Jump to content

forjest

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    9313
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    889

forjest last won the day on March 25

forjest had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

164085 profile views

forjest's Achievements

Single Status Update

See all updates by forjest

  1. Kişisel blog açılmıştır! :)

    https://gnulinuxtr.blogspot.com/

    1. Show previous comments  1 more
    2. MOTUN

      MOTUN

      reklam yapma :trollface: 

    3. efe34

      efe34

      Woaawww

      youtuber olsan para kaznsan ??

    4. forjest

      forjest

      hasan835 Eyvallah üstadım teşekkür'ler. :) 

      MrRush Sanada teşekkür'ler üstad.

       MOTUN Mesaj alındı! :D 

      efe34 Belli bir süre geçmesi gerekli sanıyorum google bu hususta özellikle Türkiye'ye çok toleranslı değil ancak,blog içerisinde daha çok makale yazımları,video ilaveleri,kendi farklı projelerimle yol alırsam eğer belli bir  zaman diliminden sonra sanıyorum index trafiğine göre değerlendirip,radarına alır google tekbir harfi bile inceliyor yapay zeka serverları para kazanma işi sanıyorum yeni bir blog,youtube vd.'Ler için bu kapsamda şimdilik zor gibi açıkcası aklıma bile gelmemişti.Gelseydi galiba gerekli olan yönerge ve kurallar dahilinde uyumlu olarak birşeyler çıkardı.daha evvel'den açtığım blog sayfası vardı,kullandığım ve üzerinde değişiklik yapmama rağmen temada,google sırf bunu bile bahane ederek deaktif bıraktı beni.Ondandırki bir çok sitelerin harici reklam vermelerine girişimleri vs. keza bildiğim kadarıyla bunada yönetim rtük bilişim kontrolörleri el attılar tespit edilen siteler (harici reklamlar verenler için!) kapanacak vs.. gibi bir haber çıkmıştı.H@l böyleyken insana itici geliyor reklam vb.işlemlere girişmek.Kişilerin yaptıkları emekler vs.'lerde cabası ayrıca tabii bilirsin üstadım.

      ...............................................................................................................................................................................................................

      Herkese yorumlarından dolayı "ayrı ayrı teşekkür ediyorum!".

      Site konusunda çok fazla bilgi sahibi değilim doğrusu ancak ara ara hem burada,hem blog içerisinde paylaşımlarıma yer vermeye düzenli tutmaya gayret edeceğim temel düşünce buradan kaynaklı olarak oluşturdum blog sayfasını zaten tema vd. tüm bileşenler google'un kendine ait site değil malumdur.

      Sevgiler ve saygılarımla hürmetler herkese. :) 

×
×
  • Create New...