Jump to content

sakor64

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sakor64

  1. HARBİKIZ, 6 saat önce yazdı:

    Arkadaşlar masa üstü kısa yollara tıklayınca programlar açılmıyor kısa yol özellikler açılıyor, sağ tuş hiç tepki vermiyor açılmıyor klavye tuşlarının çoğunluğu çalışmıyor, maus tekerleğini aşağı yukarı yapınca sayfalar büyüyüp küçülüyor bu sorunlar daha önce de birkaç kere oldu hep format atmak zorunda kaldım başka bir çözüm yolu var mı acaba. W11 Home kullanıyorum.

    Edit - Sağını solunu kurcalarken tesadüfen Ctrl tuşuna bastıktan sonra kısa yollar sağ tuş açıldı yönetici olarak programlar açılabiliyor, Numlock rakam tuşları çalışmıyor. Terminal açılıyor ama komut girip enterlayınca işlem yapmıyor.

    image.png.4eb05e07802a58c38108bf63ea640229.png

    Ctrl tuşu takılı kalmış olabilir mi yada bazı tuşlar ?

    • Like 1
  2. forjest, 06.06.2023 - 20:22 yazdı:

    Acronis true image home programını kullanarak kurulan sistem yedek imajını, başka bilgisayarlarda kullanabilirsiniz. Ancak şu detayıda eklemek gerekli kurduğunuz sistem saf sade olmalı driver vb.sürücülerin yüklü olmamasına dikkat edin. Acronis kullanılarak başka pc'ye atılan imaj için, menüsünde universal mode özelliği var acronis'in bu özelliğide seçerek yedeği atmanız iyi olacaktır sürücü vb. durumları ayrıştırır sıfır sistem yüklenmesini sağlar. Kısaca aldığını yedekleri başka bilgisayarlara kurabilirsiniz. Acronis bootable iso dosyasını usb diske yazdırarak boot yöntemleriyle yedekleri alıp geri yükleme özelliğini kullanın.

    Driverleri kurup image alsam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim?

×
×
  • Create New...