Jump to content

forjest

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    9330
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    891

forjest last won the day on April 19

forjest had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

167790 profile views

forjest's Achievements

Single Status Update

See all updates by forjest

  1. Deepin 15.10 yeni özellikler! :)

     

     

    1. Show previous comments  1 more
    2. forjest

      forjest

      Grameradam

      Kesinlikle doğru katılıyorum.Dosya yöneticisi kwin kullanmakla en mantıklı işi yapmışlar doğrusu .Evvel'ki çıkan tüm versiyonlarına göre,en iyisi sanıyorum Deepin_15.10 versiyonu oldu daha hızlı ve esnek görünüyor.Xfce'den vazgeçebilirim belki. :) 

    3. AcemiBey

      AcemiBey

      Antergos Deepin'i yüklediğimde çok memnun kalmıştım. Tam bir görsellik ve kullanışlılık abidesi. Daha denemedim ama her şeyiyle çok güzel olmuştur bu sürüm de.

    4. forjest

      forjest

      Genel notlar!? | gözlemlemeler | düşünceler:

      Sistemi live olarak başlatıp,İncelemelerim sonucunda evvel çıkan versiyonlarına göre daha hızlı seri çalıştığını söyleyebilirim.Seri ve hızlı oluşundaki detay sayfaların geçiş hızları sistemin kararlılığı oldukça üst seviyelere getirilmiş özetle donma vb.sorunları kalmamış stable debian üzerine inşaa edilmiş olması ve kwin pencere yöneticiside burada oldukça etken diye düşünüyorum ilk izlenimlerim bunlar oldu yaklaşık olarak yarım saat kadar inceleme yaptım değerli Arkadaşlar!

      Deepin masaüstü hiç şüphesiz arch üzerinden diğer masaüstleri gibi daha hızlı çalıştığı aş[email protected] son çıkan deepin masaüstünü arch üzerinde de kurup denedim ki,ikisi arasındaki farkı görmek için.Kesinlikle arch üzerinde deepin daha uyumlu ram işlemci kullanımında istikrarlılık sağlamakta büyük bir detay olmasada insan bir kaç uygulama açtıktan sonra mutlaka farkı bariz şekilde anlayabiliyor.bu arada 5.0.7 stable son çıkan kernel ile test etmiştim.

      Dip not: Farklı dağıtımlar üzerinde kullanımlarda deepin yazılım merkezi genellikle bulunmamakta,dolayısıyla bu detayıda hatırlamak gerekli. (orn: antergos,manjaro vb.dağıtımlar gibi vs.)

      Deepin 15.10'u  herkeze tavsiye ederim. :) 

×
×
  • Create New...