Jump to content

bellas

Üye
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1018 profile views

bellas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. selam bios sifresi kırmak için program var mı içinde.. ?
  2. Verdigin bilgi için cok saol mysql olayi kafama yattı uzak mysql ile yapmayı deneyecem
  3. selam öncelikle hepinize kolay gelsin simdi benim bir cafem var ve anamakinadan agdaki bilgisayarlarda komut calistirmak istiyorum ) mesela birer exem var onlar calısacak simdi sorum su diyelin agımda 192.168.1.20 numarali ipim bir masaya bagli o masa acık olup olmadıgını nasil kontrol ettirecem.. ikincisi masa acık diyelim orada c:/özel/calis.exe diye bir dosyam var ama o makinada calisacak benim ana masamda değil ? bunu nasil yapacam.. scoket programlama ile yapilacak dediginizi duydum.. evet soket ile yapiliyor ama bana bir örnek proje verebilirmisiniz.. diyelim agda 150 makinam var bu makinaların acık olup olmadıgını formda göstermek istiyorum ve bu açık olan makinaların hepsinde c: de olan bir programı çalıştırmak istiyorum.. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz..
  4. selam öncelikle kolay gelsin sizlere benim bir projem var bu proje konusunda arastirma yaptim ama buladım benim bir dizin var bunun içinde klasörler var.. bu klasörlerin içindeki resimleri formda göstermem lazım lazim ve bu resimlere tıklayinca bu klasörün yolunu açmasi lazim bu olayı nasil yapabilirim..
  5. selam bir yazilim yaptim simdi mysql panelinde banner ekleyecegim bir kod lazimdi.. yani programa reklam paneli yapmak istiyorum..
  6. Selam çok araştırmama ragmen bulamadim.. bir konuda yardımıza ihtiyacım var... bir makale özgünleştirme programı yapiyorum proje büyük ölcüde bitti yalniz takıldığım bir konu kaldi.. burasinida alttaki gibi yapacam ama bunu listwievden nasil alacam.. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
  7. selam herkeze ii calismalar ini ile buton düzenleme konusunda yardım edebilirmisiniz.. mesala butonun tıklayınca ismini ve tıklayınca caldigi sesi nasil deiştirebilriim.. bir örnekle göstere bilirmisiniz..
  8. pclerdeki takilmaları engellemek :) yüksek deil az düzeyde pclerin acik olup olmadıklarınıda anlamak
  9. selam serverdan agdaki makinaları sıra ile devamli olarak pingleyecem bir programcık lazim.. yardımcı olabilirmisiniz..
  10. agdaki bilgisayarlara otomatik sıra ile ping atma sıra ile ping atma bu program kapanana kadar.. bunu komutu nasil yazarim...
  11. tamam hocam size bir sorum olacak lixt boxa verileri ini dosyasından cekme ve ikili veri olacak mesela siyah:beyaz ve bunlari tuşa basınca  dönüştürmeyi sorsam yardım edermisiniz..
  12. saol hocam saolasin cok tesekürler.. yalnız benim istedigim daha değişik altaki resimdeki gibi listboxa kaydetmeli ve kaydetmeli bir proje ? bu konuda yardım edermisiniz
×
×
  • Create New...