Jump to content

facenoise

Üye
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by facenoise

  1. Ustadım çok teşekkürler, çok sağolasın..
  2. Dosyanın şifreni nedir acaba? Kolay gelsin. Üstadım birde bu versiyonun Aero diye bir sürümü vardı sizin paylastiginiz, (bu sene başı veya geçen sene idi) bana o lazım ama linki var ise gonderebilir misiniz? O sürüm okuldaki bilgisayarlar icin gayet hızlı idi.. normalde arşivinde idi silinmiş..
  3. @forjest doğru söylüyorsunuz ama nedense 32 bit te bu eski bilgisayarın daha iyi çalıştığını düşünüyorum mesela photoshop cc 2021 paylaşımınız bu 32 bitten çalışmıştı ve gayet akıcı bir şekilde. Onun için dreamweaver ı sormuştum 32 bit olanını..
  4. Üstad harikasın çok teşekürler..(Çok sevinmiştim, hatta boyutuda bayağı düşüktü ama 64 bit miş:(( yinede çok teşekkürler..
  5. Teşekkürler, farklı bir yerden indirdim..
  6. İyi akşamlar, @forjest üstadın hazırladığı photoshop cc2021 kullanıyorum , bunun yanında kullandığım Dreamweaver programına ihtiyacım oluyor. Eğer elinizde Dreamweaver programı var ise paylaşabilir misiniz ? Katilimsiz olursa çok makbule geçer. 32 bit kullanıyorum..
  7. @forjest photoshop cc2021 için teşekkür ederim, eski bilgisayarlarda 32bit olmasın rağmen şimdiye kadar kullandığım hata vermeyen harika bir sürüm olmuş. Eğer imkanınız olursa dreamweaver içinde yardımcı olurmusunuz?
  8. @EASMurat aciklaman için çok teşekkürler.. Benim yapmak istediğim isoyu 7zip programıyla açıp içini görebiliyorum. İçerisinde x64 ile ilgili dosya var ise sileyim. İsonun dosya boyutu 6gb civari bende x64 ile dosya var ise sileyim boyutu 3gb civarına düşsün diye düşünüyordum. Tabi ben bu işlere o kadar yatkın değilim, varsa böyle bir imkan varsa onun için sormuştum..
  9. Daha doğrusu hangi dosyalari silmem gerekir bilgi verir misiniz ?
  10. @EASMurat ustad bu isonun sadece x86 bölümünü kullanıyorum. İsonun içerisinden x64 bölümünü silebilirmiyim, boyutu küçültmek istiytorum..
  11. @EASMuratMEB Sertifikası sorununu aştığımız için bende sevindim. Sahipliği sil - ekleyi bu işleri denemeden önce yaptığım için etkisini bilmiyorum ama UZAKTAN KAYIT DEFTERINE ERIŞIMI nden kaynaklanıyor diyebiliriz. Ayrıca şunu söyleyeyim core duo 6500 + 3gb ve core 2 duo 7100 + 2gb olan bilgisayarlarımda bu sistemi aylardır kullanıyorum. Herkese de tavsiye ediyorum. Öyle ki bu hızlı çalışması için core duo 6500 olan makineye sırf bu işten dolayı samsung 860 evo ssd aldım taktım ama normal hdd ile arasında 1 sn gibi bir açılma farkı yarattı, normal kullanımı aynı . 1 sn içinde söktüm ssd yi kullanmıyorum..
  12. Ayrıca MEB Sertifikasını yüklemeden önce siteden indirdiğim Sahipliği ekle-sil diye bir dosya ile Sahipliği silmiştim. Sertifikayı kurarken de YEREL MAKİNE yi seçip kurdum.. Bunu denediniz mi ? https://www.mediafire.com/file/qezjma4qr5kzt5m/Win+7+Sahipliği+al+ekle-sil.rar/file Win 7 Sahipliği al ekle-sil.rar
  13. Bu sistemle yeni kurduğum bilgisayarda MEB sertifikası için Hizmetler bölümünden Uzak Kayıt Defterini Devre Dışıydı bunu otomatik yapınca MEB Sertifikası kuruldu. Ama tekrar Devre Dışı yaptım ama yine kurulmaya devam etti. Bu mudur değil midir bilemedim ama çalıştı bilginize.. Ayrıca sistem için Easmurat ustada çok teşekkürler, 2 gündür 4 kere format attığım tüm bing sürümleri dahil (eski/yeniler) içerisinde en iyisi bunun olduğuna karar verdim. Açılış hızı, ram kullanımı ve stabilitesi en iyi bence bu.. Ssd kulanmıyorum ama onun performansında seri çalışıyor..Peki yenisini düşünüyor musunuz ? İyi akşamlar.. Ayrıca MEB Sertifikasını yüklemeden önce siteden indirdiğim Sahipliği ekle-sil diye bir dosya ile Sahipliği silmiştim. Sertifikayı kurarken de YEREL MAKİNE ye kurdum..
  14. Sende okulda kullanacaksın herhalde hocam, sistemi bende denedim MEB Sertifika yüklenmiyor ama evdeki bilgisayarlara yükledim gayet akıcı, süper olmuş. Sana tavsiyem okul için adresindeki Single Language denemen bunlar hata vermiyor. (Not: 2 ustada teşekkürler EASMurat ve Emre028)
  15. Hedef diski tek part yapabilmek için başka PC de HDD yi açıp silmek birleştirmek veya Windows kurarken tek part yapmak yetiyor mu yada acronis add New part dediğimizde birleştirir mı ? Bu işlemlere gerek kalmaz mı ?
  16. Teşekkürler, birde Home premium için lisanslama için bir dosyanız vardı, onu da paylaşabilir misiniz?
  17. Çok geniş anlatımınız için çok teşekkürler..Son paragrafta bahsettiğiniz add new disk olayını bilmiyordum, hedef diskin tek parça olması şartı var anlamına geliyor herhalde, yedek aldığım c nin hedefteki c ye olmayacak anlamında herhalde ?
  18. Acronicle eskiden çok kolay oluyordu şimdi direkt format atıyorum ama sizin öneriniz imaj için aomei mı olur acronis mı olur ? Bu acronis ile win 7 8 10 hepsi için kullanabilir miyim ? Birde sıkıntısız kullanabilmek için sadece c mı yoksa c + sistem için ayrılan 300mb alan veya tüm HDD yi yapmam lazım? Çok soru soruyorum hakkınızı helal edin..
  19. Uzun bir açıklama için çok teşekkürler.. Ayrıca aomei partition manager ile aomei backupper farkı nedir? İmage almak için neyi önerirsiniz ?
  20. Evet aynen bu hocam, bence flashtan yapacağım bu işi İşte dvd ye değilde cd ye olsa diyordum. Hangi DVD için hangi PE yi önerirsiniz?
  21. Herhalde en mantıklısı Plop Boot Manager olacak, çok teşekkürler..
  22. Bunun boyutu 1 CD ye sığacak kadar indirebilir miyiz?
×
×
  • Create New...