Jump to content

forjest

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    9329
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    891

forjest last won the day on April 19

forjest had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

167484 profile views

forjest's Achievements

Single Status Update

See all updates by forjest

  1. Lite kurduk ltsb kurduk yine takılıyor yahu bu windows10 el atayım dedim :D 

    [ İnternet hızım iyi olursa iki performans iso dosyalarını paylaşmayı istiyorum inş. ] Saygılar. :) 

    Windows 10

    b

    Windows 8.1 

    a.gif

     

     

    1. Show previous comments  13 more
    2. forjest

      forjest

      DeepFrezee kurarsın kafan rahat eder uğraşılmaz antivirüs vs..falan SSD varsa eğer disk birleştirme kullanmaya gerek yok AV'ler disklerde sorunlar yaratıyor.YU iyi bir program ancak üzerine bir çok çeşitli alternatifler çıktı şimdiki güncel durumunu bilmiyorum hatırlatman iyi oldu bu arada aklıma eski üye bir arkadaşla anım geldi Katılımsızla ilgili bu program sorunluydu bir dönem. :) 

    3. The_Undertaker

      The_Undertaker

      Onu bilmiyorum hocam da kullandım çalışmasında sorun yok fakat internette araştırdığım kadarı ile sağlam virüs eklemişler Your Uninstaller'e. Eski ve artık güncelleme almadığı için kimse önermiyordu kullanmayın alternatiflere yönelin diyorlardı. Revo candır ya ?

    4. onuluturk

      onuluturk

      forjest hocam, siz veya bizler meraktan yada ben kendi adıma diyeyim win 10 kurdum ama gerek kullanım zorluğu yani pratik olmayışı ve fazla yüklü oluşu nedeniyle ağır çalışması nedenlerle ben çark edip win 7'ye döndüm. Aslında bazı programlar nedeniyle win kullanıyorum. Bir ara Linux Mint kullandım biliyorsundur. O aralar ALLAH razı olsun başını ağrıttım.  Win 8 ve 8.1'i hiç kurmadım çünkü ardından win 10 gelecek, boşu boşuna arada kalacak sistemle uğraşmayayım diye. Win 10' u bir halt diye algısını yaptılar ama içi boş çıktı. Şimdilik win 7 ve yanında da günlük kullanımlar için adam gibi bir Linux (Sizin emek verdiğiniz sanırım Winbuntu Compiz'i kurma niyetindeyim. Winbuntu ve Macbuntu'yu live olarak inceledim ama Compiz kaldı bakamadığım) kurdum mu tamam olacak. Uninstallerde revo'da iyi ama IObit'in portablesi var eski iş görüyor. Ancak Advanced System care sistemi bozuyor bence. Siz daha iyi bilirsiniz yine. Sizin emek verdiğiniz bu sistemleri bir deneyelim. Yalnız siz yaparsınız da olmaz mı hiç. Kanıtı da yıllara bağlı paylaşımlarınız. Dört gözle bekliyoruz. Biraz da onun için sizin linuxları bekletiyorum çünkü bencil win Linuxa zarar veriyor. Sizinde belirttiğiniz gibi gerek oprekin gerekse ghost gerçekten döktürmüşler. Ancak Türkçe yapmak biraz merasimli. Saptamalarınız 10 numara aynen katılıyorum.

       

       

×
×
  • Create New...