Jump to content

akilli55

Üye
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by akilli55

  1. Bende bu telefonu almayı düşünüyorum. Bir arkadaşım 7,8 aydır kullanıyor. Zaman zaman gördüğümde sorarım, henüz bir sıkıntı yaşadığını kendisinden duymadım. Memnunum diyor.
  2. linki vermeniz iyi olmuş. Silinmesinden ziyade ülkemizde gösterilmesi engellenmiş bir video. Usa bir proxy ile bağlanıp indirebilirsiniz. Ben yine de 1080p olarak dailymotion'a upload ettim. Ordan proxy gerek olmadan da indirebilirsiniz. Dailymotionda da arama yaptığımda sadece 720p olarak var. 1080p olakarda benden olsun.   http://www.dailymotion.com/video/x2029f9_pitbull-bon-bon-only-1080p-hd_music
  3. Aşağıdaki videodan izleyerek yapabilirsin.   http://www.youtube.com/watch?v=BuJ_9qX1PPk
  4. diziden ziyade film serisi gibi bir şey galiba. Şu şekilde aratırsanız bulabilirsiniz belki.   şöyle: The Even Chance - 1998 The Examination for Lieutenant - 1998 The Duchess and the Devil - 1999 The Frogs and the Lobsters - 1999 Mutiny - 2001 Retribution - 2001 Loyalty - 2003 Duty - 2003
  5. startv, tvyo, netd, acunn.com, ntvmsnbc,kuretv,tivibu,turkcelltv    Bu siteler videoları parçalar halinde veriyor. Bunun gibi parçalar halinde videoları sunan sitelerden idm, realplayer gibi klişe programlarla download yapamazsınız.   Youtube gibi tek parça halinde videoları sunan sitelerde ise İdm gayet başarılı. Hadi bir de yedek firefox Video downloadhelper eklentisi kurmanız yeterlidir.
  6. akilli55

    Dizi-Mag

    Benim yaptığım genellemeler, yargılar ve sonuçlar yanlış sizinki doğru. Bu size göre öyledir. Bana göre de sizin önyargılarınız ve sonuçlarınız yanlıştır. Bu ispat edilmediği müddetçe de durum böyle olucaktır.   Bende mutluyum istediğim materyali istediğim yerden izlemekle. Burada dizimagden illaki izleyelim/izlemeyelim tartışması yapmadık zaten. Neyse salla gitsin.
  7. gomplayer açamadığı videolar için gerekli codecleri indirmenize olanak tanıyor. Birde gomplayer ile deneyin. codec isteyecektir illa ki gerekli yönergeleri tamamlayın. Belki faydası olur.
  8. akilli55

    Dizi-Mag

    Bunu dizimag yöneticilerinden başkası bilemez. Sizin dediğiniz gibi de olabilir, kâr gütme amacı da olabilir.Kâr gütme amacı olup da bunu açıkça söyleyeceklerini düşünmüyorsunuz herhalde. Tabii ki maliyet için diyecekler. Fakat ben aşırı taleb olduğunda bunun kesinlikle Kâr amacına yönelik olacağına inananlardanım. Hangi site olursa olsun aşırı talep her zaman kâr amacına yönelik durumuna çevirir işleri.
  9. akilli55

    Dizi-Mag

    Demek sizde katılıyorsunuz Para karşılığı vip üyelik olmasına. Sonuçta bu kadar uğraşın arkasından ve bu kadar ilgi görmenin sonucunda gelir elde etmemek  s.... olsa gerek  diye düşünmüşlerdir dizimag yöneticileri. Bu iş kaçak lig tv yayınlayıcıların işine döndü. Atıyorum lig tv aylık 50 lira, kaçak lig tv 10, 15 lira. O zaman hizmetin devamı için kaçak lig tv cilere destek verilmeli. Aslında bu dünyanın döngüsü gibi. Yine tekrarlıyorum Kaçan Kovalanır misali. Bir ürüne aşırı talep olursa fiyat artar velevki önceden ücretsiz verilmiş olsa dahi. Ben halen sizin aşırı iyi niyetli görüşünüzü dar görüşlü olarak görmeye devam ediyorum :).   not: Bu yazımdan korsana karşıyım, korsan taraftarıyım gibi anlamlar çıkarılmasın.
  10. Sisteminizde Kazaalitecodec yüklü değilse yükleyin ve Media Player Classic ile tekrar açmaya çalışın. Açılmaz ise resimde gösterdiğim uygulamayı açın ve ister resim çekerek isterseniz doğradan bilgileri yazın. Bakalım video hangi özelliklerde imiş. Ona göre cevap yazalım.
  11. akilli55

    Dizi-Mag

      Mod arkadaşın dediği gibi laf atıp kaçmak gibi olmuş. Bu işler görecelidir. Sen beni dar görüşlü, bende seni dar görüşlü olarak adlandırabilirim.
  12. akilli55

    Dizi-Mag

    Aslında sorun bence bu kadar ilgi göstermeniz sonucu dizimag yöneticilerin bir yerlerinin kalkması. Sisteme üyeliğin aşırı zorlaştırılması. Yoksa pratikliğine diyecek yok. Zaten dizi izleyecekseniz yine bu siteden izleyin üyeliğe de gerek yok. Fakat net aleminde son zamanlarda aşırı bir talep oluşmuş. Nerde görsem dizimag davetiyeleri istiyorlar. Nedir esprisi diye soruyorum. Yukarıda belirtilen mail gelmesi, işaretlemeler falan fistan.   Kısaca bu kadar abartılması izleyiciler için kötü. Yüz vermezseniz üyelikler açılır. Yoksa iş yarın birgün paraya dönecek vip üyelik filan bahsedenler yarın bir gün bu siteye de vip üye olabilmek için aidat ödeyecekler. Kaçan kovalanır misali.
  13. zamunda ve bitsoup.me sitelerinde yok. hep ps3 ve xbox versiyonu. PC versiyonu daha yeni gördüm.
  14. kesin ip var a... :) tabi altta bir düzenekten olabilir. ya da video işlenmiş olabilir.
  15. la desenize microfon yok diye kendimizi dinlenmiyor zannetmiyek. Hoparlörden bile yetkili ve etkili merciler dinleyebilir anlaşılan :( vay anasını peh peh peh.
  16. tek işlemcide default olarak 35 saniyede açılıyordu. gerçek 6 çekirdekli amd phenom işlemci. 6 çekirdeği de seçtim. hiçbir hızlılık olmadı. yine aynı 35 saniye civarında açıldı.
  17. akilli55

    Cd-Cops

    ultra iso vb programlar bir sanal cd/dvd sürücüsü oluşturur. iso yaptığınız dosyayı sanal sürücüye eklediniz ve bu şekilde kurulumu yaptınız. Fakat program çalışmadı. Doğru mu?   Not : eski kurulumu kaldırın ilk önce.   Bir deneyin amaç fikir vermek belki çalışır.
  18. akilli55

    Cd-Cops

    power iso, ultraiso gibi programları denediniz mi?
  19. http://www.tnctr.com/topic/143319-kure-tvden-nasyl-video-yndirilir/page-3
  20. kure tv, startv, tvyo gibi f4m yayın tüm sitelerden video indirebilen HDS Downloader den başkasını görmedim. Yukarıda yazılan programların alayı birbirinin benzeri ve bu tür yayınlarda bir işe yaramıyor.   şu linkteki video izleyin. biraz fikir vericektir size.   https://www.youtube.com/watch?v=WfkWxsY6BGQ
  21. vmware ile android 4.0.4 işletim sistemi kablolu ethernet destekli net çalışıyor. videolar açılıyor. oyunlar oynanıyor. Sorun = Ses yok. [url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
  22. 1- virtualbox kurulması zorunlu mu? 2- sistemde kullandığım vmware kaldırılması zorunlu mu?
  23. Vmware 7.0 ile Android işletim sistemi kurdum. videolar açılıyor fakat ses hiçbir uygulamadan alamıyorum. çözüm önerisi lütfen
  24. bu keymakez ZWT olan tüm versiyonları denedim. hiçbir zwt crack çalışmıyor. ilk önce lisans işlemini yapıyor fakat pc yi yeniden başlattıktan sonra bir daha aktif hale gelmiyor. Sürekli "copy licence hede hödü" uyarısı yapıyor. Kısaca çalışmıyor. Not : Program kurulunca ilk yaptığım update yapmasını engellemek.
×
×
  • Create New...