Jump to content

Azerbeycan82

Üye
  • Posts

    255
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

Recent Profile Visitors

2163 profile views

Azerbeycan82's Achievements

  1. Lütfen resimleri sıra numarasına koy ve uygulamayı resimlerde anlatılanlarla pekiştir......
  2. Eski labtopların işlemcileri x86 tabanlıdır. Win 11 de hiç çalışmazlar,çünkü yeni labtoplar 8.nesil ve yukarısı x64 tabanlı olup, pclerin bios sistemleri UEFI_GBT dir. Çalıştırmak istediğiniz yazılımları Win 7 ve Win 10 nun x86 sını yani 32 bitini pc ye yükleyerek test etmeniz gerekmektedir. WinXPSP3 imajını alıp ye pc lere aktarsanız bile çalışmayacaktır. Kolay gelsin......
  3. akillialtay1995 2 saat önce gönderildi Ben de 32 GB'lık SanDisk flash bellek var. Bilgisayarım biraz eski. Bu flash belleğe Android TV kurabilir miyim? PC nizin Biosu UEFI destekli ise 32GB lık sandisk flash diskinize Android TV kurarak,flash diskten kullanabilirsin. PC niz UEFI destekli değilse aşağıda gördüğünüz 2 adet menüdeki metne HAYIR demeniz yeterli. UEFI desteksiz PC lerde ideal olan Androidin 5.veya 6. versiyonunu kurmak,çünkü sorunsuz çalışacaktır. Alıntı
  4. Eski PC ler için en ideali Android in 5. veya 6. versiyonunu kullanmak. HP marka eski bir laptopta 8.1 ve 9 versiyonu test edildi,google playerden indirrme komutunu verince boş boş dönmeye başladı,o nedenledirki eski PC lere yükleme yapacaksanız en ideal versiyon 5.6. versiyonlardır.
  5. 10. nesil ......marka labtop,8GB Ram,512 GB SSD,1TB lık HDD si bulunan PC üzerinden çalıştırıldı,ancak kendime özgü 3.0 lık 32 GB lık Kinsgton marka USB Flash diskten gerektiği zaman kullanmak üzere yapılandırıldı ve PC nin HDD sine hiç bir yükleme yapılmadan 32gb lık USB Flash disk üzerinden test edilerek adı geçen tüm özellikler tarafımca kullanılmaktadır. Flaşa yükleme işlemi yapan menünün resmi aşağıdadır. Adı geçen PC ye Android yüklemesi yapmadığımdan kafanızda oluşan sorulara ancak siz test ederek yanıt bulabilirsiniz?
  6. İlgili olmanıza sevindim. Yazılımı Linux gibi geliştirmeye devam......
  7. ANDROİD TV VERSİON 9_USB FLASH DİSKTEN ve PC DEN KULLANIMI KENDİM İÇİN HAZIRLADIĞIM BU İNCELEMEDE ANDROİD TV NİN 9. VERSİYONU AŞAGIDA 23 ADET RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ UYGULAMALI OLARAK HEM 10.NESİL BİR LABTOP ÜZERİNDEN 32GB LIK BİR FLASH DİSKE YÜKLENEREK TEST EDİMİŞ OLUP,OLUMLU SONUÇLARA ULAŞILMIŞTIR. UYGULAMALAR : 1. ” https://www.fosshub.com/Android-x86.html” BU ADRESTEN ANDROİD TV 9.VERSİYON ISO SU İNDİRİLMİŞTİR. 2. ISO DOSYASI “RUFUS 4.2 & Unetbootin-Windows-702” YAZILIMLARIYLA 8 GB LIK BİR USB DİSKE YAZDIRILMIŞTIR. 3. PC NİN DİSK YÖNETİMİNDEN PC NİN HDD SİNDEN 10GB LIK YENİ BİR ALAN OLUŞTURULACAKTIR.(PC YE YÜKLEMEK İÇİN) 4. ANDROİD TV Yİ USB FLASH DİSKTEN KULLANMAK İÇİN 32 GB LIK BİR FLASH DİSK FORMATLANARAK HAZIR HALE GETİRİLMİŞTİR. 5. ANDROİD TV 9 YÜKLÜ USB FLASH DİSKLE,BOŞ OLAN 32 GB LIK USB DİSK PC NİN USB GİRİŞİNE TAKILMIŞTIR. 6. PC BAŞLATILINCA PC NİN BİOSUNDAN 1.SIRAYA ANDROİD TV VERSİYON 9 KODLANARAK PC YENİDEN BAŞLATILINCA GELEN ANDROİD 9 MENÜSÜNDEN 03 NUMARALI RESİMDEKİ 3.SIRA (INSTALL) TIKLATILARAK YÜKLEME İŞLEMİ BAŞLATILMIŞTIR. 7. PC NİN HDD SİNE YÜKLEME İLE, BOŞ OLARAK TAKILI BULUNAN 32 GB LIK USB DİSK SEÇİLEREK YÜKLEME İŞLEMİ USB DİSKE YAPILMIŞ OLUP,AYNI MANTIKLA HDD YE YÜKLEME İŞLEMİ YAPILABİLMEKTEDİR. 8. YÜKLEME SIRASINDA SİZDEN BİR İSİM İSTENEBİLİR BEN BURDA “Android TV” OLARAK BELİRTTİM,BU İSMİ YAZILIM PC NİN BİOSUNA KODLAYARAK MENÜNÜN SON SIRASINDA BULUNAN WİNDOWS SİSTEMİNE GEÇİŞ OLARAK KODLAMAKTA VE PC YE FORMAT ATSANIZ BİLE BU KODLAMA KALKMAMAKTADIR. ANCAK SİZ MANUEL OLARAK KALDIRABİLİRSİNİZ. 9. ANDROİD TV KURULUMU YAPTIĞINIZ USB FLASH DİSK (32gb) PC DE TAKILI OLDUĞU MÜDDETÇE PC 10 SIRA NUMARALI MENÜYLE BAŞLAYACAK,WİNDOWSA MI, ANDROİD TV YE Mİ GİRMENİZİ ÖNERECEKTİR. 10. PC YE ANDROİD TV YÜKLEMEDEN USB FLAŞ DİSKTEN KULLANACAKSANIZ (Ben USB Flash Diskten Kullanıyorum) WİNDOW ÜZERİNDE BU DİSK RAW OLARAK BOŞ GÖZÜKECEKTİR. BU NEDENLEDİRKİ WİNDOWS ÜZERİNDEYKEN BU USB DİSKİ FORMATLAMADAN KULLANAMAYACAKSINIZ. BUNUN NEDENİ USB DİSKE ANDROİD ISO SUNDAN 32 GB LIK BOŞ DİSKE YÜKLEME YAPARKEN “Ext4”FORMATIYLA FORMATLANMIŞ OLMASINDANDIR. AŞAĞIDA BULUNAN 23 ADET RESİMDE HER ŞEY ANLATILMIŞ OLUP,YAZILIM HER TÜRLÜ GELİŞTİRMEYE AÇIKTIR. AYRICA ANDROİD 5,6,7.1,8.1 VERSİYONLARININ ISO İNDİRME ADRESLERİ VERİLMİŞTİR.UMARIM TNCTR.COM ÜYELERİNE YARARLI OLUR. ÇOK ESKİ PC LER İÇİN ANDROİD 5,6,7. VERSİYONLAR TERCİH EDİLMELİDİR. KOLAY GELSİNİN…… ANDROID ISO DOSYALARI İNDİRME ADRESLERİ : https://www.mediafire.com/download/nzduzg7us66dc0i/android_x86-5.0.2+by+TECHPOSTS.ORG.iso (⚡Tnc Debrid ile İndir) ….5. versiyon https://archive.org/details/sjarb_android_6.0r1 …….. 32 ve 64 bit versiyonları https://www.fosshub.com/Android-x86-old.html ………. 7.ve 8.versiyonlar https://www.gezginler.net/indir/unetbootin.html ………..v.7.0 WİNDOWS https://cahdroid.com/rufus/ ………………………………………Versiyon 4.2 taşınabilir.
  8. "Bugrayilmaz" Her 2 video için teşekkürler. Eski HP notebookta Adroid TV kurulu,yalnızca TV özellikleri eksik. PC ye Android TV yi kurmadan 8GB lık USB disk üzerinden kullanarak,samsung smart tv deki özellikleri USB diske yükleyebilirmiyim şimdi onu araştırıyorum. "Unetbootin" böyle bir yazılımla bu yöntemin webde bulduğum metinde anlatılmasına karşın resimli anlatımı olmadığından dolayı USB diske yazdırdığım Android TV çalışmadı. Bilgilendirmeniz için ayrıca teşekkürler.
  9. Online üzernden de tam bir olumlu sonuç yok. Teşekkürlerimle.
  10. "oneooo" Biliyorsunuz ki,eski "LCD&Plazma TV" de smart özelliği yoktur. Bende 82 ekran ......marka bi tv vardı onun için "TV BOX" cihazı almıştım.USB&HDM giriş ve çıkışları mevcut.Nexflex uygulamaları bile var. Ben yalnızca aşağıda resmini gördüğünüz Android TV yi eski PC ye yükledim ancak tam istediğim özellikler mevcut değil. Webde araştırma yaparken Android TV yi PC ye yüklemeden flash diskten çalıştıran şu "Unetbootin-windows" yazılımını indirdim ve test ettim sonuç olumsuz,Windows değilde Linux tabanlı olan proğramlamı oluyor herhangi bir açıklama ve resimli anlatım yok. Önerdiğiniz cihaz için yinede çok teşekkürler. Konuyla ilgili bilgilendirmeleriniz lütfen?
  11. Üstad, "shaolin" Bilgilendirme ve video için çok teşekkürler.Önceden Android TV versiyon 9 zu yüklemiştim,ancak konu içeriğindeki youtube hariç hiç birisine erişemedim. USB den çalışan portatif kamere var,ses ile tümleşik vaziyette.PC de yalnızca android tv var,başkaca bir işletim sistemi kurulu değil. Aşağıdaki özellikleri barındıran yeni bir versiyon&yazılım varmıdır? HP x86 tabanlı 2GB ram ve 120GB HDD si bulunan notebooka Android TV yüklemek ve PC yi tamamen Samsung Smart TV de yüklü bulunan CanlıTV,TV Plus,TV++,Youtube+Vsr. programlarla TV olarak kullanmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan üstadlardan ricam : 1.Hangi Andrid TV yi yüklemem gerekiyor? (Versiyonu+İndirme adresi vs.) Resimlerle anlatabilirmisiniz Lütfen? 2.Sansung Android Smart TV de bulunan yazılımı webden indirmemiz mümkün mü?(Varsa indirme adresi) 3.Adı geçen bu eski notebookta bu işlemler gerçeleşebilir mi?
  12. Üstad,"amd_turkey" işte bende uzmanına,yani bir bilene sormuştum. Sahi yazılımın yerleştirdiği filigrandaki, bu arka planda oluşan flu kısmını kaldırabilecek bir yazılım varmıdır? Teşekkürlerimle.
  13. Üstad "cmlacla" Bir çok yazılımla test ettim hiç biriside tam sonuç elde edemedim. Bir adet resimi aşağıda göreceksiniz. Tam olumlu sonuç alabileceğiniz bi yazılım varsa lütfen bildiriniz? Teşekkürlerile.
  14. HP x86 tabanlı 2GB ram ve 120GB HDD si bulunan notebooka Android TV yüklemek ve PC yi tamamen Samsung Smart TV de yüklü bulunan CanlıTV,TV Plus,TV++,Youtube+Vsr. programlarla TV olarak kullanmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan üstadlardan ricam : 1.Hangi Andrid TV yi yüklemem gerekiyor? (Versiyonu+İndirme adresi vs.) Resimlerle anlatabilirmisiniz Lütfen? 2.Sansung Android Smart TV de bulunan yazılımı webden indirmemiz mümkün mü?(Varsa indirme adresi) 3.Adı geçen bu eski notebookta bu işlemler gerçeleşebilir mi? Şimdiden en derin teşekkürlerimi sunuyorum. Konuyu bu adresten takip edebilirsiniz. "
×
×
  • Create New...