Jump to content

fuzulibaba

Üye
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1104 profile views

fuzulibaba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. Hocam tarihi değiştirmeden servisi durdursak ta tekrar çalıştırmak istediğimizde servisi aktif etmek zorundayız. Her halukarda ileri tarihi yazacaktı.. Fakat tarihi geriye alınca iş orada bozuluyor.. Patch dosyası aslında 5 tane dll export ediyor. Bunlar da sanırım trial kısıtlamalarını bypasslıyor( 30gün, 100sayfa). Bu tecrübem sonrasında program ileri tarihli çalışıyor mu diye test etmeden patch uygulanıp, kullanılmaya devam edilmesi gerekiyor.. Belki ileride bir zaman keygen, aktivasyon şeklinde esaslı bir yöntem bulunur.
  2. Hocam ben patch işleminden sonra tarihi 3 ay sonrasına aldım. Yine çalıştı. Fakat güncel zamana aldığımda tarihi geri aldığımdan dolayı kapatılacağını bildiren bir mesaj aldım. Revo Uninstaller ile uninstall edip registry kayıtlarını tekrar taratarak abbyy ve finereader bileşenlerini sildim fakat yeni kurulumlarında hep aynı mesajı aldım. Abbyy nin gizlediği dosya hakkında bir yorumu olan var mı acaba???
  3. çalıştırdan lpksetup yazıp dosyayı seçin. Dosyayı bir yere açmayın.
  4. Hocam eline sağlık ama, ewsa halen atak yaparken "çalışmayı durdurdu" hatası veriyor. Bu sürüm sizde düzgün çalışıyor mu? Bende dah önceden de aynı hatayla çalışmıyordu..
  5. Yok Hocam bende bugun 2.1M ile indirirken birden hız 380K ya düştü.. Şimdi speedtest yaptım 2.89Mbps gösteriyor.. Bu haliyle çekilmez ama yapacak bir şey yok ..
  6. [quote name='ejderhat' timestamp='1347499418' post='1240104'] K.J 120908 veriyorum. Kore forumunda K.J 120912 sürümü yolda yazmışlar. Yeni sürümü çıkacak. Ama şimdilik bu son sürüm. Ben denedim bende hata verdi. Denemek isteyen olursa baksın. Ekran görüntüsü: goo.gl/sv4uX İndir: goo.gl/yb5Z3 [/quote] Bu crack dosyasında eğer yeni sürümlerde ilave etmedilerse 4-5 ülke için işlem yapıyor.(İng, Japnca,Çin) install.cmd dosyasını açacak olursanız regeditte o 4-5 ülkenin uzantısını bulursa ona göre gerekli reg kayıtları oluşturuyor.Bununla birlikte bir kaç tanede mui dosyasını kopyalıyor.. Dolayısı ile offline kms yada loader beklemekten başka çaremiz yok. (tel aktivasyon biliniyor zaten onu söylemiyorum.. )
  7. 3 gündür antivirüs programlarını denemekten iflahım kesildi. 1)Bitdefender İnt Sec 2012: Aktivasyon sorunu yok.Güzel bir activator yapmışlar ama programı yapamamışlar.Yukarıda arkadaşların dediği gibi internet hızında sevimsiz.. 2)Kaspersky İnt. Sec 2012 : Aktivasyon(key) sorunu yok. Hızı BİS den sonra uçak gibi geldi. Fakat tüm aramalarıma ragmen firewall ayarını interaktiv yapmaya çalışsam da beni deli etti. Tüm ugraşlarıma rağmen internete çıkmaya çalışan programlar için koyduğum ayarları bir türlü hatırlatamadım.(Amacım nete çıkmak isteyen programa allow/deny seçeneği ile kural koymaktı.) 3)Norton İnt Sec 2012: Trial reset olayı ile 90 günlük kullanımlar. Eski hantallık yok. Tavsiye.. 4)Avast İnt Sec v7 : Key bulunuyor. 3 gün öncesinde kullandığım ne hızda ne güvenlikte bir sıkıntı yaşamadığım yazılım. Tekrar buna döndüm....
  8. Arkadaşım 2.linkteki lenova nın işlmecisi 3.nesil i5, ekran kartı 2GB., ve ekran boyutları standart 15.6 inch.. Amacın da grafik tarzı bir çalışma yoksa 2.linkteki makina bence daha iyi..
  9. Arkadaşlar 2 günlük üyelik premium düzeyde fakat sormak istediğim,parayı bastırınca size ayrılan bant genişliği, bazı sağlayıcılardan üretilen linklerin inmemesi gibi(Turbobit 'te link üretiliyor.fakat inmiyor)bir problem varmı? Şu anda Depositfile, uploaded sol köşede kırmızı yani problemli gözüküyor.Sizde durum nedir?
  10. http://www.facebook.com/akitgazetemiz

    HEDEFİMİZ:

    İnsanları doğru bir şekilde bilgilendirmek;

    Hakk'ın ve halkın sesi olmak;

    Zalime karşı mazlumun yanında olmak;

    Özgürlüğü savunmak;

    Dine Hizmet etmek, Hakk'tan yana olmak;

    Cesur ve ilkeli yayınlarla yalancıların mumunu söndürmek;

    Yalancı medyanın zehirli yayınlarına karşı panzehir olmak.

  11. Çalıştır-->services.msc--> Hizmeterden "DNS İstemci" yi seç. Durdur. Başlangıç Türünü de "devre dışı" seç. ok.
×
×
  • Create New...