Jump to content

magrur2013

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About magrur2013

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

magrur2013's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Windows 11 i sonunda bilgisayarıma kurdum, önce windows un kendi sitesinden iso dosyasını masaüstüne indirdim 4,86 gb civarında, kurmadan önce tpm ve cpu pas geçme için kayıt anahtarını düzenleme var ya paylaştığınız video veya nette de yazıyor onuda hallettim, son olarak da tpm hatasının kesin olarak önüne geçmek için “Skip_TPM_Check_on_Dynamic_Update.cmd” isimli bir not defteri açıp kodları yapıştırdım bir kere çalıştırmak yeterli ,nasıl yapılacağını buradan öğrenebilirsiniz, https://www.google.com/amp/s/www.technopat.net/2021/10/05/tpm-desteklemeyen-sistemlere-windows-11-nasil-kurulur/%3famp=1 kendi sistemim win10 pro lisanslı olduğundan yükleme adımında win11 pro şeklinde yüklemeye geçti. Yükleme işlemi bittikten sonra sistem güncelleme denedim sorun var mı diye bugün itibariyle bütün güncellemeleri aldı hiçbir sorun yaşamadım...
  2. Hocam yükseltme programıyla kontrol ettiğimde tpm 2.0 olayı var ya hani onun için algılanmadı diyor ve işlemci desteklemiyormuş, işlemci 4.nesil i7 4700hq serisi... Buna rağmen flaşla yükleme yapsam ve adıma olan windows keyimi girsem çalışır mı emin değilim, bu şartlarda yükleme yapmalı mıyım?
  3. Cevap için sağolun, deneyeceğim o zaman. Ama doğrudan yükseltme yapamadım bilgisayar desteklemiyor diye uyarı vermişti, bu şekilde kurulum yaparsam sorun yaşanır mı peki, mesela uyumsuzluk vb hatalar...
  4. Benim win10 pro adıma lisanslı, yükseltme yapabiliyorum ancak şu bilgisayar desteklememe olayından dolayı yükseltemedim, windows11e ne şekilde yükseltebilirim lisansımı kullanarak, yada burdakini yükleyip lisansımı girsem olur mu? Cevap verebilecek var mıdır?
  5. Hocam merhaba, benim win10 pro adıma lisanslı, yükseltme yapabiliyorum ancak şu bilgisayar desteklememe olayından dolayı yükseltemedim, windows11e ne şekilde yükseltebilirim lisansımı kullanarak, yada burdakini yükleyip lisansımı girsem olur mu? cevabınız için şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Create New...