Jump to content

forjest

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    9329
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    891

forjest last won the day on April 19

forjest had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

167496 profile views

forjest's Achievements

Single Status Update

See all updates by forjest

  1. üstadım selamlar benim bi kasa var 512 mb ram li ne kurmalıyım işletim sistemi olarak saygılar.?

    1. Show previous comments  5 more
    2. forjest

      forjest

      Linux işletim sistemlerinin üzerinde tüm sürücüleri tanıyan açık kaynak sürücüleri yüklü geldiğinden tamamını tanır.Sonradan ayrıca harici olan ekran kartı'da Ati,Nvidia veya Intel sürücüleride manuel olarak istenirse yüklenir.Ben kendim açık kaynak kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.Özetle windows mantığında değildir kullandıkça daha da anlaşılır tabii sende sağol estağfurullah. :) 

    3. efe34

      efe34

      linux mint mate veya xfce daha mı fazla kaynak kullanır lubuntuya göre, bn mint e aşinayım mint kurmak istiyorum eski laptopa?

    4. forjest

      forjest

      Donanım özelliklerin iyiyse efe34 Mint'in herhangi birini kurabilirsin (KDE) Hariç! Xfce,Mate,Cinnamon vs.Lubuntu eski pc'lere göre hazırlanmış olduğundan lxde desktop arayüzüne sahip genellikle diğer masaüstlerine göre en hızlı çalışanlar arasında yoksa i3,Jwm masaüstleride var daha hızlı çalışan,ancak görsel ve kullanım yapısı normal kullanıcı için uygun değil.Openbox olabilir lxde'e kadar buda hızlı çalışır.Linux'e gönül vermiş kendi iso kalıplarınıda hazırlayan daha çok openbox desktop hızlı Türkçe güncel derlemeler yapan arkadaşın blog sayfasını ziyaret edebilirsiniz ayrıca arkadaşlar.linki altta spoiler'ın içine ekledim.İyi günler kolay gelsin. :) 

      + olarak-> Linux mint 19 Final bu ay içinde çıkacak az kaldı bekle derim.

       

×
×
  • Create New...