Jump to content

bilimiyorum

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

854 profile views

bilimiyorum's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

9

Reputation

  1. @TR_by hocam, güncelleme kalıntı temizlik aracı 600 mb yer açtı, ikinci olarak gelişmiş temizlik aracını çalıştırınca 2.5 gb civarı daha temizlik yaptı, emeğine sağlık.
  2. SanDisk ssd 240 gb üç gün önce aldım 415 tl, fena değil. Başka bir dizüstünde Samsung Evo serisi takılı çok çok iyi SanDisk e göre. Maddi durum elverişli ise Samsung Evo serisi...
  3. AIDA64, yama sonrası çalışmama sorunu için mi? E öyleyse geliştirici bunu yama içine niye koymamış. Tam anlayamadım.
  4. 24.06.2023 tarihi itibariyle 7-Zip 23.01 sürümü için güncel Türkçe dil dosyası https://www.mediafire.com/file/zteo3tsqiw6q94b/tr.txt/file
  5. Bunların hepsi hikaye. Kamu kurumlarından yasaklı sitelere girmek mümkün değil. Ne vpn ne dns değişikliği ne de başka bir yol yöntem yordam kar etmiyor. Modemin engel koyduğu adrese, ada, tanımlı olan her ne ise ona girilemiyor. Gireni görmedim, tanık da olmadım.
  6. https://www.mediafire.com/file/nauj9ue8o9qv52j/Win+7+Lisans.7z/file Bunlardan uygun olan birini deneyin. Ben bununla lisanslamıştım.
  7. 28.05.2023 tarihi itibariyle 7-Zip güncel dil dosyası. Programın kurulu olduğu dizindeki Lang klasöründeki metin dosyası ile değiştirmek yeterli. https://www.mediafire.com/file/zteo3tsqiw6q94b/tr.txt/file
  8. Epey bir araştırdım hatta 7-Zip'in sourceforge.net forum sayfasındaki tartışma ve içeriklere de baktım, bu konuyu kendine dert edinen çıkmamış. Uygulama sahibi İgor Pavlov'a durumu iletmek lazım, dikkate alırsa bu konuda çalışma yapabilir. Sıkıştırma oranı RAR'dan daha iyi ama görsellik konusunda maalesef nal topluyor. İgor Pavlov'a yazdım forum sayfasından.
  9. Hocam, dediğinizi anladım. Benim kastettiğim şey, 7z "Arşiv Dosyasına Ekle" penceresinde, arşiv biçimi 7z seçili iken ve sonrasında arşiv oluşturulduğunda böyle bir parametre bulunmuyor. Diğer türlü sizin dediğiniz zaten RAR mantığıyla aynı.
  10. Hocam, hangi arşiv biçimi ile seçilirse seçilsin öyle bir opsiyon görünmüyor. https://www.tc4shell.com/en/7zip/ şöyle bir 7 zip eklentileri sitesi buldum. Eklenti yoluyla olabiliyorsa onu araştırıyorum.
  11. Programda, arşiv oluştururken WinRAR'daki gibi "Açıklama" parametresi ekleyebileceğimiz bir bölüm mevcut mudur? Programı epey bir kurcaladım ama ya ben göremedim ya da böyle bir özellik yok.
  12. Kendim 2 gb ram ve 32 bit sistemde kullanıyorum. Bilhassa düşük sistemler için biçilmiş kaftan bir derleme. Hem çok az yer kaplıyor hem de inanılmaz hızlı açılıyor uygulamalar. Emeği geçen ve katkı sunanlara teşekkürler.
  13. Klasöre ayıklayarak bakmıştım, çift tıklayınca kuruluyor da katılımsız değil bu arada.
  14. İndirilen klasörün içinden kur ya da setup çıkmadı, ben mi göremedim acaba, kurulum spoileri verseydiniz iyi olurdu.
×
×
  • Create New...