Jump to content

VisuaLNET

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

525 profile views

VisuaLNET's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In Rare
  • One Month Later Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

9

Reputation

  1. Teşekkürler. Böyle paylaşımlar eski bilgisayarlar için çok iyi oluyor.
  2. Merhaba; işlemci fanını dört köşesinden yani tam olarak taktığımda masaüstü hata verdiğinden açılmıyor. Üç köşesinden taktığımda açılıyor. Ram’lar 8 GB iken 7 GB görünmeye başladı. Bu hataların nedeni nedir? Bu hataların düzeltmenin bir yolu var mıdır? Anakart : ASUS P5B-VM SE 775 (Socket T) Micro ATX Anakart CPU : Intel ® Core ™ 2 CPU 6320 @ 1.86 GHZ BIOS : American Megatrends Inc. V2104 Ram : 4 adet 2 GB Kingston DDR2 800 MHz Dual Görüntü: Ati Radeon X1650 512 MB HDD : Samsung 200 GB 7200 HDD PSU : AOpen 350 W PEAK (Model: Z350-0FC)
  3. eski emektar için iyi gelecek emeğinize sağlık.
  4. Asus Utilities gibi bir programa ulaşamadım. Teşekkürler. USB'yi Fat32 yapınca oldu. Teşekkürler. USB'yi Fat32 yapınca oldu. Ancak ne olur ne olmaz diye C sürücüsüne de kopyalamıştım. USB'yi görmedi ancak C sürücüsünü gördü.
  5. Hatanın ne demek istediğini anladım. Ancak HDD, USB'ye nasıl ulaşabileceğim konusunda bir fikrim yok. Bu yüzden bu konuyu açtım. Program ile baktığımda HDD Sağlık durumu iyi. Bundan sonraki çözüm yazılımdan çok donanımsal gibi duruyor. Teşekkürler.
  6. @TR_by 'ın dediği gibi yaptınız. başka bir pc de görüyor mu peki. belki arızalıdır. bende de aynı sorun oldu ssd yi değiştirdiler.
  7. Asus P5B Anakartımın Biosunu güncellemek istiyorum. Ancak Fotoğraftaki hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor. ÇÖZÜM: USB Belleği Fat32 ile biçimlendirdim. Güncel Bios'u USB belleğe ve C sürücüsüne kopyaladım. Ancak güncelleme sırasında USB belleği görmedi, C sürücüsünü gördü. C Sürücüsündeki dosya ile biosu güncelledim.
  8. VisuaLNET

    C# Yardım

    Demek istediğim; string t1 = txtTarih.ToString("yyyy") + "-" + txtTarih.ToString("MM") + "-" + txtTarih.ToString("dd"); return t1; gibi birşey yapman. Textbox'a yazdığın tarihi veritabanındaki tipe dönüştürmen lazım. Textbox'ta 22.11.2021 yazıyorsa bunu veritabanındaki tipe dönüştürerek 2021-11-22 gibi yada saati de eklemen gerekiyor.
  9. VisuaLNET

    C# Yardım

    Textbox olduğu için 22.11.2021 şeklindedir. Ancak datebase de bu 11.22.2021 gibi birşey olabilir. Yani TheRifleman'ın dediği gibi "veri tabanındaki değişkenlerin türüne göre tip dönüşümünü yaparsanız sorun çözülür". İyi çalışmalar.
  10. VisuaLNET

    C# Yardım

    Uzun süredir C# ile uğraşmıyorum. Ancak "TxtTarih.Text" de sorun olabileceğini düşünüyorum. Database'ndeki tarih formatı ile "TxtTarih.Text" uyumsuzluk oluşturmaktadır. Hatırladığım kadarıyla Gün/Ay/Yıl değilde Ay/Gün/Yıl şeklinde dönüştürebilirsin.
  11. SSD marka model nedir? HDD'de windows kurulu ise HDD ile bilgisayarı çalıştır. (Tabii SSD'yi de takıp) daha sonra "Bilgisayar Yönetimi" uygulamasından "Disk Yönetimi" ne girip SSD'yi görüyor ise oradan biçimlendirip o şekilde bir deneyebilirsin.
  12. Emeğinize sağlık. Denemek için indiriyorum. Diğer Windowslardaki gibi "Görev Çubuğu Düğmelerini ayırmak" mümkün mü? Yada bildiğiniz bir ayarı var mıdır?
  13. Servise gönderdim. Ancak böyle birşey ile karşılaşırsam yada karşılaşan olursa tavsiyede bulunacağım. Güzel bir bilgi teşekkürler. SSD 2.5" SATA olarak kullanıyorum NVMe ve M2 değil. Başka SSD'leri görüyor. Dediğiniz ayarları denedim ama olmadı.
  14. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. SSD Servise gönderdim. İnşallah iyi haberler ile geri döner. Bu arada yazdığınız yöntemde SSD'yi BİOS görmediğinde de işe yarıyor mu? Bios'ta görünüpte Aygıt Yöneticisi ve Bilgisayar Yönetiminin görmemesi durumunda çok faydalıdır.
×
×
  • Create New...