Jump to content

nadiren

Üye
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

nadiren last won the day on October 10 2018

nadiren had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1661 profile views

nadiren's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

88

Reputation

  1. arkadaş "ben de merak ediyorum, cevap gelirse haberim olsun" anlamında not düşmüş illa auto media studio'da mı olması lazım. ben dediğiniz işler için canva.com'u kullanıyorum. ücretsi olarak profesyonele yakın pdf'ler hazırlayabilirsiniz. yolladığınız örneği canva'da hazırlamak çok kolaydır.
  2. malwarebytes'ın da açıklamada dediği gibi modifye edilmiş sistem dosyaları onlar.
  3. dil değişimini bu sefer halletmiş eleman. zaten sağ tık'a da koymuş en fazla kullanılan ayarları. oradan language'ı seçin. türkçeyi yükleyin tamamdır. sonra isterseniz ingilizceyi kaldırabilirsiniz. tamamen türkçe oluyor. önceki sürümlerdeki gibi geri ingilizceye de dönmüyor. 1 haftadır kullanıyorum laptopta. şimdiye kadar kullandığım en sorunsuz sistemi olmuş fbconan'ın.
  4. bu sistemi eski laptopa yükledim. türkçe sorunsuz eklendi. 2gb ram'li n3060'lı bir laptop olduğu için orjinal win10'uyla çok kasıyordu. nerdeyse işlem bile yapılmıyordu. şimdi çok rahatladı, gerçekten güzel iş çıkartmış fbconan. @italyano43, fbconan teamos takımındandır, adam yıllardır sistem yapar. bir yamuğu olsaydı şimdiye çıkardı kokusu. teamos'un saçma sapan torrent kotası yüzünden bir müddet sonra sistem indiremiyorsun. benim gibi orayı takip edip torrent kota sorunu olanlar varsa diye paylaştım bu sistemi tnctr'de de. tabi senin gibi bu sistemlere şüphe ile yaklaşanlara da saygı duyarım. herkesin tercihi kendisini bağlar. ben sadece bir alternatif olsun diye paylaşıyorum bu tarz çalışmaları yoksa buradaki arkadaşların paylaşımları ayrı. emeklerine sağlık hepsinin.
  5. Phoenix LiteOS 10 Pro Plus SE - Build 18363.2094 - - 2GB'lık bir VM'ye kurulu 200 MB kadar Düşük RAM Kullanır! Uygulamalarınız ve Oyunlarınız için Olağanüstü Performans! Yalnızca 2 GB RAM, 9 GB HDD Alanı Gerektirir! Güncellemeler 2099'a Kadar Duraklatıldı! 19H2, Windows 10'un Şimdiye Kadarki En İyi Sürümü mü? Bu senin karar vermen için! Testlerimizde, Windows'un herhangi bir yeni sürümünden daha az RAM ve CPU İşlemi kullanır ve Windows'un herhangi bir yeni sürümünden daha sorunsuz ve daha hızlı çalışır. Ve hala tam Modern Oyun Desteği (XBox, UWP) içerecek kadar yeni. Windows 10'un bu özel sürümü için Güncelleme Desteği yakında sona ererken, bu Tam Özellikli Özel Sürüm Derlemesi ile bunu bir patlama ile kutlamaya yardımcı olacağımızı düşündük! Full Support for - Virtually everything Full Windows can Do! Removed Features - Defender, Edge, Cortana, Some UWP Apps. Disabled Features - Windows Update Service, Print Spooler, Windows Firewall, Error Reporting, UAC, Ads, Telemetry, Virtual Memory, Hibernation, Power Throttling, Automatic Maintenance and Download Blocking. ▬ Pre Installed Apps ▬ DirectX Legacy Runtimes (DX9,DX10,DX11) Visual C++ Runtimes (2005 - 2022) x86 & x64 7-Zip File Manager Classic Calculator Irfan View Image Viewer MPC-BE Media Player uTorrent Client WinAero Tweaker Everything Search Engine Old New Explorer Windows 7 Game Suite StartIsBack ▬ Additional Customization includes ▬ Pre Configured Services System Transparency Pre Configured Power Settings Added Advanced Power Settings Custom Recycle Bin Icons Custom File Explorer Icon Custom Desktop Icons Custom Start Menu Custom Tools Folder Windows 11 Fonts Windows 11 Icons Windows 11 Themes Custom Dark Themes Win 10 / 11 Hybrid Start Button Extras Folder 34 Included Wallpapers 👉 And Much Much MORE! ➡️ Highly recommend writing to USB with Rufus, For Clean Install Only. ➡️ Not Pre Activated, Activator Included in Torrent if Required. ✨ DX9 ve VC++ Runtimes'ı indirip kurmanızı şiddetle tavsiye ederiz. 👉 Bir disk belleği dosyasını (Sanal Bellek) etkinleştirmenizi öneririz. Fiziksel RAM'de yetersiz kalırsanız, uygulamalarınızın beklenmedik bir şekilde çökmesini / kapanmasını önler. 👉 PASSWORD FOR ZIP FILE: phoenix Mediafire link : https://www.mediafire.com/file/o6wydhr9fhs9jgg/Phoenix_LiteOS_10_Pro_Plus_SE_%2818363.2094%29_v3_by_FBConan.7z/file
  6. usb tool'larını kaldırmış olabilir eleman. 3rd party bir yazılımla rahatlıkla halledersiniz.
  7. LTSC'ler microsoft'un ıvır zıvırından arındırılmış olduğundan her zaman daha iyidir bence. ama gaming için latency'leri yüksektir.
  8. uyarı için teşekkürler, akşama yandex'e upload ederim. daha önce indiren varsa yandex'e veya drive'e yükleyip linki paylaşırsa ilk mesaja eklerim.
  9. herkes istediğini indirip kullanmakta ve tercih etmekte tabi ki özgürdür, burada paylaştığım sistemler kendimin de eski laptopumda denediğim ve güvendiğim sistemler. mesela işim icabı ben İngilizce kullanıyorum zaten laptopu, her zaman alternatif olması iyidir yoksa forumdaki arkadaşların çalışmalarına ve emeklerine hiç bir lafımız olmaz.
  10. Daha önce paylaştığım gamer edition'ın LTSC hali. Yine süper kırpılmış ve eski laptoplar gibi 2GB'lık bilgisayarlar için 200 MB'lık ram kullanımı ile süper bir iş çıkarılmış. Not: çalışma TeamOS'dan alıntıdır. Kendi çalışmam değildir. Ben sadece torrent'den indirip yandex'e upload ettim. İndirme Linki: Genel açıklamalar: Önemli Açıklamalar: SS'ler:
  11. burada paylaştığım windows FBConan adlı bir TeamOS üyesinin son hazırladığı sistem. bu elemanın daha önce de windowslarını kullandım. gerçekten iyi iş çıkarıyor. ama gaming yönünü hiç bilmiyorum; oyun oynayan biri değilim çünkü.
  12. Removed features include - Cortana, Edge, Internet Explorer, One Drive, Defender, Windows Mail, Hyper-V, Backup and Restore, Speech, WSL, Maps and Mixed Reality çıkarılan bileşenlerde yok. muhtemelen oynayabilirsiniz ama denemek lazım tabii.
  13. And! don't forget to turn on Services through Start Menu - Tools if needed! (Print Spooler ON if installing printer driver and printing needs | Windows Update Svc ON if need to use MS Store, Add languages, Auto download Drivers, Xbox Game Pass etc.) bu açıklamada belirtildiğine göre var. ama önce ayarlardan windows update svc'yi açmanız gerekiyormuş. sonrasında update'den dil ekleyebilirsiniz.
×
×
  • Create New...