Jump to content

forjest

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    9329
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    891

forjest last won the day on April 19

forjest had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

167485 profile views

forjest's Achievements

  1. Bu linkler hızlı indirmekte diğer siteler hız sınırı koymakta maalesefki. https://send.cm/98sqymj6szcf/Zorin.OS.Pro.v17.1-BTCRiSO.part1.rar https://send.cm/mzfmm8c1i3mo/Zorin.OS.Pro.v17.1-BTCRiSO.part2.rar https://send.cm/89qaw01okdu1/Zorin.OS.Pro.v17.1-BTCRiSO.part3.rar https://send.cm/2m55sx7obquf/Zorin.OS.Pro.v17.1-BTCRiSO.part4.rar
  2. Windows üzerinden kurulacak disk alanını belirtiyoruz. Daha sonra linux sistemini ayrılan diske kuruyoruz. İşlemler çok basit aslında. Her farklı kurulumda linux üzerinden disk alanında grub-boot-loader'ı yeniden seçip güncelliyoruz. MEvcut işletim sistemlerini otomatik tarayarak. Grub ekranına linux sistemlerini ekleyecektir. Diğer bir ayrıntı ise, linux sistemlerini sanal olarak virtualbox, vmware üzerinden de kurarak kullanabilmekteyiz. İstenildiği kadar kurulabilmektedir. Birden fazla linux sistemlerini kurabilirsiniz.
  3. Estağfurullah. EndeavourOS güzel bir seçim olmuş. Yardımcı kaynakları forumları vs. oldukça zengin bir dağıtım. Kurulu olan windows yanınada kurulabilmektedir. Dual-boot ile sistem seçimleri yapılıyor bu arada. Bende windows yanına kurulu olan 4 farklı işletim sistemleri mevcut. Uzun zamandırda bu şekilde kullanıyorum. Size de tavsiye ederim.
  4. Ellerine sağlık güzel çalışma olmuş her zamanki gibi.
  5. Linken giriş yaptım sayfa kapalı görünmekte. Satıcının güvenli olmadığını düşünüyorum.
  6. Windows Sistemi geri yükleme yaparak bakın. Diğer taraftan linux işletim sistemiyle açarak yani live olarak sistemi başlatıp dosyalarınıza birde linux üzerinden bakmanızı öneririm. Linux sistemine erişim için https://mirror.csclub.uwaterloo.ca/linuxmint/stable/21.3/linuxmint-21.3-cinnamon-64bit.iso Dosyayı rufusla yazdırarak sistemi boot yönergeleriyle başlatın. Linux sistemi live olarak çalışacak. Sonra masaüstü geldiğinde ise, ilgili klasörlere bakarak resim video vb. inceleme yapın. Kurtarabildiğinizi ayrı disklere yedekleme yaparak ilerleyin. Linux'ü önermemin nedeniyse windows üzerinde çalışan virüsler linux'de çalışmazlar. Bu sayede de dosya kurtarma işlemleri için kullanılabilmektedir.
  7. İstenirse eğer benim katılımsız program arşivi konusu üzerinden de verilebilir içerikler. Herhangi bir sorun yok yani. Katılımsız Program Arşivi sayfam
  8. Paylaşımınız için bir kaynak link ekleseydiniz keşke. Herkes istifade edebilir dileyen indirir.
  9. Windows 13 Pro

     

    1. Show previous comments  3 more
    2. Memoli

      Memoli

      Vayyy! Abdi ye bak sen. Maykrosoftu sollamış. :)))

    3. forjest

      forjest

      AdnanGumus bunlar konsept çalışmaları gerçek değil. Profesyonel video montajlarla yapılmakta Adnancım.

    4. alcalmc

      alcalmc

      Bu arkadaşın tasarımları meşhur. Türk diye biliyorum.

      https://www.youtube.com/@AbdiRPC4789

  10. 7Zip SFX ile hazırlanan katılımsız programları, yine 7zip ile açarak yeni versiyonu çıkmış olan programları direkt entegre edebiliyoruz. Parametresi olan programların katılımsızları daha kolay olmaktadir. WinRAR sfx paketlemeside oldukça pratik ve eklenmiş setupları yine, winRAR ile açarak ekleme yapabiliyoruz. Bat ve cmd dosyalarınıda kullanabilirsin. Parametreleri cmd/Bat dosyalarına ekleyip winrar veya 7zip sfx özelliklerini kullanarak paketleme yapılabilmektedir. Saygılarımla.
  11. Linux işletim sistemlerini kullanabilirsiniz açık kaynak ve tamamen güvenilir. Virüs çalışmaz bakım gerekmez sistemler üstelik.
  12. AtlasOS programıyla modlanabilir sistem. Gereksiz olan hizmetleride devredışı bırakmak sistemin rahat çalışmasını sağlayacaktır. Bu güzel çalışma içinde teşekkürler.
×
×
  • Create New...