Jump to content

osmansavuran

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by osmansavuran

  1. CleanOS olarak açtığı konuda Playbook yöntemi ile sisteminizi özelleştirerek performans artışı söz konusu olabilir ancak bu program içerisinde bulundurduğu reg kayıtları ile uyguladığınız reg kayıtları için performans söz konusu. Bu sadece bir araç reglere erişebileceğiniz.
  2. sisteminize windows 10 iyi gidecektir. dilerseniz sitedeki modlu windowslarıda tercih edebilirsiniz. sadece oyun oynacak iseniz Home sürümü yeterli olur diye düşünüyorum.
  3. W7 işletim sisteminde çoğu programları kullanamayacaksınız özellikle oyunlarda ciddi sorun teşkil eder. Bunları bilip ve hala kurmak istiyorsanız problem yok tabii ki. W7 UEFI olarakta kurulabiliyor.
  4. Lite olanını sistemime dün kurmuştum. Şuana kadar herhangi hata veya sorunla karşılaşmadım. Elinize sağlık. Hyper-v ve Windows hiper yönetici platformunu ekleyebildim. Gayet iyi elinize sağlık.
  5. Lite olanı aşırı hafif haliyle çok çok hızlı çalışıyor. Şuan aktif olarak lite sürümünü kullanıyorum. Ayrıca yaptığın değişikler de tıkırında çalışıyor Geforce Experience programından oyun içi yer paylaşımını aktif olarak kullanıyorum. Ellerine sağlık.
  6. W11-Lite sürümünü eski bilgisayarları olanlar kesinlikle denesin. W10 tadında akıcılığı var. Normal sürümü de zaten kullanılmayan hizmet ve bileşenler kaldırıldığı için stabil çalışıyor. Ellerine sağlık. Pro sürümünden yapıldığına bakmayın. Zaten bir sürü bileşen ve hizmet kapatıldığı için home'dan daha hafiftir büyük ihtimal.
  7. Yönlerdirme için teşekkürler. Belki müsait bir zamanda denerim zaten mesajı attıktan sonra format çekmiştim. Tekrardan iyi çalışmalar dilerim.
  8. Selamlar sisteminizi indirip ventoy ile kurdum herhangi bir sorun olmadı. Duvar kağıtları gayet güzel diyebilirim ama iconpack biraz fazla renkli göz yoruyor. sağ tık menülerinde üzerine gelindiğinde renk değiştirmesi hoş olmuş denebilir. Bunların dışında zaten sistem akıcı ve güzel. Eline emeğine sağlık ama sistem söylediğim şeylerden dolayı pek benlik değil iyi çalışmalar.
  9. Şimdi şöyle ki bu programı yapmak bayağı zahmetli. O yüzden zahmetli olduğu kadarda emekli. Ben programın ücretli olması ancak afaki bir ücret değil. Geliştiren arkadaşımızda bence zaten afaki bir ücret talep etmeyecektir. Ben programı ücretsiz kullanabilmek için dua almak gibi önerileri doğru bulmuyorum.
  10. Geliştirmekte olduğum SponiX isimli bir müzik dinleme ve indirme aracı. YouTube üzerinde girdiğiniz her videoyu geçmiş sekmesine atar. Oradan tekrar dinleyebilir ve isterseniz indirebilirsiniz. YouTube üzerinde gezinirken çıkan reklamlar otomatik ileri sarar ve reklamdan kurtulmuş olursunuz. Program hakkında fikir ve önerilerinizi bekliyorum Programın deneme görüntüsü
  11. Sistem gayet akıcı ve güzel. Oyunlarda performans artışı söz konusu örnek vermek gerekirse Counter Strike 2 oyununda daha öncesinde (w10 home) ara ara takılmalar ve droplar oluyordu Cleanos ile bu ortadan kalktı. Tam olarka fps değerleri vermek saçma olur çünkü her bilgisayarda farklı tepkiler verecektir. Deneyip görmeniz gerek. Ellerine sağlık. Gayet güzel bir çalışma olmuş. Özellikle tool çok işe yarıyor tarayıcı ve winrar gibi gerekli programları tek tıkla kurabilmek çok iyi.
  12. Ellerine sağlık şuanda rufus ile imajı yazdım yarım saat içerisinde sistem hakkında yorumum yolda
  13. Windows 10 Pro Lite x64 Temel Programlar Ekli 2023 [Yeni! ] bu imajı sistemime kurdum gayet seri ve akıcı tavsiye ederim.
  14. Selamlar Yazılım Geliştirme alanında kendimi geliştirip Bionluk web sitesi üzerinden freelance iş beklemekteyim. Eğer masaüstü/mobil/web yazılım ihtiyacınız varsa bionluk.com/savronix adresinden bana ulaşabilirsiniz
  15. C# ile masaüstü programlar üretebiliyorum. WPF ve WinForms kullanmaktayım. Android Studio ile mobil uygulama dersi aldım ancak pek pratiğim yok. Web tabanlı uygulamalar geliştirebiliyorum. HTML5+CSS+JS kullanımı biliyorum. Ancak nasıl kendime müşteri bulacağımı nasıl iş alacağımı bilmiyorum. Bana yol gösterin. Bionluk sitesine üye olmayı planlıyordum ancak orası 18 yaş üzeri içinmiş. Benim 18 olmama daha 10 ay var
  16. Attığın kodu bir winforms projeme yazdım ve verileri çekip label nesnesine yazdı. sorun ne anlayamadım?
  17. sistemi virtualbox üzerine kurdum herhangi hata ve benzeri birşey ile karşılaşmadım. lite sürümünü kurdum 3gb ram 2 çekirdek olarak ayarlayıp kurdum herhangi kasma yaşamadım virtualbox üzerinden sistem gayet optimize edilmiş düşük donanımlı bilgisayarlar için iyi olacaktır.
×
×
  • Create New...