Jump to content

Planet

Üye
  • Posts

    411
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Planet

  1. [color="#FF0000"][b][center]K7 Total Security[/center][/b][/color] [center][img]http://img255.imageshack.us/img255/7351/adszni.jpg[/img][/center] [color="#FF0000"][b][center]G DATA Internet Security[/center][/b][/color] [center][img]http://img836.imageshack.us/img836/6337/adsziol.jpg[/img][/center] Tabiki Patch dosyası viruslu.Kullanıp kullanmamak size kalmış. [b]Bu Arada Eset de adı gibi es geçmiş herzamanki gibi viruslara..[/b]
  2. [quote name='bedelsiz25' date='04 Ocak 2011 - 23:23 ' timestamp='1294176790' post='938168'] nasıl yapıyonuz anlamıyorum ya sallıyorsunuz yada ful yaptığınızı zannediyosunuz.Arkadaş bizimki niye full olmuyo??? [/quote] Sallamıyoruz,full yaptığımızıda zannetmiyoruz... Eminiz FULL... [center][img]http://www.ressim.net/6/upload/047c7bc5.jpg[/img][/center]
  3. Boyutu son derece küçük olmasına rağmen çok büyük işler başarıyor.. Teşekkürler Harbikız son ve sorunsuz sürüm için..
  4. Fortinet Guard tipi firewall ile engelli sanırım. İşyerlerinde,okullarda,hastanelerde vs vs bu tip firewall'lar ile personelin sair sitelere vaya oyun sitelerine girmeleri engelleniyor. Bir ara [b]Your Freedom[/b] ile fortinet engeli aşılıyordu. Fakat 1 hafta önce onada engel koydu Fortinetciler. Eğer sizin firewall forti ürünü değilse bununla aşarsınız ve değil face illegal sitelerin tamamını da açıyor [b]Your Freedom[/b]. Proğram için Google'ye başvurabilirsiniz.
  5. [b]K7 Total Security[/b] Sistemi hiç kasmayan ve pek adı anılmayan,aynı zamanda çok başarılı bir güvenlik paketi.
  6. yüklemiştim sizden gelen mesaj üzerine,üstteki link

  7. üstteki linkde arkadaşım aradığın 4 cd lik film.

    tr altyazılı ancak bitebildi yüklenmesi

  8. Sevgili Celal kardeş.

    Evet benim arşivimde 4 cd lik filim mevcut.

    boyutuda 4 gb dan fazla..

    Yalnız türkçe altyazılı,eğer isteğiniz olursa yükleyebilirim,hotfile serverine..

  9. Sevgili Celal kardeş.

    Evet benim arşivimde 4 cd lik filim mevcut.

    boyutuda 4 gb dan fazla..

    Yalnız türkçe altyazılı,eğer isteğiniz olursa yükleyebilirim,hotfile serverine..

  10. Resim ve Video upload sitesi http://www.tinypic.com kapandı. Siteye giriliyor, hatta upload edilmiş resimler de görünüyor ama sadece site üzerinden. Dışarıya link vermiyor.Yedek alınabilir en azından. Adamlar,Photobucket kullanın diyorlar. Böylece milletin ve benimde yüzlerce resim linkim mefta.. Tinypic is no longer accepting uploads from international locations, and links are turned off. If you have content on Tinypic, you can still view the URLs and the content, but only on Tinypic. To upload, share, or link content, please go to Photobucket.com to register an account. You will need to upload your content again to your Photobucket account, but you will be able to share and link your images and videos. We’re sorry for the inconvenience and hope that you enjoy Photobucket, our premier image and video site.
  11. İltifat için teşekkürler..Genelde Oscar ödüllü filmleri yüklemeye çalışıyorum:)

  12. Bios + Main + Storage Configuration + Sata Mode Select.......... Burada SATA değise SATA yapın,, SATA ise AHCI veya IDE yaparak deneyin.. Umarım sorununuz çözülür..:)
  13. Ultimate Boot CD (UBCD) 5.0.2 md5= a76cd6e57aabadf93671ea6c4b57cd3a ftp://linuxfreedom.com/ubcd/ubcd502.iso http://linuxfreedom.com/ubcd/ubcd502.iso[/CODE]
  14. 9.3.1 tr güncellemesi.. http://ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/win/9.x/9.3.1/misc/AdbeRdrUpd931_all_incr.msp
  15. Son Version: 4.0.9.322 Galiba yok henüz katılımsız olanı..
  16. Teşekkürler.. 6.3.1 dosyasının crackı değil,kendi setup'u trojanlı ve GDATA karantinaya şutluyor.. alttaki link orjinal web sitesinin indirme linki.. http://download.avs4you.com/AVSVideoConverter.exe rapid linkindeki crack sağlam ve full ediyor..
  17. teşekkürler..elinize sağlık full olmuyor serial proğramı kapatıp açınca geçersiz oluyor
  18. Çok teşekkür ederim harikasınız ellerinize sağlık...Emekleriniz varolsun..
×
×
  • Create New...