Jump to content

dream_m4

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dream_m4

  1. Teşekürler. bunlar da olmadı. Elinde serialli ya da cracklı bi sürümü olan varsa göndereilir mi? Farketmez hangi sürüm olduğu.
  2. Bu da olmadı. Kullanıcı adı istemiyor. sadece lisans key istiyor. kabul etmedi .
  3. Çok Teşekürler. Bunu ekranı kaplıyacak şekilde yapabilir miyiz peki?
  4. Hocam program bitince paylaşır mısın? biz de öğrencilerimize yapalım.
  5. [quote name='zekeriyacüce' date='26 December 2011 - 22:34 ' timestamp='1324938864' post='1132581'] free kullanicilar bence JD. kullanmaya devametsinler ve hergun premiumhesap veren sitelerden premium hesap bulabilirler ücretsiz benim gibi. su anda 10 a yakim farkli premiumum var ayrica bazilari aylarca kirilmiyor. [/quote] Neymiş ki bu siteler mesela?
  6. Okulun sitesine, siteyi ziyaret edenlerin yorum yazacağı, onaylanan mesajların yayınlanacağı ziyaretçi defteri eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
  7. a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a bunu kod yazan yere yazınca sitedeki yazıda aynı bu şekilde oluyor. link gibi gözükmüyo yazı.
  8. dreamweawer programında e-mail adresinin yazısına tıklayınca e- posta gönderme yerinin açılmasını istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? Örneğin [i][email protected][/i] adresine tıklanınca direk olarak e-posta gönderme yeri açılacak.
  9. Arkadaşlar okul sitesinin ana sayfasına resimlerin slayt şeklinde değiştiği bi bölüm yapmak istiyoum. Bunu dreamweawer cs5 ile nasıl yapabilirim?
×
×
  • Create New...