Jump to content

yilmaz02

Üye
  • Posts

    465
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yilmaz02

  1. birçok şey denedik dosyları geri getiremedik daha doğrusu dosyalar klasörler ortada yok hiren's bootcd indirmeye çalıştım lakin indirmiyor indirme linki pasif en son onu da deneyip format atacağım.
  2. Hdd boyutu aynı ama gizli dosya yok hepsi açık şimdilik Bi arkadaşa verdim Linux üzerinden bakacak ssd ye Ssd ye baktırdım bozuk bölüm yok şimdi bi arkadaşa verdim halledemezse bakalım tekrar sağolasın
  3. Virüs taraması yaptım bilgisayar temiz lakin bana bilgisayardaki 2 dosya lazım formattan önce Geri al yok ilk ona bakmıştım lakin dediğim gibi dosyayı kesinlikle silmedim belki sistem onarım yaparken falan Bi yerlere atmıştır diye düşündüm ama hiçbiryerde yok kurtarma programı ile silinen dosyaları geri getirdiğimde de yok geri gelmiyor. Bilgisayarın dosya boyutu da değişmemiş yani silinmemiş ama nerede.
  4. Bu farklı bir hata gibi duruyor Windows ile alakalı galiba. Tüm gizli dosyalar açık normalde programı da çalıştırdım lakin gelmedi.
  5. klsörleri silmediğime eminim ama buda işe yaramadı.
  6. değerli arkadaşlar hepinize iyi çalışmalar. bilgisayarımda windows 10 kurulu.bundan 3 gün önce masaüstü dosylarım kendiliğinden silindi. arama yaparak dosyalara erişim sağladım. bir gün sonra dosyalar yine silindi bu sefer dosyalar klasörler hiçbir şekilde görünmüyor silinmiş yada taşınmış olarak görünüyor.bir çok seçenek denedim ama başarılı olamadım. güncellemelere baktım yaklaşık 2 hafta önce yapılmış en son güncelleme. virüs programı ve anti malware ile tarattım bilgisayar temiz. bilgisayarım sadece C klasöründen oluşmakta ssd var hatalı olabilir diye kontrol ettirdim sıkıntı yok. sanki dosyalar yok oldu silinmemiş bildiğin yok olmuş gibi Recuva Disk Drill Easeus data recovery kullandım ama dosyaları bulamadı. yardımcı olursanız sevinirim. ayreten gizli klasörler açık korunan işletim sistemi kalsörüde açık kullanıcı profili tek sadece ben kullanıyorum
  7. saw58 kardeşimizin uzman desteğiyle sitemiz oluşturuldu bitti. site oluşturmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim referans olurum. kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
  8. çok zorlandım woocommerce kullandım ama uzaklaşınca bu işlerden yıllar sonra zor geldi. özel mesaj attım .
  9. site üzerinden alışveriş yapılmayacak kapıda ödeme seçeneği olacak.çok afilli birşey olmasına gerek yok.kurulum bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.
  10. web sitesi hazırlayacağım arkadaşlar hosting domain mevcut.konuda açtım yardımcı olacak arkadaşa minnettar kalırım.

  11. arkadaşlar hosting ve domain aldım bir alışveriş sitesi kurmak istiyorum ancak uzun süre bu işlerden uzak kalınca nasıl yapılacağını unutmuşum.wordpress kullanmayı da bilmiyorum.arama motorlarına da reklam aldım. uygun bir ücret karşılığı sitemi kurmama yardım edecek birini arıyorum.desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  12. norton virüs olarak algıladı dosyayı.tehdit adı: WS.Reputation.1 sıkıntı olurmu acaba yine de çalıştırsak.
  13. kesinlikle öyle bir hakları yok.teknosadan aldığımız bilgisayar arızalandı ve garantisinin son gününde teknosaya teslim ettik.kargoda geçen sürede garantisi bitmiş oldu ve bakmadan iade ettiler.tüketici hakem heyetine başvurduk.tabiki haklı çıktık ve ürünün tamirini yapmak zorunda kaldılar.siz faturanızı ürünü turkcelle verirken aldığınız servis belgesini ve yapabiliyorsanız sisteme girildiğini gösteren ekran görüntüsünü alın kesinlikle tamirini yapmak zorunda kalacaklar.
  14. arkadaşlar aynı hatayı bende alıyorum 45 gb indirme yaptım.daha kurarken sıkıntı yaşıyorum bi çaresini bulan varmı acaba bu sorunun ?
  15. büyük şirketler işletim sistemlerini değiştirmek istemediklerinde microsoft genel kullanıcıya güncelleme desteğini keser ama belli ücret karşılığında şirketlere güncellemeleri verir.PARA ile destek normal kullanıcılar için değil yani.
  16. iyi akşamlar arkadaşlar.iphone 5 telefonum üst tuş kilit arızasından dolayı servise yolladım ve yenisi geldi. itunese bağlayınca yeni iphone olarak ayarla ve önceki yedeği yükle seçenekleri vardı.zaten telefonu yedekten yükleyecektim ve öyle yaptım eski yedeği yükledim.yedeği yüklerken bütün ayarlar geldi ancak uygulamaların hiçbirini yüklemedi.neyse vardır bi bildiği deyip fazla kurcalamadım.(yedeği aldığımda da yedeği tekrar yüklediğim de de ios 7 yüklü idi ).telefonu ne zaman usb kablosuyla bilgisayara bağlasam hep aynı seçenekler geliyor.yeni iphone olarak ayarla ve eski yedekten tekrar yükle.normal bir şekilde telefon bilgileri gelmiyor.telefonu görüyor ancak herzaman yeni telefon olarak görüyor.telefonda şuan ios8 ituneste son sürümde 11.4 bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
  17. hafıza bilgisi ve nereden alındığı ile ilgili bilgi alabilirmiyim ? garantisi nedir acaba ?
  18. bu tarifeyi kullanıyorum bazen internet yavaş olsada işimi fazlasıyla görüyor.Hat kendi üzerinizde kalıyor arkadaşınız size sadece referans oluyor.hattın referans olanla bi alakası olmuyor yani.
  19. ama sistemi kurmak için lisans anahtarı gerekiyor ben pro sürüm kullanıyorum ozaman kurulum için rastgele bir anahtarla kurulum yapıp sonra kendi ürün anahtarımı girmem gerekiyor galiba.
  20. windows 8 orijinal ürün anahtarımı windows 8.1 de denedim keyi kabul etmedi.güncelleyerek windows 8.1 e yükseltebildim.windows 8 ürün anahtarımızı 8.1 de kullanamıyormuyuz arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
  21. okurken bile kafam karıştı :) ilginç bir durum bir iki şey geldi aklıma ama tekrar okudukça onlarda kendiliğinden çürüdü.
  22. yeni oluştuysa sorun ya restore edin yada telefonu en güncel sürüme yükseltin.normal tamirciye vermeyin tavsiye etmem garanti kapsamında yapılsın tamiri.geç bile gelse en iyisi kendi servisi.büyük ihtimal yenisini verirler zaten :)
  23. metal kılıf ile kullanıyorsan onu çıkar dene.yok kılıfsızda aynı sorun oluyorsa ilk parti iphone 5 lerde wifi sıkıntısı vardı ben servise gönder derim.google ye yazdığında bu sıkıntıyı yaşayan kişileri görürsün.bende de ipone 5 var sıkıntı yaşamıyorum ama kutudan çıkardığımda ilk denediğim şey wifi idi.
  24. hocam benim netbook'a kurdum zaten laptopa kurulmuyor belki başına gelipte bu sorunla karşılaşan varsa diye açtım konuyu microsoft win 8.1 de bazı kodları değiştirmiş.uyumsuzluk oradan kaynaklanıyor microsofta hata kodunu yolladım ama onlarda üzerinde çalışıyoruz driverları güncelleyin falan diyorlar neyse illaki hallolur çok bi farkı yok zaten şimdilik 8 ile 8.1 arasında.
  25. onuda denedim ekran kartıyla alakalı değil windows 8.1 uyumlu yazılımıda denedim kesinlikle 3.bir parti yazılımdan kaynaklanıyor antivirüs kapalı laptopa hiçbirşey takılı değil tüm sürücüler güncel ama en sonda hata veriyor.
×
×
  • Create New...