Jump to content

maniacx

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

541 profile views

maniacx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Windows Kurulumu Bittikten Sonra Ayar bilgisayarcıyım günde ortalama 10 makinaya format atıyoruz formattan sonra işlem merkezi ayarlarından güncelleştirmeyi kapatıyoruz regeditten menushowdelay ı 0 yapıyoruz msconfigten işlemci sayısını ayarlıyoruz vs ayarları yapıyoruz bu ayarları otomatikleştirebilirmiyim ve her makinada uygulayabilirmiyim şimdiden teşekkürler.
  2. iyi günler bu programların yüklenme sırasını ayarlayabiliyormuyuz?
  3. morning çok teşekkürler fakat ben xp dosyasının yerini dahi gösteremiyorum 1 tuşuna basıyorum ve direk Giriş Hatası: ".vbs" dosya uzantısı için bir komut dosyası alt yapısı yok. diye hata sen öle dedikten sonra xp dosyalarını flash belleğe aktardım yine aynı hatayı aldım videoyu biraz daha inceledim bende eksik olan şu klasörü fark ettim usb_xpbt galiba böle bir klasör açıcaz onun içine yerleştircez xp dosyalarını morning bunu demek istedi her haldi diye düşündüm oda olmadı bu hatayı nette araştırdım çözüm için formatlıcakmışız format benim için basit fakat formatsız bir çözüm varmı acaba 1 kısmına kadar videoyu çok ayrıntılı inceledim acaba atladığım yada videoda xp otamatik olarak yapıyor neyse dediğin bir konu varmı diye merak ediyorum morning şimdiden teşekküler çalışmalarında başarılar
  4. konu anlatımı oldukça başarılı ellerine sağlık ama ben resimdeki gibi bir hatayla karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim çalışmalarınızda başarılar
  5. Onunchlu yardımcı olursan sevinirim. Bu anlattığın işlemleri ben camfrog programına uyguladım. 7zip ile katılımsız kurulumunu gerçekleştirdim. Fakat Autoit programında yaptığım işlemleri mesela next butonuna bastığımı reklamları kaldırdığımı fnish butonuna bastığımı vs işlemleri camfrog programını kurmak istediğimde bu yaptığım işlemler çok hızlı olarak yapılıyor ve ben bunu ekranda görüyorum bu işlemleri nasıl görmem şimdiden teşekkürler.
  6. sk8er_boi yardımcı olursan çok sevinirim bu yaptıklarını nasıl yapabilirim bende kendi çapımda katılımsız kurulum hakkında çalışmlar yapıyorum ama bu yaptıklarını nasıl gerçekleştirceğimi bilmiyorum bana çıkış yolu gösterirsen sevinirim altta senin yazmış olduğun işlemleri yapmak istiyorum fakat nasıl yapılcağını bilmiyorum çalışmalarında başarılar Gereksiz bileşenler silinerek kurulum hızlandırılmıştır. Silinenler: Accessibility Options Briefcase ClipBook Viewer Internet Games NT Backup ;# Drivers # IBM Thinkpad ISDN Modems Printers Scanners ;# Hardware Support # Brother Devices Bazı diller ;# Multimedia # Images and Backgrounds Media Center Music Samples Tablet PC ;# Network # MSN Explorer Web Folders Windows Messenger ;# Operating System Options # .NET Framework Blaster/Nachi removal tool DR Watson File and Settings Wizard Help and Support Manual Install and Upgrade MS Agent Out of Box Experience (OOBE) Private Character Editor Save Dump Utility Search Assistant Security Center Tour Web View Zip Folders ;# Services # Indexing Service Birçok ince ayar sayesinde daha hızlı ve kolay çalışma Microsoft imzasız temaları yükleme desteği Windows dosya koruması kaldırma 1-Bilgisayarı Hdd’den başlat 2-Hiren BOOTCD’den aç 3-winXP kur 4-Winpe 5-XP Password Recovery 6-Restart Windows kurulumu tamamlandığında 2.cd’yi isteyecektir. Bazen bu uyarı resmi görünmemekte ve yerine gri bir dikdörtgen çıkıyor. Zaten CD’yi otomatik olarak çıkartacaktır. 2.CD’yi yerleştirin. Program seçim ekranı gelecektir.
×
×
  • Create New...