Jump to content

tumer

Üye
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tumer

  1. Düzeltme: Yeni ve çok daha kolay yöntemlerin ortaya çıkması nedeni ile silinmesi uygun görülmüştür.
  2. Düzeltme: Verdiğim linkteki Microsoft un sitesinde ilk iki paragrafta ayrıntılı bir şekilde açıklamışlar.
  3. Düzeltme: Zaman içinde bir önemi kalmadığı için silinmiştir.
  4. Benim KMS ile yapılan aktivasyonun süresi ile ilgili bir sorum olacaktı: Şimdi bunun süresinin 180 gün olduğu ilk sayfada belirtilmiş. Biz Adv. token maneger ile lisansın yedeğini aldık. Mesela 60 gün sonra format attık sistemi yükleyip bu yedeklediğimiz lisansı kullanarak etkinleştirdik. Bu durumda bu bizim etkinlik süremiz 180- 60= 120 günemi inmiş olacak, yoksa gene 180 günden mi geriye sayacak?
  5. Çok büyük ihtimalle başarılı olacağını tahmin ediyorm.,Kolay gelsin
  6. Düzeltme: Önemi kalmadığı için silinmiştir.
  7. Etkinleştirme yapabilen arkadaşlar keyi bir yere not alıp lisans yedeklemeyi yapmayı unutmasınlar. (İlk sayfada anlatılmış) sonra da kaybetme ihtimaline karşı bir yere upload edip saklasınlar veya harddiskin hiçbir zaman silmeyecekleri bir bölümüne kopyalasınlar. Şu aşamada etkinleştirilmiş bir sistem altın değerinde diye düşünüyorum.
  8. O resim alıntı olduğu için iki ayrı sistem görülüyor. Konuyu anlatan vatandaş kendi bilgisayarındakine göre anlatmış. Bilgisayarında tek sistem bulunanlar elbette tek görecekler. Bunu ayrıca belirtmeye gerek yok. Yeni resmi ekledim.
  9. Windows 8 güvenli modu aktive etme: Command Promt açıp [b]msconfig[/b] yazılıp entere basın veya Windows explorer - sistemin yüklü olduğu bölüm [b]msconfig[/b] yazıp aratın. [img]http://www.uploadpix.org/images/screensss.png[/img] Açılan pencerede Boot sekmesine gidin ve tiklenmiş yerleri işaretleyin. Restartta güvenli moda gitmek için F8 e basın direk olarak gidecektir. Bende normal moda geri dönerken tekrar güvenli moda gitti. Böyle bir durumla karşılaşırsanız; güvenli moddayken işlemi tersine alın. Tiklediğiniz bölümleri kaldırın.
  10. Sistemin zarar görmesi, bazı tuşların çalışmaması gibi ciddi sorunlarda format atmadan önce reset veya refresh(yenileme) seçenekleri denenebilir. [b]Kontrol panel üzerinden gidilebileceği gibi: Settings-More PC Settings-General sekmesinde de görebilirsiniz.[/b] [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1330684276__cp_explorerjpgpv3bb2402f63627423.jpeg[/img] [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1330684506__refresh_01jpgpv3cc09027b86d36bb.jpeg[/img] [b]Continue:[/b]Windows 8 Developer Preview normal şekilde başlayacak [b]Troubleshoot:[/b]Sorun giderme ;refresh or reset pc or advanced tools (yenileme veya sıfırlama pc için da gelişmiş araçlar) [img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1330684666__refresh_02jpgpv9747cb3e87444ce6.jpeg[/img] [b]Refresh you pc:[/b] Bilgisayarı yenileyin; Eğer pc iyi çalışmıyorsa, sisteminizi özel dosyalarınızı kaybetmeden yenileyebilirsiniz. (fotoğraf, müzik,video ve diğer şahsi dosyalar) [b]Reset your pc:[/b] Bilgisayarı (sistemi) sıfrlamak. Sistem orjinal durumuna gelecektir fakat bütün dosya ve programlar silinecek.
  11. Hangi aşamada? Kurulumda istenen keyi girdikten sonra mı? DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J
  12. RTL8100B(L)/RTL8100C(L)/RTL8101L/RTL8139C(L) RTL8139C(L)+/RTL8139D(L)/RTL8100(L) RTL8130/RTL8139B(L) En son driverı bu gözüküyor. Win7 Driver 6.111 2010/10/21 118k Burada: http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=6&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false
  13. [b]'istanbul82'[/b] şu yöntemi mi uyguladınız? edit....
  14. [b]Denetim masası;[/b] cursoru saatin üzerine getirin, rakamlarının bittiği yerden itibaren ekranın sonuna kadar hafifçe sağa sola doğru oynatın-oynatın beyaz bir tekerleğe benzeyen nesne çıkacak (settings) kursoru ona doğru kaydırın ve tıklayın. Koyu mavi yarım bir sayfa açılacak en üstte. Yine kapatma ve restartta burada. Biraz hassas yapmışlar
  15. Konferansı canlı takip ediyorlar. Belki zaman olarak bir fikir verebilir Link biraz geç açılıyor. http://live.theverge.com/Event/Microsofts_Windows_8_Consumer_Preview_event_at_MWC_2012
  16. İkinci formatta system rezerve dosyalarını sildinizmi? Tekrar format atmak gerekecek. Bu sefer win 7 nin kurulu olduğu bölümü ve system rezerve (150-200 mb) dosyalarını da silin.
  17. Bu site yardımcı olacaktır. http://www.start64.com/
  18. Serial almayı başaranların bunu key dosyası haline getirmesi daha sağlıklı olacaktır. https://activation.kaspersky.com/ Bu sayfaya gidiyoruz Activation code yazan yere bize gelen seriali yazıyoruz. Customer ID Password bu kısımları boş bırakıyoruz. next ile ilerleyip açılan sayfaya e mailimizi yazıyoruz. Mailimize key dosyası olarak yolluyorlar. Bunu masaüstüne indirin. Daha sonrası bilindik yöntemlerle aktivasyonu sağlıyoruz.
  19. Ekran kartının üreticisinin sitesinden http://www.via.com.tw/en/support/drivers.jsp Dört seçmeli basamak göreceksiniz. Birinci basamak Microsoft windows seçin, İkinci basamak kullndığınız işletim sistemini seçin. Üçüncü basamak integrated graphics, son olarak ekran kartınızın modelini seçin size uygun yüklemeyi verecektir
  20. Peki şimdi ne yapacağız? Paypalın dışında; webmoney,alertpay gibi benzer aracılar var. Bunları araştırmak lazım.
  21. http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Chipsets&ProductLine=Chipset+Software&ProductProduct=Intel%C2%AE+Chipset+Software+Installation+Utility Yukarıdaki sayfayı açın; burada Select an Operating System penceresinden kullandığınız windows 7 sürümünü seçin otomatik olarak bulacaktır.
  22. Bence driver güncelleştirmelerinde en sağlıklı olanı resmi sitesinden bulup indirmek: http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx Bu sayfaya gidin, sağ üst köşede Download Drivers bölümü var. Burada şıklardan kendi sisteminizin özelliklerini seçin, örneğin compenent catogory olarak dektop drivers,pruduct line olarak radeon hd series, model ve işletim sistemini de seçtikten sonra view resulta tıklarsanız size uygun olan driver sayfasına yönlendirileceksiniz.
  23. Mass Downloader 3.8.843 | 4.71 MB Mass Downloader ile FTP sitelerinden ve web sitelerinden maksimum hızda download yapabilirsiniz. Downloadlarınızı karşı sunucunun band trafiğine göre değişik zaman aralıklarında yapabilir program. Program ile ZIP dosyalarını download etmeden önce içeriğini görebilir böylece download edeceğiniz dosyada zararlı bir dosya olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Diğer Özellikler: Dosyaları parçaları bölmek # Herhangi bir siteyi komple çekebilme # Gelişmiş FTP desteği # Çerez desteği # İndirme planlama # Basit kullanım # Arkaplanda işlem yapabilme # HTTP ve SOCKS Proxy desteği Platform Microsoft Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7. Ayrıca programın Opera tarayıcısı desteği ve Türkçe dil desteği de bulunuyor. Denenmiştir :Hotfile ve Rapidshare ile uyumludur. Mozilla FireFox eklentisi için : http://www.metaproducts.com/mp/mass_downloader.htm Mass Downloader 3.8.843 | 4.71 MB http://rapidshare.com/files/427781063/Massive.rar
  24. Astroburn Pro 2.1.0.0095 Multilanguage | 5.52 MB http://rapidshare.com/files/427851500/astro_1.rar
  25. Gtopala SIW(System Information for Windows) 2010.10.21 Technician's Version | 2.45 MB The system information is divided into few major categories: • Software Inventory: Operating System, Installed Software and Hotfixes, Processes, Services, Users, Open Files, System Uptime, Installed Codecs, Software Licenses (Product Keys / Serial Numbers / CD Key), Passwords Recovery. • Hardware Inventory: Motherboard, Sensors, BIOS, CPU, chipset, PCI/AGP, USB and ISA/PnP Devices, Memory, Video Card, Monitor, Disk Drives, CD/DVD Devices, SCSI Devices, S.M.A.R.T., Ports, Printers. • Network Information: Network Cards, Network Shares, currently active Network Connections, Open Ports. • Network Tools: MAC Address Changer, Neighborhood Scan, Ping, Trace, Statistics • Miscellaneous Tools: Eureka! (Reveal lost passwords hidden behind asterisks), Monitor Test, Shutdown / Restart. • Real-time monitors: CPU, Memory, Page File usage and Network Traffic. SIW for Windows v2010.10.21 Technician's Version Added Slovenian Language. Added SMTP Authentication. Added Print support for many items (Security, Regional Settings, Event Viewer, CPU, Memory, Sensors, Devices, System Slots, Network Adapters, Video, Sound Devices, Storage Devices, Power Policy, Battery, Resources, Extended Network Information). Updated Eureka! Updated Google Chrome Passwords. Updated Video Module (added supported resolutions). HTML Report uses UTF-8 encoding (instead of ISO-8859-1). The Report can be FTP-ed or HTTP-Post-ed. Updated devices database. Minor enhancements and compatibility fixes. Gtopala SIW(System Information for Windows) 2010.10.21 Technician's Version | 2.45 MB http://rapidshare.com/files/426351851/siw.rar
×
×
  • Create New...