Jump to content

birtane

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

birtane's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Öncelikle Emeginize sağlık, indirme ile ilgili sorun yaşıyorum, 64 bit versiyonu indirmek istiyorum 2 defa indirdim ancak arşiv hatası aldım, rüfus ta iso hatası aldım sanırım hatalı indirme oldu boyut 5 gb ama yine de sağlam indiremedim. farklı bir link varmı acaba veya indirme imkanı, teşekkürler.
  2. Öncelikle emeğinize sağlık.. Rüfus ile 3 tür deniyorum, açılışta görmüyor nedense anlamadım. Neden olabilir acaba.
  3. yüzde 89 kurulumda hata alıyorum, hata aynı şu şekilde windows yüklenesi beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. yükleme kaynaklarının erişilebilir olduğunu doğrulayın ve yükleme işlemini yeniden başlatın. hata kodu: 0xC0000005
  4. Valla i5 2320 3.00 ghz, 6 gb ddr ram a birçok sistem indirip kurdum, birçoğunda da sorun yaşadım, biri 6 gb lık ramı 3.47 gösteriyor, öbüründe modifiyelerden kaynaklı bazı proğramları çalıştırmada hatalar yaşıyorum vs. vs. şu an onbuka nın hazırlamış olduğu performance versiyonunu indiriyorum bakalım o nasıl olacak.
  5. Bunda bile virus var, herseyin icinde virus cikiyor bu zamanlarda nedense.
  6. Paylaşım için teşekkürler, 64 bit sistemi indirip hem masaüstüne hem de laptopa kurdum, masaüstünde etkinleştirme işleminde bir sorun olmadı, laptop ta ise etkinleştirme olmamış kurulum esnasında etkinleştirme işlemini yapmama ragmen, etkinleştirme dosyasını paylaşırmısınız, usb de mevcut dosyasının adı ne nasıl yapabiliriz etkinleştirmeyi, teşekkürler.
  7. 3 defa yazdirdim boot ediyorum ama siyah ekranda kaliyor hicbir ekran gelmiyor.
  8. neden turbobit ile calisiyorsunuz baska bir upload sitedi degil de indirmesi baya zor oluyor 
  9. internet download manager ile denedim, programi kaldirip denedim, yeniden baslatarak denedim,  premium indirmeyle hepsiyle sorun yasadim dedigim gibi sadece 4.cu part 
  10. Valla ustam butun partlari indirdim 4.cu defadir deniyorum 99.9 da kaliyor bu parti indiremedim bir turlu geriye kalan hepsi indi sorunsuz.
  11. 4.cu part ile ilgili sorun yasiyorum 3 defa denememe ragmen yuzde 99.9 da kaliyor sadece o parti upload edebilecek arkadas varmi.
  12. Buyrun yandex e yukledim.   BURDAN INDIR       Haricen  OnurAkba351 nickli arkadasin da dedigi gibi nt5 te hata yok isolari olusturuyor nt6 ise takilip kaliyor 6 tane degisik iso denememe ragmen hepsinde ayni sekilde sorun oldu iso ile alakali bir durum degil kanaatimce.
×
×
  • Create New...