Jump to content

detay

Üye
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1251 profile views

detay's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. Lisanslama betiğinin tamamına hakim misiniz? İçerisinde muhtemel bir zararlı kod olma ihtimali nedir? Sıkıntılı bir işlem olduğunun farkındayım ama https://www.halilozdemir.com.tr/ucretsiz-windows-10-lisanslama-programsiz/ linkinde bahsi geçen şahıs ve yöntem hakkında sizin fikriniz nedir?
  2. Sizin de ilgilenmenize sevindim. Çünkü bu konuyu açmadan önce bu konularla yakından ilgilenen diğer bir kaç forumdaşla olduğu gibi sizinle de özelden iletişime geçmek istedim. Ama sanırım özel mesajları kabul etmiyorsunuz. Katkınız için ayrıca teşekkür ederim. Yanılıyorsam beni düzeltin ama Windows 10 Enterprise LTSC 2019 ve 2021 sürümleri için Retail Lisans anahtarından vazgeçtim neredeyse sıradan anahtar bulmak imkansız. Olanlar da çalışmıyor (muhtemelen ben ulaşamamış da olabilirim). @mephistooo2'nin açıklamasını doğru mu anlamışım? KMS Suite'nin ve diğer aktivasyon scriptlerinin etkinleştirme için kullandıkları sunucular Microsoft'un resmi sunucuları mı?
  3. Yani yanlış anlamadıysam orijinal anahtarla yükleme sonrası yapılan etkinleştirmede kullanılan sunucu ile KMS Suite'in etkinleştirmede kullandığı sunucu aynı mı diyorsunuz? Peki nasıl bir suistimalden bahsediyoruz (yani KMS Suite dijital lisansı nasıl elde ediyor/Microsoft'u nasıl bypass ediyor?)?
  4. Yasal olmasını istiyorum. 2. soruma verdiğiniz katkı için teşekkürler.
  5. Herkese merhaba arkadaşlar. Windows 10 Enterprise LTSC 2019 ve 2021 için uygun fiyatlı ve güvenilir lisans ararken bu anaharları sağlayan çok sayıda (görece az sayıda denebiliir) Türk yada yabancı siteye rastladım. 1. Ucuz Windows Dijital Lisans anahtarları sağlayan bu sitelereden temin edeceğimiz lisansın bir nedenden dolayı kara listeye alınma ihtimali var mı? 2. Alacağım lisansı etkinleştirme yaptığım sisteme format atmam gerekirse aynı sistemde yeniden kullanabilir miyim? 3. Ya da bir cihazı etkinleştirmek için kullandığım lisansı etkinleştirme yaptığım sistemden kaldırmam kaydı ile başka bir cihazı etkinleştirmek için kullanabilir miyim? Bilgisi olup destek verecek herkese şimdiden teşekkür ederim.
  6. Elinize sağlık. Şimdiye kadar yayınlanmış en kararlı kararlı, halen en çok tercih edilen ve daha uzun süre güncelleme alacak olan windows 10 yapı/sürümü hangisidir? Paylaştığınız sürümlerin yüklenecek sistemde akıcı çalışması için minimum gereksinimlerini söyleyebilir misiniz? İlginize teşekür eder, sağlıklı günler dilerim. Not: 1. HP EliteBook 8560p laptop i5 işlemci 8gb ram (Multimedia, ofis yazılımları ve nadiren photoshop kullanılacak) 2. Dell Inspiron 15 i5567 laptop i7-7500U işlemci 16gb ram (Yukarıdakilere ek olarak basit fotoğraf render yazılımları da kullanılacak) 3. Dell Latitude laptop Intel i5-8250U 8gb ram (Kullanım amacı bir önceki ile aynı)
  7. Yani böyle bir mantık yok diyorsunuz. Peki şimdiye kadar yayınlanmış en kararlı kararlı, halen en çok tercih edilen ve daha uzun süre güncelleme alacak olan windows 10 yapı/sürümü hangisidir? Not: Sistemde ofis, grafik ve render yazılımları kullanılacak.
  8. Merhaba Arkadaşlar, Görece eski olan Windows 10 Enterprise LTSC 2019'un ömrünün (son desteklenme tarihi); Nov 13, 2018 Jan 9, 2024 Jan 9, 2029 son sürüm olan Windows 10 Enterprise LTSC 2021'in ise; Nov 16, 2021 Jan 12, 2027 olduğu görülüyor. Microsoft tarafından daha uzun süre destek verilmesi nedeniyle eski sürümün daha kararlı ve performanslı olduğu yorumu yapılabilir mi? İlginiz için şimdiden teşekkürler.
  9. İhtimal vermiyorum, yeride burası değil biliyorum ama, office 2016 lisansımızla 2019 u aktif etme olasılığımız var mı?
  10. Ultimate lisansım windows 10 pro ya geçmek için yeterli ise zaten 3. seçenek doğal olarak eleniyor. Ancak merakımı gidermek için soruyorum; bu lisanslar örneğin hepsiburada gibi sitelerde 50-60TL ye satılıyor. Eğer dediğiniz gibi yasadışı ise bunu nasıl yapabiliyorlar? Bu tür lisansların kısa sürede kara listeye girme ihtimali yüksek mi?
  11. Öncelikle katkınız için tekrar teşekkürler. Ancak 3. öneriniz benim sorumun cevabı değil.
  12. Merhabalar, Cevabının basit olduğunu düşündüğüm birkaç sorum olacak; 1. Lisanslı "windows 7 ultimate" kullanıcısıyım. Bu sistemdeki lisansımla, lisanslı "windows 10" a sorunsuz nasıl geçiş yaparım? 2. Şimdiye kadar yayınlanmış en kararlı "windows 10" sürümü hangisidir? (yanılmıyorsam kasım 2019 da Türkçesi de yayınlanacak olan dahil...) 3. Sağda solda satılan oem windows 10 lisanslarını kullanarak "windows 10 MSDN" sürümlerini aktif etmek ve sistemi sorunsuz kullanmak mümkün mü? Katkı sağlayacak herkese, şimdiden teşekkürler.
  13. 1. Kafam karıştı. TornadoEffect in konusundan ulaşılan 1803 iso su temmuz güncellemesini içermiyor mu? 2. Son sürüm LTSB değil mi? 3. 1607 vs 1709 vs 1803 vs win 7 ultimate? 4. Windows 10 u skype üzerinden mak key ile etkinleştirebiliyor muyuz? teşekkürler.
×
×
  • Create New...