Jump to content

sipinoza3

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sipinoza3

  1. bozart, 04.11.2023 - 21:21 yazdı:

    Üstad deneyen olmuş mu

    ben ayrıntılı olarak hem disk kurtarma hem şifre çözücü program her ikisinde denedim maalesef olmuyor özellikle şifre çözücü son dürüm indirdim sayfayı takip edeceğim. 

    ayrıca çok teknik olmamakla çözüm üretecek olursa yada çözüm konusunda nihayete erdiren olursa paylaşım yaparsa memnun olurum. Burada konular https://tr.howtofix.guide/ppvw-virus-file-2/ ayrıntılı olarak ve güzel bir şekilde derinlemesine özetlenmiş maalesef bu ilk ve son olmayacak gibi dünyadan iyiler gibi kötülerde var benim çok fazla önemli bir datam gitmedi şükür fakat ben bu kişilere bunu yapan kişilere yakın zamanda bir felaketin allah tarafından gelmesini dua eder olacağım. 

    ayrıca bir husus dikkatimi çekti https://tr.howtofix.guide/ppvw-virus-file-2/ buarada anladığım şifre çözümüne ilişkin paylaşım burada yapılacak yada buranın bu hususta bilgisi olacak ben dosyaları rar ile sıkıştırıp koydum bir kenara takip edeceğim senaryoma göre bunu yapan insan evladı bu yazılanları okuyacak baktı iş çıkmıyor  emsısof ve kişiyi takip etmenizi öneririm. 

    • Like 1
  2. Maalesef bende aynı sorunla karşı karşıyayım 

     

    güvenali, 01.11.2023 - 21:04 yazdı:

    iyi akşamlar

    kullandığım  pc ye ppvw isimli bir virüs bulaştı bütün dosyaların eklentsini değişip  dosya içeriğini bozmuştur bunun çözümü için 490usd  ücret istmekteler varmı bunun çözümü

    pc de şuan virüs gözükmüyor bi kaç anti virüsle temizlik yaptım ama dosyalar düzelmedi

     

    Geçmiş olsun kardeşim yukarıdaki uygulamayı yapacağım umuyorum yardımcı olur 

    • Like 1
×
×
  • Create New...