yolum uzak heybem agir oralara gelememem, olurda gelir isem soz seni bulacagim. Karsilikli bir sohbet ederiz. Neden olmasin. Sistemi indirdim en kisa zamanda format attigimda geri bildirim yapacagim. Olurda eksik vs olur isede asla sorun olmaz, biliyorum ki daha iyisine daha guzeline ulasacak o azim sende gorunuyor. Selametle
  4. Bak şimdi bu cevap hiç oldu mu? Size değil de bize demeniz daha mantıklı bir yaklaşım olmaz mıydı?😂 Elbette her insanın farklı meziyetleri vardır. Ve bu balık tutma meziyetini her birey başaramaz? Mesela Her marangoz aynı zamanda çatı ustası olamayabilir gibi🤣, Kolay gelsin, emeğinize sağlık
  5. Sevgili kardesim inan bunu basarmam bu yasta beyin cerrahi olmak gibi zor. 😅 Masallah diyelim sana kolay gelsin. Meziyet farkli bir sey
  6. Sevgili kardesim, benim sizin bahsettiginiz paketleri indirip yukleme becerim olmamasi sebebiyle sunumunuzdan mahrum kaldim. Ama bu sunuma cok sayida talep olacaktir diye dusunuyorum, emeklerinize saglik. Calismalarinizda basarilarinizin daim olmasini dilerim.
  7. Tamamen Fransizca olma ihtimali olmadiginimi anlamaliyim? Bu uzucu haber😢 Canin sagolsun kardesim. Yazicim calisirsa kendi PC me kurabilirim ileriki bir tarihte deneyecegim. Selamlar.
  8. Emeginize saglik, normalde benim eski yazici Windows 11 de calismiyordu. Bunu deneyecegim insallah calisir. Calismaz ise eski PC lere yukleyebilirmiyim bilmiyorum. Deneyecegim. Guncelleme ile FR dil yaptigimda tamamen Fransizca olabilir ise super olur. Hayirli Ramazanlar.
  9. Yazici guncellemesini yapiyor ama yaziciyi gormuyor, benim beceriksizligim o nedenle ben sisteme asla laf edemem, hele ki bu kardesimiz ve diger paylasimci kardeslerimiz gonlu zengin paylasimci insanlar, bu sadece benim ozrum o kadar. Eski yazici olmasi munasebetiyle Windows 11 de zaten uyumsuz ama Windows 10 larin tamaminda uyumlu sadece Yazici kullanimi ile ilgili sistemde bir kapali yer var onu acmam lazim onun icin reg verilmis ama inanin kafam basmiyor resimli anlatim olur ise anlarim ama artik kimseyi rahatsiz etmek istemiyorum. Varsin boyle kalsin. Herkese hayirli geceler.
  10. Emek verilmis, dusuk kapasiteli PC ler icin guzel bir calisma olmus, evdeki dusuk kapasiteli PC de denedim gayet guzel ama yazici bu sistemde neden calismaz onu cozemedim. Teknik bilgilerden fazla anlamadigim icin mecbur el degmemis sistemi yuklemek durumunda kaliyorum o da agir geliyor. Saglik olsun, yazici icin bir islem gerekiyor ama anlayamadigim icin yapamadim. BY_tr kendisi icin olusturdugu sistemi paylasiyor emek veriyor ama beni düşünmüyor ve üzüyor şikayetim var.🤣
  11. Emeginiz icin cok tesekkurler, kucuk kapasiteli bir PC de ileriki bir tarihte dememek istiyorum.
  12. Format atma işlemi sona erdi. Fransızca dil tam ve kusursuz. Türkçe dil Güncellemesini yaptım. Türkçe dilde bende kusursuz görünüyor. Tekrar teşekkürler. Microsoft-Activation-Scripts ile aktif ettim. Sistem 3 adet güncelleştirme aldı. KB5034763 = 19044.4046 İşletim sistemi derlemesi KB5034441: Windows 10, sürüm 21H2 ve 22H2 için Windows Kurtarma Ortamı güncelleştirmesi KB5034684 : Windows 10 sürüm 21H2 için .NET Framework 3.5, 4.8 ve 4.8.1 için Toplu Güncelleştirme Sonuç: Windows 10 IoT Entreprise LTSC 21H2 19044.4046 seklinde oldu. Bu sistemde store yok; dileyen ihtiyacı dahilinde; WhatsApp, Windows Kamera, Hava Durumu, Haritalar vs Microsoft Store den indirip kura bilir sorun yok. Ben Netflix indirmek istedim olmadı. Gurbetten bir şiirle teşekkür etmek isterim. Gurbet eli bizim için yaptılar, Çatısını pek muntazam çattılar, Ölüm ile ayrılığı tarttılar, Elli dirhem fazla geldi ayrılık…😰
  13. 👋👋👋 Harikasiniz, hakkinizi helal ediniz.
  14. Beklemedeyim 😅 Bu aksam PC ye format attim eldegmemis bir sistem kurdum Guncellemeleri az once bitirdim ve sonuc karsima su cikti: Windows 10 IoT Entreprise 22H2 19045.4046 TR bu oldu? Sanirim LTSC degil FR dil guncelemesini yaptim gayet guzel oldu. Ama sisteme dil paketi yukleme farkli bir sey, hakikaten beceri ve bilgi istiyor.
  15. Emeginize saglik, dil paketleri ayrica verilmis olmasi sanirim herkes basinin caresine baksin, benden bu kadar birazda siz zahmette bulunun der gibi bir itiba birakiyor!!! Cok sene once Windows 7 Iso kalibina TR ve FR dil eklemistim NLITE sayesinde fakat burada dil paketi biraz farkli geldi bana. Windows 7 dil paketi IP rar seklindeydi diye hatirliyorum. yaniliyorda olabilirim. Tabiki deneme firsatim olur ise denemek isterim. Fakat siz bu sunuma degilde 2021 sunumunuza MULTILANGE dusunuyordunuz sanirim vaz gectiniz. Saglik olsun. Calismalarinizda kolayliklar dilerim. activation programini ayrica siteden bulmak sanirim mumkundur?
  16. Sistemi kurdum tek sorun su oldu Microsoft Visual C++ Runtime Error Herhangi bir sey yuklemek istedigimde bununla karsilasiyorum ama engel teskil etmiyor. Sorunsuz yukleme yapilabiliyor.
  17. va7eyla sevgili kardesim, insallah tamamını okursun demişsin😂 inan 2 kez okudum; hatta bir kez daha okusam mi? Acaba diye düşünmedim degil 😂 ama neticede anladım. 😂 Latife olsun istedim, ben emek veren butun gencleri ve kendini genc hissedenleri taktir ediyorum. Hakikaten yurekten paylasimcilar ve o nedenle bencil olmayip zamaninin en degerli kismini baskalarina ayirabilen evlatlarimizin olusu beni mutlu ediyor. Bir cogunuz belkide oglum yasindasiniz. Bazen indirip hic kurmadiklarim olmadi mi? Oldu hatta cok oldu. 😂Hakkinizi helal ediniz. Sevgiyle kaliniz, guzel yurekli insanlar her daim mutlu olsun. Arada aranizda mutlaka ahenk kopukluklari olsada tebessum etmekten asla vaz gecmeyiniz. ( Ben yazmayi seviyorum ama okumayi o denli degil😂
  18. 3 deprem uzmanını ayni programa konuk ediniz, kesin aralarında tartışırlar. Ayni kitabi, ayni ilmi alan insanlar, yada ayni meslek erbabı kişiler aralarında fikir tartışması yaşanır. Bunu kibirlenerek yapanlar var ise iste o yanlis olur. Diyecegim o ki, program, sistem hazirlayan kardeslerimiz aralarinda mutlaka kullandiklari ekipman, farkli sistem vs farkliliklari olmasi olasi durum. Aralarinda mutlaka fark olacaktir. Birbirinizi yapici sekilde fikir desteklerseniz inanin ortaya harika bir is cikar. Araya sesler karisabilir sorun degil. (o seslerden biriside sanirim ben oldum😂) Hepinize de kolay gelsin. Miraç gecemizin insanlik adina hayirlara vesile olmasini Cenab-i Haktan niyaz ederim.
  19. Gecmis zaman dili kullanmissiniz sanirim su an kullanmiyorsunuz. Neden vaz gectiginiz?
  20. Çok makbule geçecek bir paylaşıma ne diyebiliriz ki; şimdiden emeğinize sağlık, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Hem ülkemiz, hem de yurt dışında yasayan insanlarımıza yönelik bir çalışma oluyor. Tebrik ederim. Geç olsun temiz olsun, sabırla beklemeyi biliriz.😂
  21. Sunum ile ilgili bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
  22. Emeginize saglik. fr-fr_windows_10_enterprise_ltsc_2021_x64_dvd Windows 10 Enterprise LTSC vs. Windows 10 IoT Enterprise LTSC Bunun ile arasinda ne gibi farkliliklar var? Ayrica Vip uyelik icin mecburen Dolar mi gerekiyor. Dolarim yok 🥵
  23. Haricinizin olmadigini bilgisayar icinde onemli dosyalarinizin kaybolacagini belirtmissiniz bunu bilmek iyi hos lakin bir harici olmasa bile en azindan 64 gb lik bir USB isinizi gormesi lazim cunku olduya PC hic acilmadi coktu vs ne yapacaksiniz. PC icinden dahiliyi cikartip tanidik bir arkadasinizin PC sine yada tasinabilir haricilerin takilabildigi aparat ile icindekileri alabiulirsiniz. Cep tel keza oyle cok kisi yillarca icine cok sey koyar tel kirilir kaybolur onemli ne varsa cope gider kesinlikle icinde ne varsa ozelinizi alip kenara koymalisiniz. Bunlari size degil sizin nezninizde olan cok arkadasimiz var onlarada soyluyorum.
  24. Ben Fransizca ve Turkce dil secenekli kullandigim icin belki Fransizca NET oluyordur diye dusunuyorum. Emeklerin bosa gitmesi hakikaten uzucu oluyor. Insallah daha da guzeli gelecektir. Geç olsun güç olmasın.
×
×
  • Create New...