Jump to content

werta666

Üye
  • Posts

    533
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by werta666

  1. Duolingo Edu dediğiniz android uygulamasında da geçerli mi?
  2. Üstad kodu powersell e kopyalayıp çalıştıracağım değil mi?
  3. Merhaba. Elimde bir klasör içerisinde beş binden fazla jpeg dosyası var. Yapmak istediğim klasör içerisindeki her jpeg dosyası ile aynı isimde olacak klasör oluşturup, oluşan klasörün içerisine jpeg dosyasını taşımak. Bu görevi yapabilecek bir program yada bir kod var mıdır?
  4. Yardım edebilecek kimse yok mu. Tıkandım kaldım
  5. https://www.victoriassecret.ae/ Site bu üstad
  6. Herkese merhaba işim gereği her hafta aynı siteyi kopyalayıp içeriğindeki resimlerin bulunduğu klasörü kopyalıyorum. son 1 aydır ne denediysem siteyi kopyalayıp içeriği alamadım. Yansı hatası veriyor ve tüm videoları izledim derdime derman bulamadım. Kurallara aykırı değilse site ismini buradan paylaşabilirim. Çalıştığım şirket markanın franchise ortağı ve bu konuda bize zorluk çıkarıp duruyorlar. Devlet memurundan beter şekilde bu gün git yarın gel diyorlar. Kullandığım programla ilgili bu sorunu nasıl çözerim yada farklı bir program öneriniz olur mu? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  7. Merhaba stok için kullandığımız bir excel dosyamız var ve onda farklı bir filtreleme yapmak istiyorum. Örnek olarak ekteki fotoğrafta gördüğünüz gibi bir kutucuğa VS23346669 ya da 667543468508 yazdığımda özel 4 , özel 5 ve Stok adedi yazan sütunların hepsinde filtreleme yapıp (kutucuğa yazdığım ürün kodu ya da barkodun, özel 4 ve özel 5 te yazan kodları baz alarak) bana sonuç çıkarmasını istiyorum. Böyle bir şey yapılabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
  8. çok teşekkür ederim üstadım
  9. Herkese merhaba Elimde binlerce klasörün olduğu bir dizin var. Klasörlerin her birinin ismi rakamlardan oluşuyor ve ben her klasörün başına "VS" harflerin atamak istiyorum. toplu olarak klasör isimlerini nasıl değiştirebilirim?
  10. O kadarını karşılayamıyoruz. Maksimum sistem gereksinimlerini karşılamasına gerek yok, oyunlar akıcı şekilde oynanabilsin yeterli. Teşekkürler.
  11. Öncelikle iyi günler dilerim. Radeon R7 M360 4GB ekran kartı hakkında bilginizi istiyorum. Araştırdım ancak ekran kartları açısından pek bir kafam karıştı diyebilirim. Aşağıda belirtmiş olduğum bilgisayarın donanımlarını biraz araştırdım. Almışken güzel bir şeyler alalım diyorum. Oyun oynarken sıkıntı çıkarmaması açısından ekran kartına dikkat etmek gerekiyor. R7 M360 4GB ekran kartının da pek iyi olduğu söylenmiyor.  Kardeşimin almayı düşündüğü bir bilgisayar var: Lenovo IP500 80NT00PWTX i7-6500 8GB 1TB 15.6" DOS R7 M360 4GB VGA, 1920x1080 Sizce yeterli bir bilgisayar değilse 2.500 - 3.150 TL aralığında daha iyi olan önerebileceğiniz bilgisayarlar var mı? Var ise önerirseniz sevinirim.  İyi Forumlar. Düzenleme: Oynanılmak istenen oyunları öğrendim: Fallout 4 GTA 5 Far Cry Primal NFS 2016 Tom Clancy's The Division
  12. Arkadaşlar iyi çalışmalar. Ucuz yollu 64 GB mmc card aldım samsung etiketli. Kartı HDD Tune ile taradığımda hiç bir bad sector  vermiyor. HDD Low level format tool ile sıfırladım fat32 xfat ve ntfs dosya sistemleri üzerinde içerisine dosya attığımda kopyalamada sorun yok fakat kopyaladıktan sonra dosyaların %80i açılmıyor. Samsung s4 için almıştım telefona taktığımda görüyor fakat telefon hafızasından SD card a dosya atılmıyor çekilen resimler oraya kaydedilmiyor.   Kartta sector veya formatlanma sorunu olmadığından neyin yanlış olduğunu anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz?   İyi Çalışmalar...
  13. üstad 10/100/1000 benim 1 ethernetim. ondan giriş yapıp 10/100 den çıkış yapamam mı?
  14. Arkadaşlar bilgisayarımda bir dahili bir de benim bağladığım kartla ethernet girişleri var.    Sorun şu: başka bir işletmeden 80 metre üzeri kablo çektim ve dağıtıcıya bağladığımda swich okumuyor. ama bilgisayara bağladığımda bağlantıyı görüyor. bende bir ethernetten giriş alayım diğerinden de çıkış yapıp dağıtıcıya bağlayayım diyorum.    Yapılabilir mi ve nasıl yapılır acaba?   Şimdiden çok teşekkür ederim :)
  15. İyi günler arkadaşlar. Kullandığım bir program ona bağlı cihaz takılmadığında açılmamakta. Acaba cihazı çıkarttığım halde programa giriş yapabilir miyim?. Yapabiliyorsam nasıl?   İyi günler dilerim..
  16. üstad güncel oılması gerekli
  17. İyi çalışmalar arkadaşlar 4 gb altı win 7 X86/x64 Tek DVD güncel olarak varmıydı. 4gb flashdiske aktaracaktım da.
  18. İyi günler arkadaşlar. İş yerim bir pasaj içinde ve bana bir ethernet kablosundan internet gelmekte Bu kablodan internete bağlanabilmem için gereken değerler aşağıdaki gibi: [img]http://g1209.hizliresim.com/11/h/d2717.jpg[/img] elimde [b]zyxel nbg-417n[/b] rooter var. Cihaz ayarlarına reset attım. Gelen ethernet kablosunu routera bağlayıp nasıl kablosuz bağlantı sağlarım?
  19. arkadaşlar bir cevap. program vs de varsa olur. tek tek klasör klasör düzenliyorum. çok bunaltıcı bir durum...
  20. [size="4"][b]İyi çalışmalar arkadaşlar. Beni çok yoran bir sorunum var. Windows 7 Ultimate 64 bit kullanıyordum sistemi kullanırken 4 adet usb den bağlı hdd ile kullanıyordum. Sonra işletim sistemimi 32 bite çevirdim. Ve o andan beli olanlar oldu. HDDlerimde erişim sorunu alıyorum. Kullanıcı hatası sorunu. ve HDDlerimi başka bilgisayarlara da bağladığımda aynı sorun tekrar kendini gösteriyor.[/b][/size][b]Benim sorum kısacası Harici yada dahili HDDlerimi bir bilgisayardan başka bir bilgisayara bağlayınca erişim hatası ve klasörler üzerinde asma kilit işareti almak istemiyorum. Her defasında tekrardan kullanıcı atamak istemiyorum Ayarları nasıl sıfırlayıp HDDlerimi tak çalıştır (kopyala-sil-değiştir) konumuna alabilirim. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. [img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/whistle.gif[/img][/b] [size="4"][b] [/b][/size] [size="4"][b] [/b][/size]
  21. ip değişimi için ve internet hızı için neyi önerirsiniz?
  22. [b][size="4"]İyi günler arkadaşlar aylardır başımda olan 2 sorunu dile getirmek istiyorum. [/size][/b] [b] [/b] [b]1. U torrent kullanıcısıyım, [/b] [b]İşlemcim : Intel Pentium E5200, 2500 MHz[/b] [b]Ağ Bağdaştırıcısı: Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller (tümleşik)[/b] [b]Anakart Adı: ECS G43T-M ve 2 GB Ram kullanıyorum[/b] [b]ADSL: ZYXEL [color=#260897][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]P-660W-T1 v3[/size][/font][/color]. [/b] [b]Ne yaptıysam u torrent kullanırken sağlıklı bir şekilde nete giremedim internetten bazı programlar ayarlar vs. indirdim fakat olmuyor.[/b] [b]Torrent açıkken nete giremiyorum kısacası sorunum bu.[/b] [b] [/b] [b]2. Zamunda.net ten download yapıyorum fakat arada seed/leeach sıfır oluyor 3 kişi neti kullanıyoruz. bilgisayarın ve modemin ip sini hangi programla restartlıyabilirim?[/b] [b] [/b] [b]Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...[/b]
  23. pekala, facebook ve twitter gibi sosyal ağların kullanımı nasıl ? mesaj yazarken zorlanacak mıyım?(dokunmaktik tuş takımı geniş mi ? hassas mı ? T9 mevcut mu?)
×
×
  • Create New...