Jump to content

seloman54

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by seloman54

  1. geçen yaz bosch ankastre setini 3'lü olarak mağazaların verdiği fiyattan yaklaşık olarak 5-6 bin daha ucuza internetten aldım.3'lü set almak yerine tek tek farklı farklı yerlerden aldım ürünleri. 1 ürünü trendyoldan diğerini hepsiburadadan diğerini n11'den gibi. gayette güzel olarak paketlenmiş şekilde zarar görmeden geldi. ürünler yolda iken bosch müşteri hizmetlerinden kurulum için randevu aldım istediğim gün gelip kurdular. bilindik sitelerden alırsanız sorun olmuyor. tek dikkat etmeniz gereken lojistik firması ürünü getirdiğinde kutuda eziklik ıslaklıkvs olup olmadığına dikkat edin. olumsuz bir durum varsa ürünü teslim almayın ya da hasarlı olarak aldığınızı belirten bir tutanak yazıp kargocuyla beraber imzalayın. tv,buzdolabı,çamaşır makinası,bulaşık makinası,ankastre set tüm ürünlerimi internetten aldım neredeyse total mağazalara vereceğim paranın 15-17 bin civarı aşağısında aldım geçen yaz.
  2. Okullardaki fatih meb hattından indiremiyorum. alternatif paylaşım olur mu acaba?
  3. iyi günler. elinde miniclip ya da benzeri flash oyunları paketi olan varsa paylaşabilir mi acaba. internette bulduklarım pek iyi değil ve aralarda uygunsuz oyunlar çıkıyor. okulda çocuklara oynatmak için arıyorum.
  4. hocam teşekkür ederim önerileriniz için. ancak sorunumun klavye mouse ile alakalı olmadığını anladım. 1 ay kadar önce win10 sistem kurulumu yaptım pc'ye daha sonrasında bu sorun başladı. öncesinde kablosuz klavye mouse takınca donduğunu sanıyordum ancak klavye mouse setini değiştirmeme rağmen(kablolu ve kablosuz 2 çeşit denedim) sorun düzelmedi. driver bosster ile güncellemeleri yaptım. pc kafasına göre bazen 10 dk bazen 4-5 saat çalıştıktan sonra komple donuyor hiç bir tepki vermiyor kasayı zorla kapatıp açmak gerekiyor. ısınma sorunu desem değil çünkü bazen ilk açılıştan 5 dk somra falan yapıyor çözemedim
  5. Merhaba arkadaşlar. Okulumuzda bulunan bir bilgisayarda son 2-3 gündür kablosuz olarak kullandığımız klavye mouse bir süre çalıştıktan sonra donmaya başlıyor ve bilgisayar kilitleniyor. Kasayı açıp kapattığımızda tekrar çalışmaya başlıyor. Başka klavye ile deneme fırsatım henüz olmadı. Sorun klavye ve mouse setinde mi acaba başka sorun olabilir mi?
  6. teşekkür ederim grub2fm'nin ne olduğunu bilmiyorum sanırım ventoy tarzı bir program. biraz araştırayım.
  7. iso'yu indirip elimde bulunan işletim sistemlerinin olduğu ventoy flaşına atıp boot ettiğimde programlar çalışmıyor ilk açılışta hepsi hata veriyor.. sorun nedir acaba?
×
×
  • Create New...